mindux

grauzikai

Rekomenduojami pranešimai

taigi sugalvojau nusipirkti koki grauzika (shinshila, degu,triusi ar kazka tokio), bet dabar galvoju ar jie nesipyksi su mano suniu (nykstukiniu pinceriu), ar labai nestresuos jai skirsiu siek tiek maziau demesio kuriam nors? galvoju gal kas turi suny ir grauzika, gal galetu patart.

ps. suo gyvena namie

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na jai pirksi sinsila tai ismesk suni nes sinsilas uzsikres visokiom ligom. Nors suo turetu rautis ant grauziku tai as grauziku pirk nepatariu jai turi sabaka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

shinsilai uz keik parsiduodi? tave nori pirkti :) (cia forumo nariui :)
Redagavo Domiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nežiūrėjau "nickų kilmės" temos, bet dabar jau aišku iš kur shinsilas niką sugalvojo..hm..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va prieš kokius du metus aš šinšilą turėjau ir galiu pasakyti,kad tai labai sunkiai prižiūrimas turintis charakterį gyvūnas,kartais mėgstantis įkasti ir reikalaujantis daug dėmesio.Visų pirma dėl to jog jį patartina išleist pabėgioti po kambarį nors dešimt minučių.Bet va problema po to kaip jį

pagaut.Nubėga po sofa tai pabarstai ten kokių riešutų ir lauki kol išlys po to paiimi greit užuodegos ir nuneši į narvelį.Bet tokiam dalykui reik treniruočių ir pirmus mėnesius tai atims kokią pusantros valandos laiko...Antra tai jos suš..tas smėlis ,kurio jei reikia,o jis būna paprastai trijų litrų stiklainyje(bent daug kas taip laiko),bet to kas svarbiausia dieną jei reikia tamsios vietelės tokio kaip namuko.Pas mane nebuvo laibai didelis narvas, todėl juos reikėdavo kaitalioti...Nuo šinšilos (kurios kailio pūkai tam kambarį tiesiog skraido kur ją laikai), mano mamai nuo jų atsirado nosies takų uždegimas ,o vėliau alergija tad teko ją parduoti.Dabar auginu papūgą Žako.Tau šinšilos pirkt nerekomenduoju.

P.S Šiaip gyvūnas turi charakterį ,jei suduosi jei kada nors po to nemėgsta bėga nuo to žmogaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tas suo kazkaip i grauzika nesa. (neisizeisk)

visokiu kitu gyvunu nepatartina laikyti susunimis, ipac mazu gyvunu, mano draugo suo irgi pinceris (kiseninis), draugas turejo 16 smiltpeliu narvelyje. Tai jo suo kazkaip sugebejo atid3aryti ta narveli, suede 2 smiltpeles dar 1 koja issuko.. taiva. nepatariu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del sunio tai jis ir man panasus i grauzika :) tikriausiai nelaikysiu, ne del to, kad juos suestu( ji needa, kazkada pas drauga buvau nusivedes tai su ziurkenu susidraugavo), bet pagalvijau, kad man uzteks ir vieno grauziko(sunio) :)

ps. jai kas dar ka zinot parasykit, gal persigalvosiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

as barangus, neipirksit :D

Ne į temą

kiek jei ne paslaptis? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tai va prieš kokius du metus aš šinšilą turėjau ir galiu pasakyti,kad tai labai sunkiai prižiūrimas turintis charakterį gyvūnas,kartais mėgstantis įkasti ir reikalaujantis daug dėmesio.Visų pirma dėl to jog jį patartina išleist pabėgioti po kambarį nors dešimt minučių.Bet va problema po to kaip jį

pagaut.Nubėga po sofa tai pabarstai ten kokių riešutų ir lauki kol išlys po to paiimi greit užuodegos ir nuneši į narvelį.Bet tokiam dalykui reik treniruočių ir pirmus mėnesius tai atims kokią pusantros valandos laiko...Antra tai jos suš..tas smėlis ,kurio jei reikia,o jis būna paprastai trijų litrų stiklainyje(bent daug kas taip laiko),bet to kas svarbiausia dieną jei reikia tamsios vietelės tokio kaip namuko.Pas mane nebuvo laibai didelis narvas, todėl juos reikėdavo kaitalioti...Nuo šinšilos (kurios kailio pūkai tam kambarį tiesiog skraido kur ją laikai), mano mamai nuo jų atsirado nosies takų uždegimas ,o vėliau alergija tad teko ją parduoti.Dabar auginu papūgą Žako.Tau šinšilos pirkt nerekomenduoju.

P.S Šiaip gyvūnas turi charakterį ,jei suduosi jei kada nors po to nemėgsta bėga nuo to žmogaus.

Shinshilu uz uodegos imt negalima nes ji yra labai silpna ir jautri labai lengvai gali nutrukti. Pats paieskok internete daug kur parasyta kad uz uodegos imt negalima. Beje shinshilo kaina kikoje kazkur 140 lt
Redagavo cepa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.