Simazo

GTA IV Problema

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Na ko jus cia skundziates? Nusipirkite originalu diska ir nebus tu problemu. O tai dabar diskai blogi, draivai blogi, dar kazkokios nesamones...

Jei jau vaidinant didelius GTA fanus tai jau ir geda truputi butu netureti originalaus zaidimo :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Na ko jus cia skundziates? Nusipirkite originalu diska ir nebus tu problemu. O tai dabar diskai blogi, draivai blogi, dar kazkokios nesamones...

Jei jau vaidinant didelius GTA fanus tai jau ir geda truputi butu netureti originalaus zaidimo :(

Ne į temą

Aš fanas, neturiu originalo - man negėda...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Cia man beskaitant kelis komentarus idomu pasidare ant gta4 kaip ant senesniu daliu gaudo mentai uz zmoniu zudima sprogdinima ir i juos atsitrenkima ar ir uz greicio wirsijima, raudona swiesa ir kitus taisykliu pazeidimus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasijungiau ant monitoriaus, tai ir man nespėja krauti vaizdo... Ant teliko lyg ir viskas OK buvo. Drive'as - Hitachi, kompaktas - Philips. Pabandysiu dar į Verbatim įsirašyti...

EDIT: Same shit, dėl monitoriaus čia.

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasijungiau ant monitoriaus, tai ir man nespėja krauti vaizdo... Ant teliko lyg ir viskas OK buvo. Drive'as - Hitachi, kompaktas - Philips. Pabandysiu dar į Verbatim įsirašyti...

EDIT: Same shit, dėl monitoriaus čia.

Gal per didele rezoliucija ir nespeja visko uzkraut

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal per didele rezoliucija ir nespeja visko uzkraut

Bandžiau visas rezoliucijas, tas pats. Galit pasiieškoti angliškai apie tai info, visiems ta pati problema...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buna, kad neuzkrauna, irase edmas ir nuflashino Xbox360 kita diena po pirkimo. irasytas i verbatim. lazeris neturetu buti kaltas. benq??? gal pasitaike klaidele irasinejant...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, dėl TV čia visiems negali būti, nes kažkaip problema iškyla pagrinde tik Benq turėtojams.

Redagavo Natt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o yra isvis kam nors kad su benq normaliai veiktu ?

man veikia normaliai su BenQ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.