Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

nafik tu tuos pultelius metai? :)

Nervai čiuju. Ką niekad nemetei pultelio kur nors? Jei ne, tai turiu pagirti, kad tikrai ramus žmogus esi. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nervai čiuju. Ką niekad nemetei pultelio kur nors? Jei ne, tai turiu pagirti, kad tikrai ramus žmogus esi. :)

jai ka tam dzoistikui tik 6 sav o jis jau skrido gal 20 kart

Ne į temą

As pulteliu nemetau, bet zaidziant koki DODS ar kazka tokio ant PC, tai tikrai kartais nervai sukyla, ir norisi ka nors mest :)

nervai nelaiko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nafik tu tuos pultelius metai? :)

reik angry managmento mums:) Redagavo vachtangas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tik su ps3 pulteliu losiant skauda nyksti, kai reikia dideliu greiciu begt ir reikia ta L3 stipriai spaust ir laikyt, galetu kaipnors svelniau biski but.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tik su ps3 pulteliu losiant skauda nyksti, kai reikia dideliu greiciu begt ir reikia ta L3 stipriai spaust ir laikyt, galetu kaipnors svelniau biski but.

b***** chebra neįsivaizduoju ką jūs darot su pulteliais ir savo rankomis kad skauda nykščius,riešus ir t.t. Man asmeniškai ir po 12h šaudymo bfbc2 ant xbox ar po 10h mw2 ant ps3(pats ps3 neturiu bet pas drauga dažnai lošiu) ir po xbox 1 ir po ps2 ar psone ilgo pasižaidimo rankų neskaudą(buna kartais kad pirštuose maudimas jaučiasi arba riešuose bet čia su visais pulteliais kai puse paros iš rankų nepaleidi :mellow: ),tiesiog nuovargis jaučiasi rankose ir man prie širdies tiek sony tiek microsoft pulteliai,ir iš viso nesuprantu kam reikia tų konsolių karų ir t.t.?Visos konsolės yra savaip geros jei kišenė leistu nusipirkčiau ir ps3 ir wii it t.t. Nes ant kiekvienos konsolės yra gerų žaidimų ir jos visos yra geros.Peace.

Beje prisiminkime tuos laikus kai visi turėjo zilitonus :) visi mainydavosi kasetėmis ir niekam nerūpėjo nei pultelių forma (Svarbu kad mygtukai nestrigtų) nei grafika ir visiem reikėjo tiek nedaug.O dabar grafika,patogumas,tylumas,man asmeniškai svarbu pats žaidimas o ne grafika ar konsolė ar pultelis,nes jai žaidimas geras ir itraukia tai p* bus ir pultelis ir konsolė.

Be to dėl pultelių mėtimo tai tik viena kartą esu metes psone pultelį,ištraukiau iš konsolės ir paleidau i sieną,bet poto gailą buvo.Tai buvo vienintelis kartas kai pakėliau ranką prieš konsolę

Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano pultai irgi mėtomi, tik vien į žemę, į sieną stengiuos nemėtyt, nes kai nusiraminu, pasižiūriu į suskilusį pultą pasidaro gaila pulto ir pinigų už kurios aš jį pirkau. Gerai, kad taip smarkiai nervai nekyla lošiant PSP.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

na as kaip kazkas sake esu stipriu nervu zmogus pulteliu as nemetau o jeigu labai nervai nelaiko apkeikiu aprekiu konsole ar pc arba tiesiog issirekiu nes juk gaila pulteliu ar klavieturos su pele :) :)
Redagavo MPBG

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Gerai, kad taip smarkiai nervai nekyla lošiant PSP.

Jeigu apie tai prakalbom, tai tau gerai... Mano PSP ekranas buvo sudaužytas su galvą trenkiant į jį, žaidžiant Smackdown vs. Raw berods, nu taip įtraukęs buvo, ir pralaimėjau... :?

O šeip apie X360 ir PS3 kalbant, tai dar prieš kokius metus būčiau sakęs tik PS3, nes nebuvau nei su X360 nei PS3 žaidęs.

Prieš pusę metų nusipirkau X360 o su PS3 pas draugą žaidžiau... Tai nežinau, GTA IV žaidžiant nepatiko PS3 controllai (nes prie X360 buvau pripratęs). Daugiau nieko. :)

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

na as kaip kazkas sake esu stipriu nervu zmogus pulteliu as nemetau o jeigu labai nervai nelaiko apkeikiu aprekiu konsole ar pc arba tiesiog issirekiu nes juk gaila pulteliu ar klavieturos su pele :) :)

As tai isvis Pirsta i PC parodau ir nusiraminu :) Redagavo SHudZis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka tu ce dabar sneki sportininke,nei tu manes pazysti nei as tave, ir man visai neydomu kas pirmauja ir kas geriau, as rinkausi tai kas man patiko ir visko, ir neeiskok ce slieku kaskur sportininke

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Esmė tame, kad tu mane išvartei invalidu, ligoniu, nes xbox pultelis yra patogesnis. Visiškai neminėjau, kad tu durnai pasielgei imdamas PS3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepyk zmogau, bet as tave ligoniu ir invalidu nevadinau, sakiau tai daugiskaita, tai nebuvo tiesioginis kreipinys tau, ir invalidu nieko nevadinau, neprisigalvok, o pasiskaityk geriau ka rasau[off][/off]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pultelius laužydavau, kai žaisdavau su ufo ar pirmom segom, kur dažniausiai išsaugoti žaidimą nebūdavo galimybės. Toli nueini, susimauni ir vėl viskas iš pradžių. Tuomet būdavo kasdienybė, lituoti ir surinkinėti tuos barškučius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taiva nusprendžiau pirkt konsole tik nežinau ar ps3 geriau ar x360. gal galėtumėte pasakyti abiejų konsolių trūkumus ir visa kita nu žodžiu padėkit apsispresti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taiva nusprendžiau pirkt konsole tik nežinau ar ps3 geriau ar x360. gal galėtumėte pasakyti abiejų konsolių trūkumus ir visa kita nu žodžiu padėkit apsispresti

Cia kuri konsole prie sirdies labiau. Xbox360 kainuoja pigiau, bet online yra mokamas, PS3 skaito Blu-ray diskus, neorginalus games gali lost prie abieju konsoliu. As turiu Xbox, nes man jis tiesiog labiau patinka. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.