Rolazz

Mirror’s Edge

Rekomenduojami pranešimai

Na nzn kaip jus, bet as tikrai nemazai mirstu, nukrentu gal nedaug, bet kai uzstringi ant greicio, is paskos subega mentai ir susaudo.

Pasitaiko tokiu sunkesniu vietu kur is pirmo ar antro karto neiveiksi, arba nukrisi arba mentai nukals.

Bet overall tai saunus game.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Perejau sendien.Neblogas ^^ Buvau zaides demo,is jos nusprendziau kad zaidimas bus lievas , bet pazaides pilna game apsigalvojau,patiko ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas jau perėjot:

Esu 7 chapterį, laive, kai jau prieinu jo galą, yra kažkoks karys su šautuvu, bet ten nelabai išeina jį pagauti, nors misija to prašo, kaip ten tiksliau pereiti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas jau perėjot:

Esu 7 chapterį, laive, kai jau prieinu jo galą, yra kažkoks karys su šautuvu, bet ten nelabai išeina jį pagauti, nors misija to prašo, kaip ten tiksliau pereiti?

Nusiveji ji is to laivo,reikia neatsilikt nes per nauja turesi pradet.Isbegus is laivo jis uzlipa ant konteineriu dideliu ir ten nuejes sutvarkai ;] na o jeigu tau cia nesiseka prisivyt jo - tiesiog kirsk kampus,neik per aplinkui ,o persok,laipiok sienom ir t.t.

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hm, man atrodo ne apie tą vietą kalba, jis nuo manęs nebėgo, prieš tai į mane šaudė snaiperiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai padaužyk jį tol, kol pradės bėgti. Tada turėsi vytis ir neleisti per daug atitrūkti. Kai pasivysi, turėsi vėl muštis su juo (tiksliau ja) ant konteinerių ir atimti ginklą.

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne tiek ir daug, kiek reikia kantrybės ir šaltų nervų žaisti visą geimą (normal sunkumas) tik su disarm/martial arts ir nieko nenušauti :D

Tačiau daug kartų buvo kilęs noras griebt ginklą ir pradėt visus šaudyt...

EDIT: ką tik perėjau šį geimą ant normal sunkumo vien tik su disarm/martial arts ir po paskutinio chapterio gavau du pasiekimus (už pereitą geimą ir už tai, kad nenušoviau nei vieno priešo per visą geimą), tuo pačiu šie pasiekimai padėjo perkopti mano 10k GS.

Tikrai puikus ir įtraukiantis geimas. Vertinu 10/10 ir labai tikiuosi, kad bus antra dalis kada nors. :D

Tik muzika man nelabai patiko, bet juk negali pritaikyt, kad visiems patiktų.

Dabar bandysiu pereiti ant hard sunkumo, žinoma jau naudosiu ginklus, ir gauti visus pasiekimus šio geimo. Su 'Speedrun' pasiekimais jaučiu bus ką paveikt ... :P

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne tiek ir daug, kiek reikia kantrybės ir šaltų nervų žaisti visą geimą (normal sunkumas) tik su disarm/martial arts ir nieko nenušauti :D

Tačiau daug kartų buvo kilęs noras griebt ginklą ir pradėt visus šaudyt...

EDIT: ką tik perėjau šį geimą ant normal sunkumo vien tik su disarm/martial arts ir po paskutinio chapterio gavau du pasiekimus (už pereitą geimą ir už tai, kad nenušoviau nei vieno priešo per visą geimą), tuo pačiu šie pasiekimai padėjo perkopti mano 10k GS.

Tikrai puikus ir įtraukiantis geimas. Vertinu 10/10 ir labai tikiuosi, kad bus antra dalis kada nors. :D

Tik muzika man nelabai patiko, bet juk negali pritaikyt, kad visiems patiktų.

Dabar bandysiu pereiti ant hard sunkumo, žinoma jau naudosiu ginklus, ir gauti visus pasiekimus šio geimo. Su 'Speedrun' pasiekimais jaučiu bus ką paveikt ... :P

Mirror's Edge gali but kad bus trilogija.:Phttp://www.games.lt/g/game.naujiena/14123

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

perejau ir ispudziai tik patys geriausi,jau senai kazko tokio "nesaudykles" neteko losti

10\10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal zinot kaip pereiti ten lygtais paskutiniam lygije kai reikia kazkokius servers sudauzyt kad durys atsidarytu? Nes man ten nikaip neiseina ju sudauzyt.:P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal zinot kaip pereiti ten lygtais paskutiniam lygije kai reikia kazkokius servers sudauzyt kad durys atsidarytu? Nes man ten nikaip neiseina ju sudauzyt.:D

Na nueik nuo tų durų, ten bus keturios vietos kur bus serveriai, tai iš vienos vietos vienas tas blokas tik pajoduoja ir tiek... :-) Ir visus keturis blokus taip, manau suprasi :-)

Redagavo Kaifas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DLC Time Trial Map Pack

Leave the city behind.

Smagus Soundtrack'o remixas :)

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.