lewa

Ar galios garantija dar garantija?

Rekomenduojami pranešimai

Tai va man parupo toks klausimas.....turiu PSP ir svarstau ar verta man ji atsiristi(nusilauzti)? ir turiu as toki klausimeli ar galios man garantija po to kaj as nusilausiu ji? PSP pirktas Baituke

Dekoju uz atsakymus :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai va man parupo toks klausimas.....turiu PSP ir svarstau ar verta man ji atsiristi(nusilauzti)? ir turiu as toki klausimeli ar galios man garantija po to kaj as nusilausiu ji? PSP pirktas Baituke

Dekoju uz atsakymus :rolleyes:

Blogiausiu atveju vėl įsirašysi originalią FW

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blogiausiu atveju vėl įsirašysi originalią FW

Na o jeigu tarkim wisai uzlus ir negalima bus naujo FW isirasit tau jau wiskas nesutiks taisyt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keisti apsimoka, sutaupysi galybe pinigu zaidimams.. o garantija.. Hm.. net nezinau tavo vietoj del garantijos pagalvociu, bet yra juk lietuvoj meistru kurie sutvarkytu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o jeigu tarkim wisai uzlus ir negalima bus naujo FW isirasit tau jau wiskas nesutiks taisyt?

nu tai jie ir nesuzinos kokia fw buvo, o siaip, jei sulaistei, sudauzei garantija negalioja :lol: (paskaitykit garantijos taisykles)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir dar, jeigu kas nors nutiks su technine PSP puse, pats neardyk, nes nuimant dangteli reikia nuklijuoti garantini lipduka, o jei ji nuklijuoji, jis pakeicia spalva ir NEBEGALIOJA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uz kiek pirkai? as ten pat uz 750 pirkau tj jau nulauztas buvo...

As pirkau uz 689lt bet lygtais nebuwo nulauztas o gal ir buvo tiesiog as nepaziurejas ta pacia diena isirasiau naujausia FW 3.90 ir nepazejau ar ten buvo CFW :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As pirkau uz 689lt bet lygtais nebuwo nulauztas o gal ir buvo tiesiog as nepaziurejas ta pacia diena isirasiau naujausia FW 3.90 ir nepazejau ar ten buvo CFW :)

Tia jei pirkai iš pardos tai negalėjo būt CFW :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

galejo as is baituko pirkau, ten tik programiskai pakeistas... niekas nei lituota nei ka... viskas legalu...
jei uz tokia kaina pirkai tj nenulauztas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.