edvinaszz

problrmos su momory card

Rekomenduojami pranešimai

sveiki mane istiko tokia problema su memory cardu negaliu isseivinti geimu pastaruoju metu parsisiunciau ffx pradejau loshti ir neina isseivinti vietos dar yra kitiems geimas issiseivina gali buti shi porblema del chipo ? o gal parejo mano memory cardas ? bet kitus geimus kurie buvo isseivinti laudina ir seivina paskutiniu 8 geimu kuriuos parsisiunciau neseivina :|

ir dar prie to pacio db negaliu net isijunkti memory cardo kad ja suformatuoti ar istrinti seivus :| kaipaspauciu enter isijungia ir automatishkai issijungia

jau susitvarkiau benarshydamas forume atleiskite kad pritershiau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bandyk tas dvi programas formatavimui (mc killer ir dar kazkokia rasi siuntinuose) irasyt i cd ir bandyt. Beje kai formatuoji viskas issitrina. Pas tave orginali MC? jai turi litu pabandyk nauja nusipirkt ar is draugo pasiskolink gali but problrmos su PS2 MC slotu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai as jau ja susiformatavau db viskas gerai ir pas mane mc hama neoriginalas nes kai nusipirkau as jos neformatinau taip loshti ir seivint pradejau db viskas gerai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki mano memory card neisiseivina.viska kas irasyta atsimena, bet neisiseivina.gal imanoma pataisyti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siulyciau nesismulkinti ir imti orginalia kortele. kodel? yra lengvas budas kaip perkelti seivus y ir ish kompiuterio i atminties korta, taigi logiskai pamascius PC- nesibaigianti seivu saugykla. 8 MB - pakankamai daug geimu seivu ir taip talpintu vienu metu. Taigi screw 32 ir 64 ir dar biesas zino kokiu buna korteliu ir turet normalu 8 MB org'a ir netinget ismokt kaip seivus kilnot (tam turim portale issamu gida).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.