danilainc

PS3 ir namu kinas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,norejau paklaust ar imanoma kazkokiu tai budu prijungt PS3 prie namu kino?

Įmanoma. Pajunk paprastai HDMI<-->HDMI ir tada iš teliko vesk SCART laidą į namų kiną :) Per namų kiną reikėtų paspausti AUX, kad girdėtum garsą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Įmanoma. Pajunk paprastai HDMI<-->HDMI ir tada iš teliko vesk SCART laidą į namų kiną :) Per namų kiną reikėtų paspausti AUX, kad girdėtum garsą.

Cia turbut prie tokio namu kino , kur DVD grotuvas turi imontuota stiprintuva , beto toks jungimo budas neatkuria 5.1 garso sistemos . Jei stiprintuvas yra atskirai tai paprasciausiai reikia ji sujungti su ps3 per optine jungti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima ijungti ir per dvd su integruotu stiprintuvo. Pvz mano senutele aiwa turi optine ivesti ir viskas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai cia jauciu apie tokius namu kinus ir kalbama,is to namu kino gauni tik garsa,bet uztat labai gera,svaru ir 5.1,tik reikia optinio garso kabelio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima ijungti ir per dvd su integruotu stiprintuvo. Pvz mano senutele aiwa turi optine ivesti ir viskas :)

Jei yra optine jungtis tai viskas ok , bet pvz mano naujutelis Philips'as jo neturi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane namu kinas samsung HT-THX22 5.1 ir telikas Samsung LE32R81B ,namu kinas pajungtas su HDMI jungtimi,ir PS3 planuoji pajung per HDMI(PS3 kolkas neturiu ;D ) Tai va,ar yra kazkokia galimybe?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane namu kinas samsung HT-THX22 5.1 ir telikas Samsung LE32R81B ,namu kinas pajungtas su HDMI jungtimi,ir PS3 planuoji pajung per HDMI(PS3 kolkas neturiu ;D ) Tai va,ar yra kazkokia galimybe?

Kiek ziurejau aprasyma tavo namu kino, tai turi jis ir iejima, ir isejima hdmi. Tai tada ps3 junk i namu kina su hdmi, o is namu kino hdmi i telika. Manau, kad tada viskas :D turi but - vaizdas per tv, garsas 5.1 per kolonkes :D Pranesk kaip seksis kai turesi ps3 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagal tavo DVD "viskas viename" marke negalima rasti informacijos internete apie irenginio specifikacijas. Televizorius daugiakanalio garso neatkurs. Paziurek i paties DVD grotuvo gala ar yra optinis arba koaxialinis skaitmeninis garso iejimas. Gali buti uzrasai: "digital audio in", "S/PDIF in" ar panasiai.

Arba duok nuoroda apie irenginio specifikacijas internete.

(klausejas turi rupintis, kad pateikti kuo daugiau informacijos apie savo klausima" Samsung kompanija yra prileidusi keliasdesimt tokio tipo namu kinu "viskas viename" - niekas is salies atmintinai nezinos kas tai per daiktas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nors ant xbox tai as darau hdtv yra laidas tai hdtv sujungi su tv o avs soundus sujungi audio in, VCR tada per namu kina pasirenki VCR vualia Dolbi 5.1 garsas :whistling:

nzn ps3 galas kaip ten bet turi but bet jai hdmi turi, tai su hdmi sujungi su teliku ir audio su namu kinu ..

tiksliau kai yra geltona balta ir roudona tai tik balta ir raudona sukisi i namu kina

Redagavo Nourishing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nors ant xbox tai as darau hdtv yra laidas tai hdtv sujungi su tv o avs soundus sujungi audio in, VCR tada per namu kina pasirenki VCR vualia Dolbi 5.1 garsas :whistling:

nzn ps3 galas kaip ten bet turi but bet jai hdmi turi, tai su hdmi sujungi su teliku ir audio su namu kinu ..

tiksliau kai yra geltona balta ir roudona tai tik balta ir raudona sukisi i namu kina

is tu tulpiu tik stereo galima isgaut. 5.1 niekaip. tau gali ta stereo garsa ismetyt po visas kolonkes, bet tai nebus normalus 5.1

Redagavo sypher

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.