Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

na as kaip visa laika nuo ps1 laiku praloses su PS pulteliais tai man PS3 pultelis labai savas ,beda buvo tik trigeriai kai prakaituoti pirstai tikrai galedavo nuslysti ,bet viskas issisprende nusipirkus tuos papildomus dalykus ant R2 L2 , ant ju pirstai tiesiog idedaliai uzsideda ir niekur nevaiksto,butent ko reikejo man GT5P tikskliai akseleracijai bei stabdymui.na analogai labai geri kaip ir visada buvo PS pulteliuose del to nusiskundimu neturiu.taciau x360 pultelis tikrai labai geras ir kokybiskas ,del d-pad nieko pasakyt negaliu nes jo turbut nesu nqaudojas nei vienam x360 zaidime dar kaip pagr valdyma.del to man viskas ok,analogai isdestyti labai patogiai beje ant x360 pultelio ,na mano rankom tai kaip tik.abu pulteliai gerei del sixaxis porblemu turejau su knopkiu strigimu ir kliksejimu ,butent tu :thumbsup4::):) . nzn del ko niekad to nebuvo su Dualshock2 pulteliu,o cia kazkaip net zaist trukdydavo.na ant DS3 viskas ok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Abi consoles lygios ps3 geriau kad yra psn free ir kad daug neoriginaliu pultu veikia ,o ant xboxo ne :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na apie gamepad, tai buvau nustebintas maloniai x360 gamepad kokybe. tas vadinkim didesnis svoris kaip tik manau suteikia geresni jausma geiminimo, jauti rankose ne kazkokia lengva plastmasele o gamepad su visai giroskopais, ir battery pack (wireless atveju) mano pusbrolis turejo PS3 ilga laika tai teko nemazai paminkyt, isties trigeriai nevyke, nuslidinejantys, cia jau + x'ui... del X'o d-pad diskomforto kol kas nepatyriau, homebrew not enabled is tingumo.. emuliu negeiminu, kuriuose vardan autentiskumo naudociau D-Pad, tad nelabai ka galiu apie ji pasakyt, XBOX360 geimuose jis dazniausia atlieka koki inventory shortcut vaidmeni... kas del pagaminimo, tai plastikas regis nepigus, normaliai jauciasi, mygtukai nestrigineja, jei kuom nors nesulieji, neisriebaluoji... visumoj, nors turejau PS2 ilgai, ir nuo PS1 laiku forma nekito beveik, X360 gamepad laikau labiau ergonomisku, tad 1:0 X360. Kas apie pacia konsole, surinkimo kokybe, triuksma ir t.t. vienareiksmiskai 1:0 PS3 ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Abi consoles lygios ps3 geriau kad yra psn free ir kad daug neoriginaliu pultu veikia ,o ant xboxo ne :/

Tai pagal tave iseina kad abi konsolės lygios, bet ps3 lygesnis uz 360.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau kap jums bet man asmeniskai ar X ar PS dzostikai buvo patogus abu ,ipranti prie vieno ar kito ir gerai buna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man asmeniskai del pultelio labai patinka kad x'e toj vietoj kur ps3 rodykles x'e analogas. Manau, kad tai daug patogiau nes jis praktiskai ir naudojamas . Na cia man taip pasirode kai perejau nuo PS pultelio prie XBOX ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man asmeniskai del pultelio labai patinka kad x'e toj vietoj kur ps3 rodykles x'e analogas. Manau, kad tai daug patogiau nes jis praktiskai ir naudojamas . Na cia man taip pasirode kai perejau nuo PS pultelio prie XBOX ;)

vava, pvz, gamecube pultelis malonus, nepaisant savotisko isdestymo... pagaminimo kokybe daug ka reiskia, PS2 nemaniau, kad gali but idealesnio gamepad... kai atsirado PS3, radau trukuma, trigeris, jei jau analogas, tegu buna apciuopiamas... xbox toj vietoj ok

Na man asmeniskai del pultelio labai patinka kad x'e toj vietoj kur ps3 rodykles x'e analogas. Manau, kad tai daug patogiau nes jis praktiskai ir naudojamas . Na cia man taip pasirode kai perejau nuo PS pultelio prie XBOX :)

vava, pvz, gamecube pultelis malonus, nepaisant savotisko isdestymo... pagaminimo kokybe daug ka reiskia, PS2 nemaniau, kad gali but idealesnio gamepad... kai atsirado PS3, radau trukuma, trigeris, jei jau analogas, tegu buna apciuopiamas... xbox toj vietoj ok

