Rolazz

Mirror’s Edge

Rekomenduojami pranešimai

kiler01, tas labiausiai ir nervina kai pritrūksta tiek nedaug. Arba visą chapterį bėgi gerai, yra dar nemažai laiko, tačiau gale pradedi taip žiauriai failint ir nespėji :) Buvo man taip kelis kartus.

Pabandyk Time Trials, jie tiesiog užknisa ir pritraukia žaisti tuo pačiu metu. Man taip buvo, bandau tą pačią vietą kokį 50-ą kartą ir mintyse dar kartas ir išjungiu, nes nebeįmanoma, tačiau po to dar kartą ir dar kartą.... kol gaunu 3 stars (dažniausiai).

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kiler01, tas labiausiai ir nervina kai pritrūksta tiek nedaug. Arba visą chapterį bėgi gerai, yra dar nemažai laiko, tačiau gale pradedi taip žiauriai failint ir nespėji :) Buvo man taip kelis kartus.

Pabandyk Time Trials, jie tiesiog užknisa ir pritraukia žaisti tuo pačiu metu. Man taip buvo, bandau tą pačią vietą kokį 50-ą kartą ir mintyse dar kartas ir išjungiu, nes nebeįmanoma, tačiau po to dar kartą ir dar kartą.... kol gaunu 3 stars (dažniausiai).

man tai uzsiknisimas ten su tais trials :) viename iki 2 zvaigzdziu truko 15 SIMTUJU sekundes :) na bet viska atperka pasitenkinimas kai gauni jas arba kai aplenki koki drauga (net nesvarbu kad issvaistai ~4 valandas savo gyvenimo kurios jau nesugrys :) )

man dabar like yra time trials( abejoju ar 50 surinksiu)

pereit ant hardo (WILL BE DONE)

ir speedrunai (na GAL padarysiu puse)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"viename iki 2 zvaigzdziu truko 15 SIMTUJU sekundes" -> nemažai vietų pasiekiau reikiamą laiką 3 stars, esant labai labai arti ribos (milisekundėm).

Pvz.: Cranes Two reikia 01:02:00, o mano laikas 01:01:98 (don't try this at home :D) arba Shard One reikia 01:08:00, o maniškis berods 01:07:92.

"ir speedrunai (na GAL padarysiu puse)" -> jei įvykdysi Chapter 2 Speedrun, tai manau nebus didelių problemų ir su kitais.

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.