Rekomenduojami pranešimai

kazkaip iki siol maniau kad ps2 galigesnis uz PC nes dauguma PS2 zaidimu neveikia ant pc per emuliatoriu nes jo pc jo nepaveza...matyt suklydau... :? nu gerai db issiaskinau kad neina instaliuot gejmu...dekui uz paaiskinima... :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš kalbėjau apie PC'inius Windowsinius žaidimus. Dėl Linuxinių aš nieko nesakiau. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O galiama HDD junkt per USB o ne per network adapter? :lol:

Galima, buvau pajunges, mato ji, viska, zaidimu ikeliau bet nepaleidzia nes mano chipas senas. kazkaip pablokuoja. Siaip jei noresi pasibandyt pradziai megink su kokiu didesniu flashu susirades ps2 geima telpanti i cd, nes flash irgi pripazysta tas loaderis. jei tau chipas neblokuos, tada gali jau dairytis hardo.

Papildyta po 1 minutės(-čių):

joa ir dar man idomu ar ten tas pats tinklo adapteris kursi i pc dedasi? :D

Zinoma kad ne toks pat, lizdas tik tas pat, o jis sumontuotas tokioj staciakampej nugaroj.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu ModBO chipa, bandau pasileisti zhaidimus per usb advance(is kieto disko), ir matau tik juoda ekrana, gal kas is cia zino kame reikalas, perkrapsciau visus forumus bent jau rastus ir neradau konkretaus atsakimo. dar visai pamirsau usb hdd matomas ir su launcheriu ir su sms, pas mane PSTwo slim 7004 ar kazhkas panasaus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai ijungi konsole paspausk trikampi ir apskritima ir nustatymuose isjunk macrovision fix ar kazkuri kita nustatatyma, dabar tiksliai neprisimenu kuri, o konsoles siuo metu prie saves neturiu. man irgi tapati problema buvo, tai netycia nete radau, kad reikia settingsus pakeist ant modbo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasijungiau hdd i savo storaji ps2, labai jega, greiciau krauna ir siaip fainas dalykas. Dabar grudu geimus, kiek tilps. Viskas veikia tokiu principu, uzkrauni konsole su HD Advance disku, tada gauni sarasa esamu geimu, ir galimybe irasyt nauju, paleidi, ir gali cd isimt, eina is HDD.

Dabar turiu pilnaverte konsole :D Yess :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai sekmes su tuo HDD bet sako kad newis zaidimai weikia su HDD :D

Isbandziau jau 20 geimu, visi eina be isimties, ir NEPALYGINAMAI greiciau kraunasi. Vienzo, super.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra padarytas compability list ant hd loader ar hd advance.

Gal pas mane visi eina todel, kad turiu tik PAL versijas, ir HD Advance 3.0 diskas irgi yra PAL. Suderinamumas pilnas, jokiu problemu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiekvienas zaidimas turi kazkoki skirtinga koda ir kurejai tuos kodus nuhackina bet yra zaidimu kurie neiveikia nes dar nenulauztas ju kodas taip dazniausiai buna su naujais ir senais ir nezinomais zaidimais bet laikui begant visi kodai bus nulauzti :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiekvienas zaidimas turi kazkoki skirtinga koda ir kurejai tuos kodus nuhackina bet yra zaidimu kurie neiveikia nes dar nenulauztas ju kodas taip dazniausiai buna su naujais ir senais ir nezinomais zaidimais bet laikui begant visi kodai bus nulauzti :wink:

Ka reiskia, "kurejai kodus nuhackina", kazka tu cia painioji...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.