Jojuks

memory stick

Rekomenduojami pranešimai

sveiki,na nusipirku memory sticka (dar viena)tikrai originalu pirkau electromarkte,stickas 2 gb ,na ir buvau persikeles zaidimas,viskas veike,po to po savaites,norejau persikelt muzikos ziuriu raso the file being copied is too large for the destination drive.if possible ,insert a higher-capacity disk,na ir dar rase jog stam failui reikia daugiau vietos todel reikia kazka istrinti,bet tame bajeris,jog kai atidariau diska net nebuvo jame mano persikelto zaidimo,bei foolderiu,na buvau properties disko,rase jog yra tik 3.92 mb laisvos vietos,padekit kas...

beje pats psp raso jog jame yra 359 mb atminties like

Redagavo Jojuks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

suformatuok per pc o po to per psp, beje per ka tu keli (korteliu skaitytuvas, psp, ect)

Redagavo cepa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matai as jau formatinau per psp memory carda,na o antra karta per pc formatint neina,nes jau suformatintas buna,na ir redagavau posta,rase kad yra tik 3.92 mb laisvos vietos...

sorry uz double post,bandziau dar karta foermatint,bet deja raso jog galima sufoormatint tik taip jog bus 3,92 mb Redagavo Jojuks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

formatuoja taip kad lieka tik 3.92mb??? kazka ne taip supratai.... Kai formatuoja istrina visas bylas esancias ms, taigi tavo ms lieka tuscias.

tj gal nk psp nebelieka bet vistiek ta pati raso... arba jis nemoka formatuot :)

p.s.

Ne į temą

kjp per pc formatuot? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viska as gerai suformatinu,jei pries tai suformatinau ir rase jog yra 1833 mb free spaco,ir dar buvau persimetes zaidima,ir viskas veike,dabatr bandau persimest dana raso jog visam diske yra tik 3.92 mb laisvos vietos,nors psp raso jog 359 mb...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.