Simazo

GTA IV Problema

Rekomenduojami pranešimai

Man irgi lagas kartais buna per gta 4 o kai greit vaziuoju irgi neuskrauna. xboxa 5 adieni pirkau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man irgi lagas kartais buna per gta 4 o kai greit vaziuoju irgi neuskrauna. xboxa 5 adieni pirkau

be hardo pastave ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane irfi benq ir viskas normaliai :D jei galit pasakykit ka reik spaust kad pysikas butu? Viska ismaliau nieko :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane irfi benq ir viskas normaliai :D jei galit pasakykit ka reik spaust kad pysikas butu? Viska ismaliau nieko :P

kas tas pysikas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paspausk ... nemokėjau paaiškint tai va tą kur raudoną apvedžiau tą vidurį stipriau paspausk

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

be hardo pastave ?

120gb hardas ir kuo jis detas? Sendien gta 4 kokioms 5 sek pakibo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

120gb hardas ir kuo jis detas? Sendien gta 4 kokioms 5 sek pakibo

tai mes ne apie pakibima snekam, o apie tai kad texturu neuzkrauna. o dek pakibimo tai jauciu bus kompaktas kaltas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai mes ne apie pakibima snekam, o apie tai kad texturu neuzkrauna. o dek pakibimo tai jauciu bus kompaktas kaltas

Taigi sakau irgi teksturu neuskrauna pamatai stulpa tik kai atsitrenki i jy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ka? Taip niekas ir neissiaiskinot? O jei issiaiskinot parasykit, ka daret, nes man ta pati problema. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ka? Taip niekas ir neissiaiskinot? O jei issiaiskinot parasykit, ka daret, nes man ta pati problema. :D

na tai niekas čia ir neišsiaiškins... Problema yra tik tai su benq drive'ais... Nežinau ar tai fw problema, ar dar kas. Kai miestas užsicachi'na (reikia hdd) veikia gerai, žiaurių pop-up'ų nebūna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai sakau jau gal trečią kartą - pagooglinkit ir rast daugiau info (kad ir gamespot forumuose). Ir problema ne dėl draivo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai sakau jau gal trečią kartą - pagooglinkit ir rast daugiau info (kad ir gamespot forumuose). Ir problema ne dėl draivo.

na, kiek skaičiau, tai kaip tik dėl drive'o ir yra problema... (skaičiau kažkur, kad kažkas bandė tą patį įrašytą gta iv kompaktą ant benq drive'o, ir ant kažkurio kito.. pop-in buvo tik ant benq.) jei turi kitos info, pasidalink ja. kiek ieškojau visur panašiai viskas... Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.