Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

I virsu paziurek "Užduoti klausimus, prašyti patarimų, kad padėti išsirinkti tinkamą konsolę"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

viena is svarbiausiu xbox'o pasirinkimo priezasciu buvo pulto patogumas, nes kiek teko minkyt ps3 pulta jis ne ka pasikeites nuo ps2 laiku, nu nzn, nepritaikytas jis zmogaus rankoms. nors patogiausias is turetu buvo pirmo xbox originalus pultas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu tikrai patogesnis xbox 360 pultelis,bet nereiktu ir PS3 pulto nuvertint,ne tiek jis daug ir atsilieka,aisku analogai galetu istrizai eit kaip x360,bei trigerei 2 galetu taip neatsilenkt,manau butu daug patogesnis ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Chmm... man tai kažkaip atvirkščiai nepatinka analogų išdėstymas ant boxo džoistiko... Ir pačio PS3 pulto forma žymiai patogesnė ir malonesnė (MAN). O vat, kad R2/L2 trigeriai turputį ne kaip padaryti, tai sutinku. Dar pliusas boxo džoistikų tas, kad nors forma ir gaidiška, bet pats džoistikas padarytas tikrai kokybiškai. Netraška, nekliba, pati plasmasė padaryta biški gruoblėta, kas tikrai geriau negu slidus PS3 pulto paviršius... Šiaip jei PS3 džoistikas būtų padarytas taip kokybiškai kaip boxo, plius perdaryti trigeriai, tai man asmeniškai tai būtų idealus pultas. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hum, na chia regis kiekvienam savaip. Tachiau del kokybishkesnio xbox gamepad tai net ir nezhinau :/ Nemanau, kad net patys xbox savininkai gerai atsilieptu apie ju gamepad d-pad dali. Pigesnio ir prastesnio igyvendinimo tikriausiai nebuvo jokioje konsoleje, visishkai nera tikslumo, todel zhaisti arcade fighting zhaidimus aukshtame lygmenyje praktishkai neimanoma (nes jie riekalauja precizishko d-pad veikimo), nors zhinoma del pilnos laimes tokius hzaidimus reikia zhaisti ne us game pad apskritai.

Zhinoma niekam ne paslaptis, jog xbox gamepad daugelio nuomone yra labiau tinkamas fps zhanro zhaidimams, chia ahs tikrai nesiginchysiu, nes man asmenishkai fps ir consoles (tiksliau fps ir gamepad) yra taip pat suderinama kaip baletas ir sodininkyste.

L2 ir R2 mygtukai man gan panashus savo funkcionalumu pas abi konsoles, bet tai galbut todel, kad ash papratsai nezhaidzhiu zhaidimu, kurie naudotu ju eiga (jei zhaidzhiu racing game, visalaik pasikeichiu akseleratoriu/stabdzhius ish L2/R2 i sau iprastus :):) arba A X).

Man asmenishkai atmetus d-pad, praktishkai nera jokio skirtumo tarp xbox 360 ir ps3 controleriu /shrug

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man teko ilgiau naudoti 2 skirtingus Xboxo pultus, ir 5 PS3, tai vat is jų ir susidariau nuomonę dėl kokybės. Stipriau paėmus PS3 džoistiką į rankas, jau jaučiamas kažkoks dalių "vaikščiojimas", klibėjimas. Net nestipriai pasukus rankose džoistiką (lyg rūbus "gręžtum" :) ), girdisi traškėjimai. Toks vaizdas, kad tuoj rankose visas pultas ir išsiardys. :) Boxo džoistikai net bandant stipriau "gręžti", jokių traškėjimų neskleidžia, nekliba. Kas dėl D-pad'o, tai sutinku pilnai, kad boxe jis visiškai nevykęs. Aš išvis nemėgstu, kai D-pado mygtukai nėra "atskiri", kaip ant PS3, o padaryti kaip koks nedadirbtas analogas.. :) Dėl L2/R2, tai jei pažaistum ilgiau kokį FPS, suprastum kame jų bėda... Kartais per skubėjima, pirštas nuslysta nuo trigerių (pvz.: ant MW2, norisi mest granatą, o nuslydus pirštui, to nepadarai.. O tas kartais baigiasi nelabai gerai.... :) )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visi cia pasakoja savo bedas, tai ir as papasakosiu.

tai va gero pulto nera nei ant pc nei ant xboxo kiekvienas savo minusu turi :)

PS3 pulto pliusai kuriuos pastebejau:

1.zymiai lengvesnis uz XBOX, nes kai pereini nuo PS3 prie XBOX pulto pasijaucia 2-3x didesnis svoris :)

