ps2_fan

Playstation 2 vs 3

Rekomenduojami pranešimai

dabar jos niekas neperka, dauguma, galimas daigtas ir as ps3 galvoja pirkti po 2-3 metu (pirksiu jei nulaustas bus). plius manau, kad xboxa i prieki stumia ne kas kitas o piratai (xbox live vis dar ju neliecia, nors gali juos isdulkinti betkada). taigi skaiciuojant, xbox jau ~1,5 metu po starto (amerikonisko) tai jau net nebe nauja konsole; plius 2-3 metai iki to laiko, kai ps3 realiai tures realius zaidimus. sumoj gaunasi ~3-4 metai o tai jau beveik vienos konsoliu kartos laikotarpis. beje microsoft nezada labai ilgai tasytis su xbox360. ankstyvuose anonsuose 2011 metais naujas xbox, kuris tai datai bus stipresnis technologiskai net uz ps3.

beje visi tie versusai tarp x360 ir ps3 tai tik blabla, geriau paziurekit kas su Wii darosi. panasu, kad tai ka siulo wii ir yra tikrasis naujosios kartos grajus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tarp to ka wiiwii siulo tai nieko nematau, daugelis jo geimu net uz ps2 blogiau atrodo, arba negeriau. O tas dzoistikas ju , manau man nusibostu na per koki menesi ;D naujoviskas ne naujoviskas tas ju gameplayus, bet technologijos turi eiti i prieki. wii atveju mes gauname 5+ metu senumo lauzha.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet jus pasakykit koks tada skirtumas tarp PC ir PS3. Na aisku pagrinde zaidimai su savo grafika, bet jau kaip minejot, dauguma zadama isleist ant PC ir tikrai PC video kortos progresuos dar sparciau ir galesim ne ka prstesni vaizda matyt ir moitoriuje. Aisku bus zmoniu, kurie vien del GT nusipirks PS. Bet kam visas tas marazmas su internetu ir t.t. Kam tas virtuvinis kombainas? Reikia interneto? Turim PC. Reika muzikos, yra tam audio sistemos, kuriu niekad nepralenks savo skambejimo kokybe joks PS.. Man asmeniskai konsole asocijuojasi su zaidimais, o tos visos nesamones su internetais ir t.t. tai tik juoka kelia. O gal tik nussineku, bet... Ai.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet jus pasakykit koks tada skirtumas tarp PC ir PS3. Na aisku pagrinde zaidimai su savo grafika, bet jau kaip minejot, dauguma zadama isleist ant PC ir tikrai PC video kortos progresuos dar sparciau ir galesim ne ka prstesni vaizda matyt ir moitoriuje. Aisku bus zmoniu, kurie vien del GT nusipirks PS. Bet kam visas tas marazmas su internetu ir t.t. Kam tas virtuvinis kombainas? Reikia interneto? Turim PC. Reika muzikos, yra tam audio sistemos, kuriu niekad nepralenks savo skambejimo kokybe joks PS.. Man asmeniskai konsole asocijuojasi su zaidimais, o tos visos nesamones su internetais ir t.t. tai tik juoka kelia. O gal tik nussineku, bet... Ai.. :D

Nesutinku. Labai smagu tureti daikta kuris stovi prie televizoriaus ir tai yra visas namu media centras. Sneku is patirties, nes turiu xbox'a su 250gb HDD. Ten ir mano magas, ir vidiakas, ir nuotraukos, ir galu gale zaidimai (ne tik xbox'o, bet ir pirmo playstation'o, Super nintendo, sega'os ir t.t). Tik va nekenciu pulto as xbox'o labai, uztat mazai zaidziu. Bet turiu ir distancini, tai siaip viska juo ir valdai. Pajungi tik prie garso sistemos ir teliko. Ir viskas viename paruosta!

Kai PS3 bus "patvarkytas", tikrai pirksiu, isleisiu xbox'a i uztarnauta poilsi, arba i miegama... :D

O, kad prie neto pasijungs ir galesi tiesiai i ji, kad ir is torrent'u filmus pust, tai manau greiciau privalumas, nei trukumas!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai koks softas ar kas bus pas PS3? Jei narsyt internte, siustis ir t.t. Beto, bus neisvengta ir virusu, vel visokios antivirusines ir t.t. Na paprasciau tada pajungt prie teliko ir aparaturos PC? Juk yra ju ir mazu, graziu ir galingu.

Na aisku, ka as cia sneku, nebandes tokio dalyko kaip tu turi. Gal patureciau namie, tai gal ir man patiktu. Bet vistiek manau konsoles paskirtis - zadimai, o ne "all in 1", juk tam PC pukiai tarnauja...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau yra Yellow Dog Linux 5.0 ir kitokiu linux atmainu PS3, kazkas bande XP leisti, bet jau ziauriai stabde ... Tai , kad konsoles eina PC keliu tikrai nestebina, kompanijos prikisdamos visokiu funkciju i konsoles traukia vis daugiau pirkeju, na kas nenoretu tureti ne tik zaidimu konsole, bet ir Blu-ray plejeri , ir galimybe naudotis internetu ir visa tai viename ... Internetas konsolems nepamainomas zaidziant multiplayer ir bendraujant su kitais zmonem, su PS3 internete tikrai nenarsysiu ,bet parsisiusti zaidimu demo ir papildymus skamba viliojanciai ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na su ps3 gal ir nenarsysim intere o gal ir narsysim,visai galimas dalykas,jei sonu padarys ta ps3 home,ir ispletos ji taip kad jie bus kaip ir tavo virtualus namai,kuriuos gali pats isirengti,kviesti kitus prisijungusius ir zaisti su jais online zaidimukus,paziurejau filmuka to ps3 home projekto tai susizavejau visai,patiko,pc to neturi,o cia gryzti namo isijungi ps3 ir iskart isijungia tavo home,kuriame gali chatint su kitais,vaiksciot,apstatinet baldais,dalintis su kitais savo zaidimais ar filmais,puikuotis zaidimu pasiekimais,rekordais,tai galetu buti toks cool dalykas,palauksim pamatysim

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

deja man netektu puikuotis zaidimu pasiekimais :D

Gėda būtu rodyti uz EASY rezimu pereito zaidimo medalį :lol:

Šiaip tas home tai išvis kazkoks SIMS žaidimas, kurio nekenčiu beveik labiausiai iš visų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

deja man netektu puikuotis zaidimu pasiekimais :D

Gėda būtu rodyti uz EASY rezimu pereito zaidimo medalį :lol:

Šiaip tas home tai išvis kazkoks SIMS žaidimas, kurio nekenčiu beveik labiausiai iš visų :D

na as ir nekenciu sims,bet man tas home tikrai nepasirode sims,kad vaizdas toks kaip simsu tai pastebejau,bet ten joks ne zaidimas,man tai ju ideja pasirode idomi,as va pvz gryztu namo podarbo tai man idomu prisijungt prie interneto,paskaityt forumus apie zaidimus,apie konsoles,o cia va grysi namo isijungsi ps3 ir tu jau tinkle,kur prisijunge bus tiktai ps3 turetojai,gali bendraut apie zaidimus,klaust kas neaisku del ko tai ir pan,idomus dalykas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.