Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

Oh yeah...

Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Todėl, kad Xbox360 = SHIT! Kiek gali krauti viską ant to paties? Kodėl neišranda nieko naujo... Atgyvena tas X360. Kopijuoja "Slim" idėjas iš PS...

Iš tikro, tai nukopijavo ne PS3 slim, PS3 fat, nes ant PS3 slimo netoks paviršius, kaip nat x360 slim ir ps3 slim.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O dieve, pavirsius... Man nerupi kas ka kopijavo, svarbu tyliau dirba. Bet isvaizda man nepatiko. Arcade baltas grazesnis man 100x kartu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O dieve, pavirsius... Man nerupi kas ka kopijavo, svarbu tyliau dirba. Bet isvaizda man nepatiko. Arcade baltas grazesnis man 100x kartu.

Ne į temą

jo... Išvaizda naujo kažkokia nežinau, įpač ta siena kur mygtukas įjungimo labiau negražiai atrodo. Sena versija gražesnė, bet nauja palyginus pigi ir daug patobulinimų yra. Tai dėl kokybės naujas geresnis. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Todėl, kad Xbox360 = SHIT! Kiek gali krauti viską ant to paties? Kodėl neišranda nieko naujo... Atgyvena tas X360. Kopijuoja "Slim" idėjas iš PS...

Gal issimiegok? Kuria vieta tau š****? Visi multiplatforminiai geriau atrodo ant x'o, Xbox Live geresnis, grafika? Ps3 ex grafika tikrai grazi, bet negi Gow3 tau prastai atrodo? Alan Wake?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš tikro, tai nukopijavo ne PS3 slim, PS3 fat, nes ant PS3 slimo netoks paviršius, kaip nat x360 slim ir ps3 slim.

Manyčiau kad E3 Microsoft labiau norėjo pristatyti Project Natal ( arba durniau kinect :) ), o ne Xbox slim, nes nebereikalo xbox slim gali įsigyt jau dabar o natala dar ne :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal issimiegok? Kuria vieta tau š****? Visi multiplatforminiai geriau atrodo ant x'o, Xbox Live geresnis, grafika? Ps3 ex grafika tikrai grazi, bet negi Gow3 tau prastai atrodo? Alan Wake?

Xboxeriai vel supyke minusus deda, kad ant xbox'o pastume :) ir iškart atsiranda nuomonės, kad x' as geresnis, tikriausiai ir ps3 "owneriai ta patį sakytų", dėkit kokius palyginimus, argumentuokit normaliai, o ne stumkit vienas ant kito, kas turi abi konsoles, jei galit imeskit palyginimus, jei yra galimybe tų pačių žaidimų.

Ne į temą

Beje Giedriau, kokia dabar konsole galvoji imt ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xboxeriai vel supyke minusus deda, kad ant xbox'o pastume :) ir iškart atsiranda nuomonės, kad x' as geresnis, tikriausiai ir ps3 "owneriai ta patį sakytų", dėkit kokius palyginimus, argumentuokit normaliai, o ne stumkit vienas ant kito, kas turi abi konsoles, jei galit imeskit palyginimus, jei yra galimybe tų pačių žaidimų.

Ne į temą

Beje Giedriau, kokia dabar konsole galvoji imt ?
Ne į temą

Galvoju x'a seip.

Tai, kad as ir daviau normalius argumentus, gal palygink Bayoneta? Shift?

O su tokiais pasakymas kaip x360=Shit. Nu tai atsiprasau

Va ir jums PS3 Shit muahahaha

Man abi konsoles yra geros, ir as abieju noreciau ir manau kada nors isigysiu, bet taip rekt jog viena konsole š****, teturint psp, tai neturiu zodziu..

Ps3 vilioja tik exckluzivais ir nemokamu MP. Bet va, multiplatforminiai beveik visada atrodo prasciau, ir kurejai labiau orientuojasi i X360, o poto portina.

P.S. Del isvaizdos, tai PS3 slim nukopino isvaizda nuo X360 seno, nu ir va...

Jau jei sitas video nieko jums nesako, tai tada nebeturiu zodziu....

Kinect tai angliskai skamba labai panasiai kaip connect, taigi jokio durno pavadinimo cia nematau.

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jau tikrai netokie skirtumai ant bionetos demuske losiau ir ta graziau atrode nei sitame video :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jau tikrai netokie skirtumai ant bionetos demuske losiau ir ta graziau atrode nei sitame video :)

Na nemanau jog EuroGamer kurtu tokias nesamones

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

P.S. Del isvaizdos, tai PS3 slim nukopino isvaizda nuo X360 seno...

:) :) po šitos frazės, dar kažkas tikisi adekvačios diskusijos? :) Jeigu žmogui PS3 slim'as panašus į Xbox'ą, o ne į sumažintą PS3 fat'ą, tai ką jūs dar norite jam įrodyti? :)

P.S. Gal aš vienas toks, bet man išvis nei boxas į PS3 nepanašus, nei PS3 į boksą. Visiškai skirtingi dizainai. Jūs dar blin spalvas pradėkite lyginti, kuri konsolė labiau juoda, PS3 ar Xbox slim.. LOL :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) :) po šitos frazės, dar kažkas tikisi adekvačios diskusijos? :) Jeigu žmogui PS3 slim'as panašus į Xbox'ą, o ne į sumažintą PS3 fat'ą, tai ką jūs dar norite jam įrodyti? :)

P.S. Gal aš vienas toks, bet man išvis nei boxas į PS3 nepanašus, nei PS3 į boksą. Visiškai skirtingi dizainai. Jūs dar blin spalvas pradėkite lyginti, kuri konsolė labiau juoda, PS3 ar Xbox slim.. LOL :)

Ten tipo nukopinta tai jog is Shiny stuff perejo prie paprastos Plastmases, bet cia jau nesamone parasiau visai :). Bet isvaizda ju tai visiskai skirtinga, tiek dydziais tiek forma ir netgi svoriu :)

P.S. Kodel niekas Wii su niekuo nelygina? :)

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten tipo nukopinta tai jog is Shiny stuff perejo prie paprastos Plastmases, bet cia jau nesamone parasiau visai :). Bet isvaizda ju tai visiskai skirtinga, tiek dydziais tiek forma ir netgi svoriu :)

P.S. Kodel niekas Wii su niekuo nelygina? :)

Todel lyginamos sios dvi konsoles , nes jos labai panasios , o Wii visai is kitos operos. :)

Duok pinigu ir as tokia sukurciau :)

Beje cia ne vien EuroGamer padare toki video. Paziurek ankstesniuose postuose bus technobuffalo lyginimas xbox360 ir ps3 multiplatforminiu zaidimu. Lygiai taip pat atrode . :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm man tai tokie fanboju pasisakymai labai prajokina , kokia norit concole tokia pirkit ... Nekas neuzdraus, pvz turiu ps3 aisku ten brolio bet kartais palosiu kol darbe buna jis , ir xbox 360 turiu , ps3 patinka tuom kad su juo nemokama online gali zaisti , xbox360 aisku kad piratines eina :D

visi turi pliusus ir minusu .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.