gtarnaz

padekit 2.71 i 1.5

Rekomenduojami pranešimai

sveiki turiu psp su 2.71 softu ir noriu ji downgradint pasidaryti i 1.5 versija ar 3.03 oe-c kad eitu nelegalus zaidimai gal galit man viska smulkiai isaiskinti kur,ka ir kaip daryti PS:anglisku puslapiu nelabai suprantu ,prasau padekit :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

parsisiuk is karto 3.03oe-c,taip pat tau reikes 1.50 ir 3.03 update,

atsidarai 3.03oe-c faila,ten rasi oeupdmaker ir oeupdmaker% ,juos meti i memori sticka - psp/game150 (sukurk game150 nes jo nebus),i faila oeupdmaker imesk 1.50 ir 3.03 update pries tai juos pervadines i 150.PBP ir 303.PBP

poto ieini i savo psp i memory stick paleidi faila ,jis tau sukus folderyje oeupdmaker dxar faila,

toliau ..vel atsidarai folderi 3.03oe-c ten rasi 303oeflasher ir 303oeflasher%,i folderi 303oeflasher imeti dxar faila,kuri pries tu sukure ,tada vel isijungi savo psp eini i memory stock,paleidi,tau uzsidegs juodas ekranas ten paprasys paspausti kryziuka ,spaudi ir pradeda instaliuot kai baigs ,restartuji psp ir tu jau turi 3.03oe-c ,

atrodo sudetinga,bet as uztrukau tik apie 10-15 min,,jei nesigaus parasyk bandysiu padet

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei turi skype parasyk man atsiusiu viska ko tau reikai nereiks internete iekot,sutaupysi laiko

mano skype vardas marius211

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazinako papildymas: butinai pakrauk baterija bent iki 75% ir del viso pikto ijunk akomuliatoriu ir JOKIU BUDU neisjunk per instaliavima psp nes ji gali uzbrickint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koki ten faila paleist, kad sukurtu man dxar faila? man nieko naujo neatsiranda kad galeciau ieit per PSP i kazkoki faila.. kad sukurtu ta dxar..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

shinshilas kdl butinai iki 75% reik? Srry uz off topick :) o ten matai batarkeij kiek tu % rodo srry naujas ant psp zadu toj pirkt delto klausiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1.Reiskias reikes siu triju 3.03oe-c 1.50 ir 3.03 update... TAip?

2.O kaip paversiti atsisiustuosius failus i 150.PBP ir 303.PBP ?

Tas folderis (oeupdmaker) su dxar failu ,bus matomas per psp ?

3.O kai toliau reik atidaryti folderi 3.03oe-c ten tai ji atidarineteti per pc (narsidamas memoryje) kur turi rasti 303oeflasher ir 303oeflasher% foldzerius bei i viena is ju ikelti dxar faila ? (visas veiksmas vyksta per pc?)

4.kaip restartuoti psp?

5 KADA TURI BUTI IJUNGTAS IR ISJUNGTAS PSP ?atliekant si darb

atleiskit jei atrodo vaikiski ksl as to psp neeturiu o pas mane pusbrolis atleks kuriam bandysiu sutvarkyti psp

ir dar vienas ksl , norint zaisti is memoryh zaidimus ,reikia butinai ideti originalu kompakta ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

deq uz gida

ziurek ,jei tas psp pasirodis kitokios versijos ?

koks seip yra popoliariausias psp ?ten apie tuos skaiciukus

o ten ta atsisiuta faila i memory card ideti?

kokias funkcija prarasiu sumazines i 1,5? ;)

Redagavo Dirma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.