pls

Keli klausimai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki.Reikia zinoti man keleta dalyku tai jei nesunku atsakykit :whistling:

1.Koki dbr yra geriausia pirkti dvd roma,kuris tiktu irasineti xbox360 zaidimams?Jei galit numeskit linka.

2.Kaip man zinot kokia pas mane romo jungtis?Jei ka kompas pirktas pries 4 metus kazkur ;D O i ta roma lygtais eina 3 jungtys,bent db tiek pajungta pas mane.

3.I kokius diskus reikia irasinet zaidimus?ar dvd dl su + ar su -

4.Su kokia programa geriausia irasinet zaidmus?Girdejau,kad nebloga yra clone dvd ar kazkas panasaus.Gal yra koks gidas kaip su ja irasinet?

5.http://www.gerakaina.lt/new/product_info.php?products_id=448554 Jei sita nusipirksiu tai galesiu pasikraut beladi joystica ir nereikes jokiu elementu pirkt,taip?Ir kokiu jis principu veikia,ar reikia kaip nors i elektra ikist ar kaip? ;D

6.Arcade pakuoteje koks ten buna kabelis?Ar su tuo kabeliu bus geras vaizdas ant hd ready teliko?

Aciu uz atsakymus :rolleyes:

Redagavo pls

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki.Reikia zinoti man keleta dalyku tai jei nesunku atsakykit :)

1.Koki dbr yra geriausia pirkti dvd roma,kuris tiktu irasineti xbox360 zaidimams?Jei galit numeskit linka.

2.Kaip man zinot kokia pas mane romo jungtis?Jei ka kompas pirktas pries 4 metus kazkur ;D O i ta roma lygtais eina 3 jungtys,bent db tiek pajungta pas mane.

4.Su kokia programa geriausia irasinet zaidmus?Girdejau,kad nebloga yra clone dvd ar kazkas panasaus.Gal yra koks gidas kaip su ja irasinet?

5.http://www.gerakaina.lt/new/product_info.php?products_id=448554 Jei sita nusipirksiu tai galesiu pasikraut beladi joystica ir nereikes jokiu elementu pirkt,taip?Ir kokiu jis principu veikia,ar reikia kaip nors i elektra ikist ar kaip? ;D

6.Arcade pakuoteje koks ten buna kabelis?Ar su tuo kabeliu bus geras vaizdas ant hd ready teliko?

Aciu uz atsakymus :)

1. Manau bet kokį NEC įrenginuką naujesnį pasiimk ~100Lt ir bus tikrai gerai.

2. O kam tau ta romo jungtis? Nelabai supratau.

3. DVD+R DL, kiek žinau - XBOX nepalaiko, ar tai tas iXtreme firmwire tik nepalaiko.

4. su CloneCD įrašinėju, tutorialo kaip ir nereikia, nes ten labai viskas elementaru. Na čia yra šioks toks gidas, tik su kita programa IMGBURN: http://www.playmanija.net/xbox-360/p2003_a...03_glossaryid/1

5. Taip, labai geras dalykėlis, play and charge kit'as, turiu pats tokį... ;-) Žaisdamas taip pat krauti gali.

6. Arcade pakuotėje būna paprastas component kabelis, su tulpėm, na aš lošiau and HD ready su tuo laidu, man grafika patiko, ten persistato ant laido dar kad būtų tipo HDTV, tai tikrai pagražėja vaizdas. Aišku gal su HDMI ar VGA laidu gražiau atrodytų, bet šito nežinau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kiek zinau,tai yra kelios jungtys ant romo ar ne?Paskui,kad nebutu kad su netinkama jungtim nusiperku,ar cia nusisnekejau as?Gal gali koki linka numest to romo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kiek zinau,tai yra kelios jungtys ant romo ar ne?Paskui,kad nebutu kad su netinkama jungtim nusiperku,ar cia nusisnekejau as?Gal gali koki linka numest to romo?

Na kiek man žinoma tai visos jungtys jų vienodos, HDD jungtys yra skirtingos. Na tokio jau pilnai užtektų manau tau: http://www.gerakaina.lt/new/product_info.p...ducts_id=475670

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaifas aciu,kad padejai :D

Dar noriu paklausti jei pvz savo x360 laikysiu ant paprastos kedes tai ar gerai?Gal galit patart ant ko butu galima laikyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš lakau ant stalo, horizontaliai, dar padėjas iš galo ir iš prieko kelis kompaktus, kad būtų sukilęs nuo stalo ;-) Bet nežinau ar čia kažkuom geriau :-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš lakau ant stalo, horizontaliai, dar padėjas iš galo ir iš prieko kelis kompaktus, kad būtų sukilęs nuo stalo ;-) Bet nežinau ar čia kažkuom geriau :-)

vieni ant kedziu kiti ant disku laiko,ar jum cia paranoja kokia del to boxo kaitimo visiem ? :mellow:

normaliai padedi ir tiek,nei kaista nei ka

idomu gal kas boxa pririses ore pakabines dar,kad nekaistu :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.Reikia zinoti man keleta dalyku tai jei nesunku atsakykit :mellow:

Aciu uz atsakymus :P

1. Samsung DVD-Rom su Kreon V1.0 (PC)

Ne į temą

Tik nepagalvok kad ji reikia i Xbox kist, ji reikia kaip paprasta DVD-Rom jungti prie PC

2. Sito ir as nelabai supratau.

3. DVD DL + Verbatimo, Philipso ar dar kokio neblogo gamintojo.

4. Irasineju su ImgBurn ir kolkas dar nebuvo nei vieno zaidimo kuris neveiktu

5. Jo sitas geras dalykas. Zadu pirkti.

6. Arcade pakuoteje buna tik tulpes, o ne komponentine jungtis. Taip kad nelabai zinau ar palaikys HD ar ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Samsung DVD-Rom su Kreon V1.0 (PC)

Ne į temą

Tik nepagalvok kad ji reikia i Xbox kist, ji reikia kaip paprasta DVD-Rom jungti prie PC

2. Sito ir as nelabai supratau.

3. DVD DL + Verbatimo, Philipso ar dar kokio neblogo gamintojo.

4. Irasineju su ImgBurn ir kolkas dar nebuvo nei vieno zaidimo kuris neveiktu

5. Jo sitas geras dalykas. Zadu pirkti.

6. Arcade pakuoteje buna tik tulpes, o ne komponentine jungtis. Taip kad nelabai zinau ar palaikys HD ar ne.

Ne į temą

Ant pačio laido persijungia į HDTV, tai neblogai rodo.

Nelaikyk žmogaus visišku bukapročiu, kad jis tą DVD-ROM kištų į XBOX!

Redagavo Kaifas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ant pačio laido persijungia į HDTV, tai neblogai rodo.

Nelaikyk žmogaus visišku bukapročiu, kad jis tą DVD-ROM kištų į XBOX!

Ne į temą

As jo bukaprociu nelaikau, tiesiog paaiskinu, nes mano draugai tai galvojo, kad reikia kisti i Xbox'a. :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.