Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

Na su PS3 losiau gal keturis geimus. MGS4, GT5P,NHL09,NBA2k8 ir Motorstorm kazkuri. Tai va man patiko ant Ps3 kad netas For Free, beje labai patiko MGS4 ir Motorstom. GT5P tai nzn, kazkokia nuobodybe... Nusiperki Evo IX ir gali vaziuot tik tris trasas kurias jau esi perlekes su honda pvz.... Beje labai nepatiko Pultas, labai mazas ir slidus. Labai prastai trigerei padaryti, toki sulendantys, bandyta i M$ padaryt bet Fail bet atramu. Be to su analogais vaziuot nesamone. Slysta jie b*ed*s.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip greitai kinta ps3 turetoju nuomones.Kazkur pries metus visi gyresi kokia gera grafika,lenkia ta Š***NA xbox'a visa galva,o dar koks nesindaudotas potencialas!!!! Dabar kai paaiskejo kad ps3 ne kiek nelenkia x'o dar net atsilieka,staiga grafika tapo nebereiksminga,ir fps jau smulkmenos,nors patys anskciau prikaisiodavot :lol: Ir kai kas nors bando papriestarauti,isvadinat fanboy'ais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai kurie PS3 exlusive'ai tai jau tikrai lenkia visa galva xbox'o žaidus grafiškai, tačiau tiktai grafika nepadaro žaidimą labai gera, tiktai geresni :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai kurie PS3 exlusive'ai tai jau tikrai lenkia visa galva xbox'o žaidus grafiškai, tačiau tiktai grafika nepadaro žaidimą labai gera, tiktai geresni :lol:

gera kalbet kai nera konkreciai kaip tai palygint. bet man asmeniskai pakako pamatyt kokius reviewus gauna mw2 ir susidaryt sau nuomone...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

gera kalbet kai nera konkreciai kaip tai palygint. bet man asmeniskai pakako pamatyt kokius reviewus gauna mw2 ir susidaryt sau nuomone...

Su tavim kaip su siena, aš apie viena tu apie kita. Atsibodo man čia rašyt netgi kažka bandyt įrodinėt pus akliui, nesuprantančiam lietuvių kalbos.

Tikiuosi, kad čia paskutini kart rašau šiame post'e :lol:

Redagavo VeriGud

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Su tavim kaip su siena, aš apie viena tu apie kita. Atsibodo man čia rašyt netgi kažka bandyt įrodinėt pus akliui, nesuprantančiam lietuvių kalbos.

Tikiuosi, kad čia paskutini kart rašau šiame post'e :lol:

tai kad kiek rasem tu nieko pagrysto nenumetei,tik savo nuomone.o as bent kelis linkus numeciau,tik kad tu jais netiki daugiau ir nesivarginau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gaila i jus ziurint kai jus pilstot is tuscio i kiaura. ZAIDIMAI YRA SVARBIAUSIA, O NE JUSU VISOKIE KONSOLIU GALINGUMAI IR T.T.

Ne į temą

pats pirksiu ps3 pagrinde del siu zaidimu kaip genji, mgs4, ratchet and clank, (tikiuosi jak and daxter), twisted metal(kuris kadanors iseis), god of war3 ir kiti exliusive kaip little big planet domina. aiskus ir multiplatforminiu neatsisakisiu kaip brutal legend bei bayoneta
baikit jus cia pestis!! kiek galima... vo dar kitas ant dziostiko varo ar dar kazko... koks skirtumas cia kiekvieno skonio reikalas b*****...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gaila i jus ziurint kai jus pilstot is tuscio i kiaura. ZAIDIMAI YRA SVARBIAUSIA, O NE JUSU VISOKIE KONSOLIU GALINGUMAI IR T.T.

Ne į temą

pats pirksiu ps3 pagrinde del siu zaidimu kaip genji, mgs4, ratchet and clank, (tikiuosi jak and daxter), twisted metal(kuris kadanors iseis), god of war3 ir kiti exliusive kaip little big planet domina. aiskus ir multiplatforminiu neatsisakisiu kaip brutal legend bei bayoneta
baikit jus cia pestis!! kiek galima... vo dar kitas ant dziostiko varo ar dar kazko... koks skirtumas cia kiekvieno skonio reikalas b*****...

puikiai pasakyta... nes sitoj temoj net tie faktai, kurie ir turetu ka nors reiksti, yra bereiksmiai... zaidimai svarbiausia :lol:

o siaip del dizaino, tai ji galima koreguoti, nepatinka pultelis - pirk kitoki ar pirk koki nors uzvalkala ir pan... kas turejo PS, PS2 tai pultelis, manau, jiem tikrai nekelia problemu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu cia paklausti. As irgi dvejoju ka pirkt. Dabar klausimas. Ar jei nuflashini ta boxa ir jis sugenda, galima isimt ta flasha, kad garantini priimtu? Jei taip tai xbox man.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu cia paklausti. As irgi dvejoju ka pirkt. Dabar klausimas. Ar jei nuflashini ta boxa ir jis sugenda, galima isimt ta flasha, kad garantini priimtu? Jei taip tai xbox man.

viskas imanoma. tik kad paskutiniai xbox modelei nebegenda jau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas imanoma. tik kad paskutiniai xbox modelei nebegenda jau

Kiek girdejau tai flashas ir yra geriau nuo chipo, kad issiema. Tiesa?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tiesiog turint orginalia fw kuri isgaunama flashinant pirma karta ja galima panorejus atstatyti ir kazin ar tie cipai keicia esme. Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tu foruma bent skaitineji? zinai kas tai yra xbox360 dvd-rom flash?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

puikiai pasakyta... nes sitoj temoj net tie faktai, kurie ir turetu ka nors reiksti, yra bereiksmiai... zaidimai svarbiausia :D

o siaip del dizaino, tai ji galima koreguoti, nepatinka pultelis - pirk kitoki ar pirk koki nors uzvalkala ir pan... kas turejo PS, PS2 tai pultelis, manau, jiem tikrai nekelia problemu...

Daugumai lietuvių žaidimai nerūpi. Jiem svarbu kuo pigiau, kad ir konsolė ir žaidimai netenka pusės įdomumo jie vistiek girs ją, nes juk pigiau. Lietuviui kas pigiausia,t as geriausia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daugumai lietuvių žaidimai nerūpi. Jiem svarbu kuo pigiau, kad ir konsolė ir žaidimai netenka pusės įdomumo jie vistiek girs ją, nes juk pigiau. Lietuviui kas pigiausia,t as geriausia :D

tai lietuviai iesko kur geriaiusias kainos/kokybes santykis :)

kai kurie PS3 exlusive'ai tai jau tikrai lenkia visa galva xbox'o žaidus grafiškai, tačiau tiktai grafika nepadaro žaidimą labai gera, tiktai geresni :)

visa galva ?:) na kazkodel nemanau nes gamespoto topuose del grafikos beveik visur nominuotas forza motorsport 3..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.