Sarasnoos

Xbox 360 Seivai

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

O tarkim jei as istryniau profili pas save harde, ir pvz noriu ant kito xboxo prisijungt su tuo profiliu, tai pavyks man tai padaryt ? Visi zaidimu pasiekimai pririsami XBL serveriuose prie tavo profilio ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ar imanoma is vieno xbox'o perasys seivus i kita xbox'a per usb flash'a ???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

truputelis offtopic'o

kiek mazdaug uzhiema vienas sejvas zaidymo? ar man 256mb memory cardo uzhtektu vien seivams?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

truputelis offtopic'o

kiek mazdaug uzhiema vienas sejvas zaidymo? ar man 256mb memory cardo uzhtektu vien seivams?

Kaip tik ir aš norėjau to paklausti :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi žaidimai atskirai, pas mane vienas iš didžiausiai užimančių tai tikriausiai Forza ~50Mb... Manau video prisisaugojo, bet manau 256mb pilnai užtenka, pereisi žaidimą ištrinsi save'us ir tiek ;-) Bus tos vietos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

x'e stovi 20 Gb HDD. dabar free yra 13.4 Gb. live nelosiu, tai realiai seivai ir RAM kokie bus. kadangi esu perejes gera kruva zaidimeliu, tai ir seivai nemazai uzima, nes ju netrinu:)

kalbat apie seivu trynimus. tarkim paimkim boksa Fight Night Round 3. atrakini visas arenas, visus rubus, zaidejus, tada istrini seivus. ateina draugas ir zaidi kaip nuo paciu pradziu. nematau tikslo tuos save trint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip nėra tikslo, bet jei pas tave tik 256Mb tai reikia trinti. Šiandien pažiūrėjau, forza jau užima pas mane ~150Mb :lol: O GTA4 tik 4Mb, perėjas kažkur ~38% tai manau labai mažai užima. ;-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.