tikasas

Del irasymo.

Rekomenduojami pranešimai

Ka daryti jeigu ps2 zaidimo iso failas yra didesnis negu 4.7 gb netelpa i diska kaip isirasyti norint zaisti su ps2.

hdd neturiu.

;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ka daryti jeigu ps2 zaidimo iso failas yra didesnis negu 4.7 gb netelpa i diska kaip isirasyti norint zaisti su ps2.

hdd neturiu.

;)

tokiu atveju tau reikia pirkti DVD DL diska kuris kainuoja daugokai palyginus su paprastais DVD r, ir jeigu tavo DVD/CD romas (PC) palaiko DL rasyma, tai kepkis i sveikata PS2 geimus uzimancius virs 4.7Gb, manau padejau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

huh.. tik apsvietei padetum jeigu nupirktum diska ;)

o girdejau yra tu disku dvd -r 8.5gb pirkt tiktu jie? jie gan brangoki kuris variantas pigesnis? o gal ta zaidima eitu suspaust kaip nors? kiek kainuotu hdd ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

huh.. tik apsvietei padetum jeigu nupirktum diska ;)

o girdejau yra tu disku dvd -r 8.5gb pirkt tiktu jie? jie gan brangoki kuris variantas pigesnis? o gal ta zaidima eitu suspaust kaip nors? kiek kainuotu hdd ?

HDD ivairiai, tinka IDE jungtimi, man pilnai uztektu 200Gb, beje reikia adapterio netvork, norint hdd pajungt, o ji sunkoka gaut, nebent pas Edma, (tartis su juo)

toliau dual layer diskai geriausi verbatim pirkti, kaina mano parduotuveje 10Lt 1vnt VERBATIM DVD+R DOUBLE LAYER 8,5GB 2,4X jewel case

VERBATIM DVD+R DOUBLE LAYER 8,5GB 2,4X 10 cakebox kaina 69 Lt :P skaiciuok kaip tau apsimoka, kur 10 perki tau 1 kainuoja 6.9Lt :P

zaidimo gero uzimancio virs 5 Gb nelabai ir suspausi jau . hdd apsimoka geriau pirkt negu diskus, tik vat sakau beda su network adapteriu,

Tai tiek tam kartui :P

P.s beje VERBATIM DVD-R DUAL LAYER 8,5GB 4X jewel case kaina 8.60Lt

Redagavo timpux

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmm idomei.. hdd apie 200 LT tas dapteris pas edma kiek kainuotu? dbr isleidziu vien ant disku daug o hdd tai zjbs butu , o gal jau ishvis zluges ps2 nebeapsimoka upgradint? :P ir taupyt ant ko nors kietesnio x360, psp ar dar ko?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmm idomei.. hdd apie 200 LT tas dapteris pas edma kiek kainuotu? dbr isleidziu vien ant disku daug o hdd tai zjbs butu , o gal jau ishvis zluges ps2 nebeapsimoka upgradint? :mellow: ir taupyt ant ko nors kietesnio x360, psp ar dar ko?

tu geriau rask to zaidimo versija suskaidyta i 2 diskus ar 1 disko versija,kaip yra su GT4 padaryta,ziurint kokio cia zaidimo turi ta "dideli" faila,nes nera tokiu ps2 zaidimu kurie nebutu "patvarkyti" ,nereikia cia nieko ieskot ar leist pinigus DL diskam ar hardam

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ta zaidima as jau senai isirases :mellow: tik tiek sakau gal man neapsimoka pirkti tu dvd-r disku kiekviena savaite gal geriau hdd nusipritk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ta zaidima as jau senai isirases :mellow: tik tiek sakau gal man neapsimoka pirkti tu dvd-r disku kiekviena savaite gal geriau hdd nusipritk

na man neapsimokejo kazkaip tas HDD,nors turiu virs 300 ps2 zaidimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

naujausi ps2 zaidimai kokie pas tave?

naujausi ? tipo siu ir pernai metu? na as multiplatforminiu ar pagal filmus sukurtu isvis nelosiu,o siaip turiu viska kas geriausia visuose zanruose,aisku daugiau pagal savo skoni,man nesvarbu kada sukurtas zaidimas,svarbu kiek jis geras,kazkaip nieks nieko naujo nekure labai gero,tai gal naujausias butu Persona 3 : FES

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmm maciau tos personos screenus nlb patiko o visi taip giria giria.. la rush geras ziaurej snd parsivariau , pirma karta ishgirdau sita zaidima ir jis pralenke visus pro streetus, carbonus!...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.