edvinasxxx

Neskaito irasytu geimu

Rekomenduojami pranešimai

irasau dvd zaidima ir jo niekaip nenuskaito gal yra kokiu boot programu panasiu i swap magic?ps2 cipuotas swap magic3 cipas ps2 v3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei kompas cipuotas, tai nereikalinga tau jokis swap magic, o tie swap diskai veikia tik budami orginalus jei ka, o cipa galetum biski pasitiuninguoti, nes magic 3 jau seniena baisi baisi, edmas manau galetu tau ji perdaryti i MAGIC ICE aisku ne uz aciu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei kompas cipuotas, tai nereikalinga tau jokis swap magic, o tie swap diskai veikia tik budami orginalus jei ka, o cipa galetum biski pasitiuninguoti, nes magic 3 jau seniena baisi baisi, edmas manau galetu tau ji perdaryti i MAGIC ICE aisku ne uz aciu ;)

uz kiek jis man ji patiuninguotu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nzn, bet manau kokia 50 lt gal susitartum,nes sakyciau tokia kaina panaisiai ir turetu buti. jei pas tave tikrai MAGIC 3, nes man kazkada seniai ji perdare. Na perrase cipo softa, tada perlitavo ir MAGIC ICE veikia zymiai geriau nei MAGIC 3.

siaip pasiskambink jam ir paklausk.

Beje mano PS2 irgi V3 ;) ir buvo cipuotas magic 3 ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

veikdavo, bet ne taip gerai ;)

siaip kartais ir lazeri reikia pareguliuoti kad veiktu irasyti geimai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galetum man smulkiai parasyti kaip irasyt i koki dvd rasyt ir t.t nes kaj i dvd rasau niekad neina o kaj i cd tada eina beje skaito dvd-rw?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip kuri konsole. Kai kurios megsta pliusinius, kai kurios minusinius. As va pavyzdziui visada i minusa rasau.

Cia nemazai apie tai jau prikalbeje mes, pasivaiksciok, tsakant, po foruma! ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmm.. Tai gal blogai irasei? Arba nepatinka diskai, nes konsole sena, ir kaip supratau, cipas..

O piratinius skaito?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keisk irasinejimo softa, mazink irasymo greicius, pasibandyk keliu firmu diskus, pliusinius ir minusinius, atsinaujink kompo recorder'io firmware'a.

Daug niuansu, tik bandydamas issiaiskinsi. Nu ismesi koki 10 litu, nu ir kas? Paziurek kiek originalus zaidimas kainuoja ir pasidarys negaila... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.