Rekomenduojami pranešimai

OK, ismeginnsiu ta usb advance ir parasysiu kas ten gero ir blogo realiai, nes cia visi kol kas remiames infa ir screenshotais is neto...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sjep uztenka 7200rpm

:D na raptor 10'000rpm disko tikiu kad nedesit :D

5400 .. nebent padeveta .. arba neshiomo kompo

Kas del prijungimo tai faktishkai Slim motina V12 turi Pin'us IDE magistralei. tad su trupuciu lituokliu ir kantrybes galima paleisti pilnaverti hdd ant slim su visais stror ps2 hdd atribuytais bet :cry: reikai korpusa keisti

ir V14+ slimu motinos jau nebeturi pin'u tad teims ragas.

tiesa :cry: ish kur paimsit Molex'a hdd maitinimui tai neisivaizduoju :cry: na visuomet galiam pasistatyti kompo PSU arba pusiau ideti i external krepshi hdd :cry: bet betkuriuo atveju slimas ant IDE pajungimo tikrai graziai neatrodys :cry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Meginau pakabint usb hdd ant savo storo PS2, mat neturiu net adaaptor.

Testavimui naudotas nesiojamo kompo letas hardas, 6 Gb. talpos idetas i trust firmos rack'a, ir USB Advance homemade diskas.

PS2 mato fat32 formato laikmenas, diske gali buti ir kitu duomenu, ne tik zaidimai. PVZ pilnumoj galima isikelt PS2CD zaidima kad ir i didesni flash rakta.

Nepatiko tai kad ilgai kelia zaidima i hdd, nes ten ji mandrai uzvadina ir salia sukuria failiuka .cfg, kad jis po to butu tinkamai atvaizduotas sarase. Man tai pasirode pieva, nes nepaisant galunes, tai yra paprasciausias iso failas.

Visi veiksmai atlikti, hdd pajungtas, ir... fiasko.

Pasirinkus zaidima is saraso, raso please wait, loading... ir tarsi pakimba.

Pasikapsciau info, pasirodo chipas mano tupas ir konfliktuoja su hdd advance, jeigu ji atjungiu, nebegaliu uzkraut savo usbadvance CD kepalo...

taip ir baiges testas ;) Reikia originalaus USB Advance disko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir as panasiai dariau, tik norejau uzhkrauti su usb advance , kraudamas usb advance ish usb flash, ir flashe turejau action replay max ir buvo sh.. Nesikrove net USB advance pirmoje vietoje. Turejau USBADV.ELF faila krakinta rades.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir as panasiai dariau, tik norejau uzhkrauti su usb advance , kraudamas usb advance ish usb flash, ir flashe turejau action replay max ir buvo sh.. Nesikrove net USB advance pirmoje vietoje. Turejau USBADV.ELF faila krakinta rades.

Uzsikraut tai uzsikrauna tas elf'as be problemu, ir is flash buvau paleides, bet reik kazkaip uzbootint is pradziu pacia konsole, taigi be chipo neina apsieit... Jeigu butu pas mane pazangesnis chipas, kad leist elfus tiesiai is memcardo tai gal kas ir gautusi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o klausykit man kilo toks klausimelis...pvz jei prie slimo prijungi HDD ir i ji irasai Linux tai harde tik ps2 geimus gali laikyt ir zaist ar eina ir pc zaidimus instaliuot ir juos zaist??? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kosminė teorija. :D PC žaidimai yra ant PC. PS2 ant PS2, niekada taip nebuvo, niekada nebus. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as kazkur skaiciau kad eina instaliuot bet pasirodo tai buvo ne tiesa...beje tada kam isvis ta linux instaliuoti jei tik po neta su narsykle galima narsyti...ir dar juk kompas yra hardas yra operacine sistema yra tj kodel pc zaidimu negalima instaliuos i PS2 harda???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tu baik juokinti žmones. :D

Kaip pradžiai tau duosiu, tokį viską blokuojantį dalyką. Į PS2 rašosi Linux, o ne Windows. VISI eiliniai PC žaidimai veikia tik Windows terpėje, o ne Linux terpeje. Primink man kokia OS gali būti PS2? Aha.. taip ir galvojau.. Linux. No PC games. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nie tu klystchi. zaidimu yra daug pakurta ant linux tik jauciu jo nei vieno nepavilktu psč na nebent koki dosini bet irtai psč neatpazinto to failo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.