Rolazz

Mirror’s Edge

Rekomenduojami pranešimai

Pasirodė pirmasis žaidimo Mirror’s Edge filmukas. Šis video yra ne CGI, o iš žaidimo paimti gameplay vaizdeliai. Matoma , kad žaidimas turbūt įkvėptas Assasin’s Creed sėkmės bandys dar labiau praplėsti Parkour galimybes žaidimuose. Mirror’s Edge, tai FPS veiksmo/nuotykių žaidimas, kuris mus nukels į netolimą ateitį. Ši ateitis atrodytų yra tobula: be jokių nuskaltimų ar vandalizmo, bet viskas turi savo kainą ir tam, kad būtų saugūs, žmonės prarado laisvę. Jūs tapsite vienu anarchistų, kurie bandys iškovoti laisvę ir nuversti griežtą sistemą. Žaidimas turėtų pasirodyti PC, Xbox360 ir PS3 platformose dar šiais metais.

http://www.gametrailers.com/player/33586.html

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu.. galiu pasakyt, kad čia pirmasis FPS kuris mane tikrai sudomino, kaip matau bus ant pc.. tai tikrai reiks parsisiųst.

AŠ bent jau asmeniškai dar nemačiau per jokį FPS merginos charakterės (ta prasme pagrindinės).

Nu žiūrėsim kaip čia bus (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kai parkour megejas tai butinai priglausiu :P

oh my fuckin buttfuckin god pasitelkes sawo telepatijos galias sakau kad sitam geime yra per daug spalvotu daiktu ir duru bet vistiek sakau kad tai bus best geim bet tikriausiai nesumus gta IV rekordo bet jei ta cute asian charachter istikruju bus geimo pagrindine veikeja tai b* pirku butinai :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mmmmmmm. sito ir as noresiu. labai tikiuosi, kad bus nemonotoniskas ir su geru storyline. bus didelis pravalas, jei zaidima bus galima zaist tik del begiojimo stogais..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Blindside o kaip No One Lives Forever?:mellow:

Nesidomiu FPS, tai gal ir praleidau tokį game, nors asmeniškai aš nieko apie jį nebeatsimenu :P

Tiesiog man džiugu, kad pagr. char yra NORMALI mergina, sakydamas normali turiu omenyje, kad tai nėra..ahem.. milžiniškų krūtų taip sakant anime mergina, kaip per DOA .. kurio vienintelis privalumas tas ir yra, kad privilioti žaidėjus virtualiomis deformuotomis merginomis (neskaitant Leifang).

Mokykitės iš Mirrors Edge .. Team Ninja..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesidomiu FPS, tai gal ir praleidau tokį game, nors asmeniškai aš nieko apie jį nebeatsimenu :mellow:

Tiesiog man džiugu, kad pagr. char yra NORMALI mergina, sakydamas normali turiu omenyje, kad tai nėra..ahem.. milžiniškų krūtų taip sakant anime mergina, kaip per DOA .. kurio vienintelis privalumas tas ir yra, kad privilioti žaidėjus virtualiomis deformuotomis merginomis (neskaitant Leifang).

Mokykitės iš Mirrors Edge .. Team Ninja..

o tau nepatinka grazios anime mergaites ? :P

pvz DOA buvo idomu kaip tos grozybes juda kartu judant paciai merginai,bet jei kovos pacios geros tai tas tikrai negadina pacio zaidimo

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nesakau, kad nepatinka, bet tame ir esmė, kad kai žmonės perka DOA tai 50% jų sprendimo turi įtakos DOA merginos, nu nieko nesakau, gražu, bet kartais ir nervina, kaip jie pigiai bando privilioti žaidėjus.. nu taip nesąžininga :mellow:

Suprantu, kad bando gražiai padaryti tas female, bet apie Ayanes grožybes nekomentuosiu ..su kiekviena dalim ahem..didėja kaikas. Leifang vienintelė normalaus sudėjimo ..bet čia jau ne į temą..

Ne į temą

Tas pats kaip Square-Enix, irgi jau tokias pigias taktikas naudoja, seniau Mithra animation toks nebuvo..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

suzinome siek tiek story line

vieno is kureju komentaras apie zaidimo valdyma, gameplay'u ir tt

trailerio (gameplay'jaus) interpretacija [sitas geras]

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pažiūrėjau paskutinį video, tai tikrai žaidimas sudomino ;-) Manau reiks tikrai išbandyti kai išeis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai daug detaliu :D tikrai labai graziai atrodo :P pagaliau kaskas naujo netik begi saudai, snukin duodi vel saudai, kaika susprogdini :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PAX 2008: Alternate Paths Walkthrough

Not just a linear experience, approach different parts of the environment in different ways and choose between multiple paths to make your way across the city.

Bent jau man, tai nepasirode labai didele pasirinkimo laisve, tik kliuties iveikimas skiriasi. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.