adidysis

psp slim ir žaidimai

Rekomenduojami pranešimai

Norėjau paklausti ar šioje foto yra psp slim? Ir koki žaidima patartumėt imti kartu kurio kaina butu iki 150lt ir ar psp žaidimam issaugoti reikia atskirai pirkti atminties kortele?

post-9251-1210421867_thumb.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne, cia yra PSP fat, o kam tau pirkti brangius zaidimus, jei gali nusilausti uz 40Lt ir siustis zaidimus is interneto, PSP vidines atminties neturi ;) todel reikia pirkti atminties kortele

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paciam galima, bet nepatarciau, nes del baterijos ardymo sudetinga, kokiame tu mieste gyveni? Pasakyk miesta, tada pasakysiu is kur nusipirkti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labiausiai matomas skirtumas tarp fat ir slim yra tie du tokie taskiukai prie monitoriaus(ten kolonkes) ant fat jos apacioj ekrano, o ant slim virsui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labiausiai matomas skirtumas tarp fat ir slim yra tie du tokie taskiukai prie monitoriaus(ten kolonkes) ant fat jos apacioj ekrano, o ant slim virsui

bent man tai ne, labiausiai matomas skirtumas man yra groteles virs ekrano :kvadratas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bent man tai ne, labiausiai matomas skirtumas man yra groteles virs ekrano :kvadratas:

as tj is "power" spalvos atskiriu :kvadratas:

Redagavo triple9

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.