Simas07

Butina moket uz xbox live?

Rekomenduojami pranešimai

bet ar galima istrint?

aisq galima

betai uz ka banina jai pas mane butu CHIPUOTA console ir losciau originala game per live imanoma gaut bana ? ar isvis negauciau ?

MS nemato, kad pas tave konsole cipuota ar fleshinta, jie tik mato koks zaidimas isedas. Jei bus idetas originalas - neprisikabins. Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

betai uz ka banina jai pas mane butu CHIPUOTA console ir losciau originala game per live imanoma gaut bana ? ar isvis negauciau ? (Laukiu atsakimu is zinanciu ir ne vieno zmogaus ) aciu jums labai kurie atsakys

NIEKAS IR NEZINOT :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei turi Goldą ir tave užbanina, ar galima likusį laiką kaip nors padovanoti kitam?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne.

Ne į temą

Cia tau ne gimtadienio svente, gavai bana, tai ir verk kampe :D
Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip?

System > Memory > Storage Device > Game Profile > (atsistoji ant savo "profile" > delete)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

betai uz ka banina jai pas mane butu CHIPUOTA console ir losciau originala game per live imanoma gaut bana ? ar isvis negauciau ? (Laukiu atsakimu is zinanciu ir ne vieno zmogaus ) aciu jums labai kurie atsakys

matai niekas cia 100% nezino, geriau Bill'ui Gates'ui parasyk, jis zinos.

Siaip as kiek girdejas kad originalu game zaidziant MS nemato kokia tavo konsole.

Bet manau cia tik laiko klausimas kada pamatys, todel ir 100% nieks neuztikrintas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ištrynus acc galima dar kart registruotis tais pačiais duomenimis?

Redagavo AVP

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ištrynus acc galima dar kart registruotis tais pačiais duomenimis?

ta prasme acount name, email? del sito tai nzn, bet del adreso, passsword ir t.t. tai gali :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ta prasme acount name, email? del sito tai nzn, bet del adreso, passsword ir t.t. tai gali :)

Va man tas e-mailas ir username labiausiai ir domina... Nėra bandžiusių?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

User name tai turi omenyje Gamer Tag? Gamer Tag'a turėsi kurtis naują,del emailo nepamenu.

Jaigu gauni baną turedamas gold keliem mėnesiam gali laika padovanoti kitam, (tiksliau savo gamertaga su live'u) microsoftas banina ne gamer tagą, o console.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

E as sukuriau nauja accounta ir nedave free gold membershipo vienam menesiui... cia del to kad pries tai jau kokius 3 buvau sukures?? tipo yra limitas, ane? b***** kaip apeit, man ziauriai noris sulost gta 4 online, o ten matyt negalima net ir moket ir legaliai lost, nes nera Lietuvos pasirinkt kai kuri accounta...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

E as sukuriau nauja accounta ir nedave free gold membershipo vienam menesiui... cia del to kad pries tai jau kokius 3 buvau sukures?? tipo yra limitas, ane? b***** kaip apeit, man ziauriai noris sulost gta 4 online, o ten matyt negalima net ir moket ir legaliai lost, nes nera Lietuvos pasirinkt kai kuri accounta...

limito nera, kazka negerai padariai kurdamas nustatymuose.Nesvarbu kad nera lietuvos, galo losti legaliai pasirinkes kokia uk ar dar kokia sali :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.