Rolazz

Mirror’s Edge

Rekomenduojami pranešimai

PAX 2008: Alternate Paths Walkthrough

Not just a linear experience, approach different parts of the environment in different ways and choose between multiple paths to make your way across the city.

Bent jau man, tai nepasirode labai didele pasirinkimo laisve, tik kliuties iveikimas skiriasi. :D

nu man kazkaip irgi nelabai tos laisves kadangi viskas ka gali naudot ar uz ko gali kabintis,per ka gali sokt yra nudazyta raudonai,reiskia kitais keliais tiesiog pereit negali,taigi turi begiot kol randi ta raudona tramplina nuo stogo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu man kazkaip irgi nelabai tos laisves kadangi viskas ka gali naudot ar uz ko gali kabintis,per ka gali sokt yra nudazyta raudonai,reiskia kitais keliais tiesiog pereit negali,taigi turi begiot kol randi ta raudona tramplina nuo stogo

nebutinai, jei nusistatai didesni sunkumo lygi nebus nieko paryskinta, turesi pats rasti kelia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidimas mane kolkas domina tik tuo kad nera tokiu kaip jis daug... ir jis inesa unikalumo.. laukiu projekto bet nesitikiu per daug is jo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jau kas žaidėte? Aš jau turiu kompe, extraktuoju, tai rašysiuos manau :-) Turėtų tikrai būti geras... Toks netradicinis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu atsiimti savo praeitus zodzius apie si tikra igera ir neeilini zaidima,patiks gal ne visiem,bet isnesa tikrai daug naujo,kai demo palosiau tai tikrai pamaciau kad idomu,itraukia,ispudinga,tikrai bus idomus zaidimas,kepam ir losiam

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pazaidziau pas drauga, tai nerealiai patiko sis geimas, gal kaip ir kazkas minejo ne visiems patiks sis zaidimas, bet tikrai vertas demesio :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

50prc burned. žadėjau net į paskutinę pam neit dėl shaun white ir šito.

Išbandžiau. Very nice game. Na tikrai geras, toks biški painus ten tais stogais, ir biški nervuoja dėl ginklų, ebt game geras. Jau pirmą chapter beat'inau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sita rasysiu rytoj , gal poryt nes DVD dbr neturiu :whistling: Laukiau , demo bandziau tai gera ispudi paliko , ypac grafika man lb grazi :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.