vorteks

Parsisiunciau zaidima is interneto ps2

Rekomenduojami pranešimai

kaip reikia pasileisti zaidima parsiusta ant playstation2 ? parsisiunciu ir inrasau in diska ISO faila arba atskleista , bet neviekai , ar reik kokios programos ar kokius failus kaip rasyti kad veiktu ant ps2?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu kaip ir uztenka iso faila irasyt. Biski nesispausk su info duok daugiau, jei nori, kad kas padetu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va paaiskinsiu , parsisiunciau zaidima is interneto NBA 2K7 , inrasau y DVD diska ir meginu paleisti ant PS2 , bet raso tik browse arba settings :/ , ar gal koke programa ar kokiu formatu reik rasyti ? o seip reikia ISO faila rasyti ar koky kita? beto norejau paklausti is kur galima gauti game

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip buna kad ir nepasileidzia siaip,gal netinka diskas,gal ne tokios firmos kokius megsta tavo ps2,nes mano tai tikrai su harakteriu toksai,duodi jam gera tai dar nenori imt,pastatai ant sono tada ima gerai,siaip visokiu bajeriu buna su tuo uzkrovimu,bet geriausia rast kokie diskai butent geriausiai tinka tavo ps2 ir juos naudot

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man tai krc irgi kazkokia nesamone parsisiunciau zaidima Twisted Metal 4

uzimanti apie 10MB surarinta ir kai isskleidziu tada isiskleidzia iki 320MB vienas failas bin formato bandziau paleisti per EpsxE ir ejo viskas normaliai

ir noriu db ji isirasyti i CD bet man atrodo kad neis jo paleist nes truksta to cue failiuko...

PATARKIT ar verta ji isirasyti ar nebus cia tik man CD gadinimas :?:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cue failiukas dar nera lemiamas dalykas manau, Gali ir viena pati BIN rashyti, arba pries rasydamas konvertuoti y ISO ar panasiai. Tikiuosi kiti pataisys jei ka netaip susakiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasiulymas - pamegink atsisiust ir isirasyt iso faila,jei eis tai tada reiskia arba truko kazko tavo siuntime arba blogas torentas,ir tikiuosi rasai ne su nero

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kuom tau blogas nero? nes kiek esu rases su nero nei vienas diskas nesusigadino o puikiausiai veikdavo :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kuom tau blogas nero? nes kiek esu rases su nero nei vienas diskas nesusigadino o puikiausiai veikdavo :lol:

nero nera blogas bet zmogui,rasanciam pirma savo ps2 zaidima galima laisvai padaryt su nero kad jis neitu,lengviausia tai daryt su dvd decryter,nieko nereik nustatinet,tik parinkai iso faila ir kepi,tiesiog paprasciau daug ir tiek 8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasiulymas - pamegink atsisiust ir isirasyt iso faila,jei eis tai tada reiskia arba truko kazko tavo siuntime arba blogas torentas,ir tikiuosi rasai ne su nero

GERAI BET ISKUR TA ISO FAILA PARSISIUST?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.