zerodanis

Dėl NAT

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, šiandien prisėdau prie GTA IV Multiplayer (PS3) ir žiūriu, kad atsiconnectina dažnai ir rašo kažką tokio: "Lost connection from one or more players". Greičiausiai tai kaltas NAT Type 3. CoD4 lošiau be problemų... Kaip padaryt, kad viskas veiktų? Ačiū labai.

Redagavo zerodanis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei naudoji wireless interneta - junkis laidu, jei naudoji laida - reikia greitesnio interneto. taciau GTA dar neturiu nesusiduriau su tokia problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei naudoji wireless interneta - junkis laidu, jei naudoji laida - reikia greitesnio interneto. taciau GTA dar neturiu nesusiduriau su tokia problema.

O kuo blogai wireless? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ps3 kazko pykstasi su wireless. Pastoviai rysys trukineja. Ne is vieno zmogaus jau girdejes. Be to skaiciau, kad gta4 patchas isejes kuris pataiso bedukes su multiplayer. Pasiskaityk internete kur nors.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wireless nera blogai, jei turi greita router'i. Laidinis sujungimas man yra greitesnis, juolab nenesioju savo ps3 is kambario i kambari [=

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wireless nera blogai, jei turi greita router'i. Laidinis sujungimas man yra greitesnis, juolab nenesioju savo ps3 is kambario i kambari [=

Na neveikia man niekaip...Nei su laidu, nei su wireless ;(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Wireless lėtesnis ;/ Bandyk įeiti į routerį ir pažiūrėk ar kartais nebus įjungtas firewall :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Wireless lëtesnis ;/ Bandyk áeiti á routerá ir paþiûrëk ar kartais nebus ájungtas firewall :)

Tame ir esme, jog isjungtas...:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.