Simazo

GTA IV Problema

Rekomenduojami pranešimai

i TDK 2.4 greičiu :/ noriu pasakyti kad iš 10 keptų diskų nei vieno dar nesugadinau ir neirašiau su erroru. Naudoju tam specialiai Pionner :D jau jau nepatinka....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Del sventos ramybes i vb ysirasyk ... Karves nekainuoja , o jei taspats tada nezinau zekis su tuo lazeriu nors nemanau kad ten problema...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reiks pabandyti... o tiems kuriems eina normaliai gal gali pawardinti i kokius diskus rašė? :huh: jeigu wisi i vb tai reiks gal rimtai perrašyti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geriausia pirk original is ebeay pigiai ir viskas bus gerai nei irasinet nieko nereikes :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tik i VB,kitokie arba neina,arba grybauja,arba po kiek laiko stringa,krc nieks netinka nei Philips,nei TDK,viska meginau,ir acme pigius,bet cia jau nuo rekorderio priklauso kas koki turi,skirtingi megsta skirtingus diskus taip jau yra,bet manau visi megsta vienodai VB

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano irgi visi geimai i verbatimus surasyti ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šita problema, kiek supratau pagooglinęs, liečia tik Benq draivus, o tame tarpe ir mane. :) Blin, vienas laukiamiausių geimų ir va tau... Kam nors čia su Benq draivu veikia normaliai GTA IV piratinis?

Redagavo Natt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šita problema, kiek supratau pagooglinęs, liečia tik Benq draivus, o tame tarpe ir mane. :rofl: Blin, vienas laukiamiausių geimų ir va tau... Kam nors čia su Benq draivu veikia normaliai GTA IV piratinis?

pas mane irgi benq tas pats yra, tai jauciu ir ant originalo tas pats butu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Internete kiek skaičiau, originalas veikia gerai, gal altas123 su originalu ir žaidi? b*****, šiaip Benq laiko kaip ir geriausiu, greičiausiai ir tyliausiai dirbančiu x360 draivu, bet GTA IV tiesiog neįmanoma žaist. Užtenka vos kur pavažiuoti ir jau matai, kaip apgailėtinai nespėja atkurt tekstūrų. :rofl: Dabar mielai į Hitachi iškeisčiau vien kad GTA IV palošt. :|

Redagavo Natt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Internete kiek skaičiau, originalas veikia gerai, gal altas123 su originalu ir žaidi? b*****, šiaip Benq laiko kaip ir geriausiu, greičiausiai ir tyliausiai dirbančiu x360 draivu, bet GTA IV tiesiog neįmanoma žaist. Užtenka vos kur pavažiuoti ir jau matai, kaip apgailėtinai nespėja atkurt tekstūrų. :( Dabar mielai į Hitachi iškeisčiau vien kad GTA IV palošt. :|

offtopic. nera ko greitai vazinet. reikia vaziuot pagal taisykles arba su taksi:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.