Simazo

GTA IV Problema

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Jo, pasidalink su visais jei jau ten gamespot forumuose skaitei.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Paieškosiu kada nors, apsikrovęs remontais dabar, neturiu kada. O sakau, kad ne dėl Benq draivo (arba nebutinai dėl draivo) todėl, kad pas mane patį Hitachi ir lievai atrodo. Ant teliko normaliai, o ant monitoriaus nespėja krauti tekstūrų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai niekad nebuwo dar taip su jokiu game :) Gal diskas blogai irasytas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane benq ir kartais uzeina sitos nesamones bet ainu peskom tai viska uzkrauna :) :) :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai niekad nebuwo dar taip su jokiu game <_< Gal diskas blogai irasytas.

Visu pirma pas tave PS konsoles, visu antra kompaktai cia tikria ne prie ko, irasiau i du VB ir dar keleta kitu, ir vistiek tas pac. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai niekad nebuwo dar taip su jokiu game ^_^ Gal diskas blogai irasytas.

Skaityk visą temą iš naujo ir nelysk į akis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Suradau problemos sprendimą, pas ką yra nustatyta 1080i rezoliucija, perstatykite į 720p. Bent man tai padėjo. Dabar visas tekstūras užkrauna laiku. Pas mane HD ready telikas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Suradau problemos sprendimą, pas ką yra nustatyta 1080i rezoliucija, perstatykite į 720p. Bent man tai padėjo. Dabar visas tekstūras užkrauna laiku. Pas mane HD ready telikas.

nu nezinau pas manes irgi HD ready ant 1080i buvo nustatyta ir jokiu problemu nebuvo zaidziant :) , tik diskas gan garsiai ejo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tikiuosi pades, nes pas mane irgi HD Ready, bet as nemanau, kad cia nuo to.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tas pats ant bet kokios rezoliucijos, bandžiau kažkada visas. Susitaikiau jau su tuo, kad grafika nekokia ^_^ Vis tiek gameplay'uje esme ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas cia lb paprasta yra dvi laginimo priezastys:

1. Drivas kaltes neturi, kalte liecia fleshinima, jei xboxas nuflesintas letu greiciu pvz 2x,5x tj ir loadina viska leciau. ( NOrejote mazo garso gavote laga :D) keik skaiciau kad sakesi su benq sitos problemos visi flesino 5x greiciu ir viskas cia aisku.

2. Telika lagina nes, yra didelis ms skaicius o gta 4 turi daug vaizdo elementu, Outsider sakiai losei ant teliko viskas ok ant muniko lag kiek monitorius ms turi? manau cia viskas ir aisku.

P.s kartais beda gali buti ir del disko, ir del to pacio lazerio bet cia jau retas atvejis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas cia lb paprasta yra dvi laginimo priezastys:

1. Drivas kaltes neturi, kalte liecia fleshinima, jei xboxas nuflesintas letu greiciu pvz 2x,5x tj ir loadina viska leciau. ( NOrejote mazo garso gavote laga :D) keik skaiciau kad sakesi su benq sitos problemos visi flesino 5x greiciu ir viskas cia aisku.

2. Telika lagina nes, yra didelis ms skaicius o gta 4 turi daug vaizdo elementu, Outsider sakiai losei ant teliko viskas ok ant muniko lag kiek monitorius ms turi? manau cia viskas ir aisku.

P.s kartais beda gali buti ir del disko, ir del to pacio lazerio bet cia jau retas atvejis...

Aš savo teoriją jau pasakiau, nematau prasmės toliau diskutoti, pasiieškokit info ir viskas bus aišku, nes į pievas rašinėjat. Ne apie laginimą kalbama. Lagina, kai kompaktas nudrožtas ar DVD-ROM'as nudėvėtas/flash'inimo metu pakeistas greitis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia ta texturu problema tik ant arcade yra... Pabandykit prijugt hdd ir viskas turetu susitvarkyt.

http://youtube.com/watch?v=4_e6NZJ-APs <---- Paziurekit.

Ne į temą

nesvaik gerai?ant visu tas pats buvau nuemes hdd ir su juo zaidziau,viskas tas pats

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

b***** nei del jokiu cia hdd ir arcade... nusiflesink didesniu greiciu xbox ir pamatysi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.