XBOX pulto pliusu daugiau:

1.analog sticks isdestymas zymiai geresnis kai ne vienodam lygyje kai PS3, gali daug kas su manim nesutikt bet taip yra :)

2.L2 ar R2 mygtukai zymiai geriau integruoti, nes ant PS3 pvz losi uncharted 2, buni nuejes nuo konosles, sugryzti o jau multiplayer game pasikroves, ir kai griebi pulteli nuo lovos pvz ar kur nors, lengvai pasispaudzia L2 ar R2, neatsimenu daba, ir isskrenda granata tavo, nors to tu visai nenorejai, ir skaityk jei roundo pradzioje istaskai savo teama :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na boxo džoistikas sunkesnis žymiai, bet PS3 sixaxis man jau per lengvas. Idealiausias svoris turbūt yra ant Dualshock 3, kuriais aš pagrinde ir žaidžiu :thumbup:

Dėl analogų nestutinku, nes bent jau man yra žymiai patogiau, kai pirštai laikomi viename lygyje, o ne kažkaip perkreiptai skersai. :D

Čia matyt kaip su sėdejimu - vieniems patogu sėdėti tiesiai, kitiems perkreipus nugarą (kaip ir man :D )

O kad L2/R2 pasispaudžia užkliuvę už kokio užtiesalo, tai jo, būna... ;) Kažkaip net pamiršau paminėti.. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane dualshock 3 uzmirsau paminet PS3 controlleris. o del to kad vienodam lygy tai su tavim sutikciau jeigu tas controlleris butu peciu plocio, na bet nesigincysiu, tik siaip pasakiau :thumbup:

Na boxo džoistikas sunkesnis žymiai, bet PS3 sixaxis man jau per lengvas. Idealiausias svoris turbūt yra ant Dualshock 3, kuriais aš pagrinde ir žaidžiu :D

Dėl analogų nestutinku, nes bent jau man yra žymiai patogiau, kai pirštai laikomi viename lygyje, o ne kažkaip perkreiptai skersai. :D

Čia matyt kaip su sėdejimu - vieniems patogu sėdėti tiesiai, kitiems perkreipus nugarą (kaip ir man ;) )

O kad L2/R2 pasispaudžia užkliuvę už kokio užtiesalo, tai jo, būna... ;) Kažkaip net pamiršau paminėti.. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...o del to kad vienodam lygy tai su tavim sutikciau jeigu tas controlleris butu peciu plocio...

Nu aš kalbėjau apie pirštų padėtį, o ne apie rankų :thumbup: Tame ir bėda, kad abi rankos laikomos simetriškai, o pirštai skirtingai. Vienas labiau ištiestas, kitas mažiau. Ir taip kelias valandas iš eilės... na man bent jau tai nėra patogu, gal per mažai žaidžiau ant boxo, kad priprasčiau... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jus cia skundziates, bet kad dauguma kritiku ta toki xbox pulto analogu isdestima vertina gerai.tipo patogiau lost FPS geimus kai analogai taip...

na man abu yra normalus,bet tarkim jei zmogaus plastaka didele tai ps kontroleris gali teikt nepatogumu. o xboxo atvirksciai,vaikam kiek nepatogus ir didokas gali but.

apskritai lieva diskusija cia uzvire manau :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš manau, kad tavo postas "lievas", o ne diskusija apie skirtingų konsolių pultus, tam ir skirtoje temoje. Ar tavo manymu "PlayStation 3 vs. XBOX 360" reiškia tik varymą ant pačių konslolių, nekreipiant dėmesio į su jomis susijusius dalykus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant ps3 joistiko gali trigerius nusipirkti, ir nebenuslys pirstai nuo r2/l2. buvau pametes juos tai vaisa savaite nejungiau ps3 kol naujus nenusipirkau. Visai kitas malonumas zaisti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jus cia skundziates, bet kad dauguma kritiku ta toki xbox pulto analogu isdestima vertina gerai.tipo patogiau lost FPS geimus kai analogai taip...

na man abu yra normalus,bet tarkim jei zmogaus plastaka didele tai ps kontroleris gali teikt nepatogumu. o xboxo atvirksciai,vaikam kiek nepatogus ir didokas gali but.

mano lapa kai didele, ps3 dzoista laikant kartais nagai i delna sulenda.. :)

prie xbox pliusu dar pamineciau per kaledas dashboard'e pasirodziusius tokius dalykus kaip "last.fm" radija ir facebook :thumbsup4:

Redagavo kentacmis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.