diggerx

Perku/Renkuosi Monitorių *BENDRA TEMA*

Rekomenduojami pranešimai

Niekaip negaliu apsispręsti kokį monitoriu paimti, tai vėl klausiu jūsų, Playmanai. Sustojau ties tokiais monikais:

O ramybės man neduoda vis tas pats HDMI ir DVI, bei gamintojas. Kitais aspektais monitoriai beveik identiški, kaina irgi panaši. AOC, kiek teko skaityti, turi silpna sujungimą su pagrindu, o ASUS - kaip tik atrodo patikimas. Bet čia vėl dilema - ASUS neturi HDMI. Monitorius bus naudojamas PS3 konsolės pajungimui. Taigi būsiu dėkingas už jūsų patarimus.

kokios pagaminimo datos tu moniku? ir dar idomus pastebejimas, kam ta HDMI jungtis jei koloneliu nera, na tik kad perejimu nereikes užteks paprasto hdmi laido.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

:ph34r:

Tai aš suprantu, jog didesnio skirtumo nėra kurį monitorių pasirinksiu? Gal imti kokį geresnį/brangesnį? Nuomonės?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki man reiktu jusu nuomones apie sita monitoriu su tv fukcija http://www.skytech.lt/m2350dpz-23quot-multifunkcinis-televizoriusmonitorius-mfm-led-1920x1080-250cdqm--m2350dpz-p-63320.html ar verta uz 700 lt ar galima ka nors geriau bus naudojamas ps3 game pc ir tv ziurejimui

Va, man idomu butu, kad atsakytumete i sita klausima irgi, o tarkim, pajungi PS3 i monika, per HDMI to HDMI jungti, ar yra galimybe is moniko/teliko sito prijunkti koloneles ?

Mano nuoroda

Va cia dar didesnis monstras :thumbsup4: 27*

O gal isvis apsimoka pasiimti paprasta monitoriu, kuris turi SOUND isejima ?

pas mane PS3 slim, tai ten isejimas yra tik HDMI ir cable kazkoks.

va 2 linkai, manau as jau issirinkau ko man reikia Mano nuoroda Me Gusta..... <-- Nuotrauka

turi viska, ko reikia, pasijungi PS3 per HDMI, monika per DVI, kalonkes pasijungi ir turi NAMU kino sistema.

Redagavo Chinlao

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki noriu issirinkti monotoriu Full HD iki 450LT kokiu 21.5. As galvojau apie Samsung S22B150N. Ar geras sitas? Ar gal kas pasiulisti geresni?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, galit patarti koki monitoriu pirkti 21.5 ar 23? ir ar 23 coliu truputi ne per didelis?

Monitorius kitas identiskas tik kad 23coliu.

Redagavo Mldc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imk kuo didesni :D Turiu 24" tai kaip tik.

EDIT: Čia jau galima sakyt teliką perki. Monitoriai dažniausiai neturi nei SCART, nei kabelinio lizdo, nei Video/Audio lizdų.

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As zinau ka perku tik del dydzio neapsisprendziu. 2x hdmi ps3 pasijungti gerai bus.

Redagavo Mldc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galėsi ps3 pasijungti ir pc vienu metu per HDMI, kaip tokiam mažam TV tai tikrai normalu yra 2x HDMI

O dėl didžio tai visa laiką geriau yra imti kuo didesni, aišku reikia žiūrėti ir į kambario didi , nes jei mažas kambarys tai didelio teliko nelabai apsimoka imti pvz.: 50/55 ar 60/65 coliu

Bet praktiškiausias yra manau 40/42/45 coliu, jie tinka mažam kambarį, vidutiniam ir dideliems, bet jei jau labai didelis kambarys nū jau čia labiau svetainė tiktu sakyti tada jau didelio reikia TV , bet dauguma žaidėju perka TV ne į svetaine o sau į kambarį

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://www.skytech.lt/u2412m-monitor-led-dell-ultrasharp-u2412m-1920x1200-ips-led-backlight-10001-2000-p-78557.html

Vertas dėmesio aparatas? Mane labiausiai domintu 24-27 colių ekranai , tad galbūt turit pasiūlimu su normaliom kainom , nes ekranui nenoriu išlaidaut , nes jis būtų retai vartomas , bet nesinori , kad š stovėtu ant stalo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dell kompai tai geri yra, bet neteko man susidurti su jų monitoriais , bet manau kokybė jų gera, nes kiek pastebėjau ju ir kaina didesne būna negu kokiu samsung

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.