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniskai geresnis yra Xbox 360. Ji ir nusiflash'inti eina :( . Ir dar jo atkuriama grafika lyg ir geresne. Taciau tiek Xbox 360, tiek ir PS3 manyciau verta tureti abu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet pagalvojus jei nebutu vienos is šių konsoliu, gal tada ir neišpopuliarėtų, visi mėgsta pakariaut ir gint savo nuomone, bet čia nėra blogai, nes jei tik viena tokia liktu tai ir zaidimu gal tiek nebeturetume.Dažniausiai Kuriu zmoniu pirma konsole buvo xbox tiek ims xbox 360, kuriu playstation tie ims playstation 2,3 .O apie wii kazkaip kalbėt nesinori, nes ten kaip ir vien laisvalaikio praleidimas, keliems žmonems ji labiau skirta, kad tas pultelis i judesius reaguoja, bet ir grafika jo daug blogesne.Be to perėjus prie ps 3 pasijautė, kad putelis daug lengvesnis ir analogai ne taip strgineja, laisvesni, be to jame yra intergruoti elementai ( baterijos).O šiaip abi konsoles pripažįstu, kaip modernias.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AkujenasVyrukas kaip taip pasakei kazkaip sove i galva pigu ;D

* bet man koma nzn koks firmware mano ar galiu ar ne lost live nzn flashinau vasara o grajai eina ir pal ir ntsc ,o ju nereik nei patchint nei su active iso. Parsiunti-irasai-losi , nes noreciau palost ir kaip paziuret ar banintas ar flagintas xbox?

*-NE I TEMA, pasikonsultuoti..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

XBOX 360 d-pad yra tikrai didelis minusas. Nors nedaug as ji tenaudoju, jis man nepatogus. Taciau pacio controllerio kokybe lyginant su PS3 XBOX'o man daug geresne, pavirsius neslidus, niekas netarska, patogus laikyti rankomis. Analogu isdestymas irgi puikus (nors maniau kad tie analogai bus didele nesamone, bet taip nera). Be to triggeriai man patinka labai, daug patogiau racingus losti su RT ir LT, nei su :D ir :) su XBOX'o triggeriais gali jausti kaip, ir kiek spaudi gaza :D

Mano isvada tokia:

Controllerio kokybe: XBOX 360 1:0 PS3

Konsoles kokybe:XBOX 360 0:1 PS3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

XBOX 360 d-pad yra tikrai didelis minusas. Nors nedaug as ji tenaudoju, jis man nepatogus. Taciau pacio controllerio kokybe lyginant su PS3 XBOX'o man daug geresne, pavirsius neslidus, niekas netarska, patogus laikyti rankomis. Analogu isdestymas irgi puikus (nors maniau kad tie analogai bus didele nesamone, bet taip nera). Be to triggeriai man patinka labai, daug patogiau racingus losti su RT ir LT, nei su :D ir :D su XBOX'o triggeriais gali jausti kaip, ir kiek spaudi gaza :)

Mano isvada tokia:

Controllerio kokybe: XBOX 360 1:0 PS3

Konsoles kokybe:XBOX 360 0:1 PS3

na PS3 racing zaidimai valdomi nevien mygtukais :):) , galiniai mygtukai (R2) ar trigger'is taip pat naudojami...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau kas jums blogai su X360 pultelio d-pad.Jau pusantru metu losiu,bet jokiu nepatagomu nepatyriau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox dzoistike man uzkliuvo rb/lb knopkes, po kiek laiko (vieneriu metu su kapeikom jei tiksliau) pradejo silpniau funkcianuot. Ta prasme nuspaudi - jauciasi kaip nusispaudzia, bet visvien reik dar siektiek daugiau nuspaust kad suveiktu. Labai kliuna gh3 zaidime kai reik staigiai spaudinet. Reiks bandyt ardyt dzoistika - paziuret gal dulkem ar dar tai kuom uzsikiso

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.