Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

:D Užsitraukiau visų ps3boy'u nemalone :D .Tai atleiskit gal vyrai - gi netycia taip isejo, atsiprašau jeigu ką nuskriaudžiau.Myliu kiekvieną padarą šioje dievo žemėje :D .Tokį žvėrį kaip ps3 taip pat.Ps3 pati geriausia, nuostabiausia, fainiausia, kruciausia,nagliausia, o svarbiausia pigiausia, lengviausia konsolė :D
Redagavo dorklei

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Oho :D koks pasipiktinimas - net putos eina.Nesprok tik is pykcio :D :D .Taip sakant tipine fanboysmo apraiska :D

Ne į temą

Sorry tada siulau sita paziuret .Nepamirsk nubraukt asaru pabaigoj
:D
Ne į temą

Visu pirma mano zodziuose nebuvo jokio pasipiktinimo :D Antra as nesu FANBOY ir nesiruosiu braukt asaru jeigu is tikruju paaisketu, kad mano pasirinkta konsole yra prastesne.O trecia mano nurodytam video nebuvo nieko gera kalbama apie PS(buvo aiskinama, kad jis visai neturi geru zaidimu).Taigi tavo komentarai yra is pirsto lauzti ir visiskai nesusije su mano komentaru. :D

P.S.If from that video you think I had exploded from anger maybe now you think I will die from anger :D

Redagavo BABUANAS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Dorklei tu iš vis turi PS3 ar tik pasirašęs kad turi? Nes tokia nuomonė susidaro kad neturi...
Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kolega Agnusai :D Laukiau šito Jūsų klausimo :D.Atsakymas būtų tikrai taip.Agnusai matau sudarot puiku tandema su Babuinu. :D Aš skaitau ir teisingai niekada nepasiduok - jei sumokejai uz ka nors tai jau žinai- pats geriausias daiktas toje kategorijoje.Mažų mažiausiai lygevertis konkrentaam :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš dalies su tavimi sutinku. Tačiau jeigu tikrai turi abi konsoles nestumtai ant PS3 o pasakytai normaliai abiejų plisus ir minusus o ne tik vienos minusus. :D P.S Vienas Įdomus klausimas ir neskaitykit kad PS3 neatrištas yra minusas o X360 pliusas. O jeigu būtų Nei X360 neatrištas ir PS3 neatrištas ką jūs tada rinktumėtės jeigu reikėtų pirkti orginalius žaidimus? :D

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš dalies su tavimi sutinku. Tačiau jeigu tikrai turi abi konsoles nestumtai ant PS3 o pasakytai normaliai abiejų plisus ir minusus o ne tik vienos minusus. :D P.S Vienas Įdomus klausimas ir neskaitykit kad PS3 neatrištas yra minusas o X360 pliusas. O jeigu būtų Nei X360 neatrištas ir PS3 neatrištas ką jūs tada rinktumėtės jeigu reikėtų pirkti orginalius žaidimus? :D

nei vienos :D.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai rinkčiaus PS3, nes nelabai traukia žaidimai online. Bet jei žaisčiau online žaidimus, tai manau, kad X360, nes jis šiuo aspektu tikrai toliau pažengęs nei PS3 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai rinkčiaus PS3, nes nelabai traukia žaidimai online. Bet jei žaisčiau online žaidimus, tai manau, kad X360, nes jis šiuo aspektu tikrai toliau pažengęs nei PS3 :D

Xbox Live tikrai daugiau pazenges nei PSN, Sony viska kopina nuo live. O Microsoft jau su pirmu xbox turejo viska ka dabar turi psn.... Shame Sony, Shame...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai as turiu neatrista ir turiu 11 zaidimu jau :D Anokia cia beda. po 50 litu is ebay prisisiusti :D is vieno jamaiu 3 zaidimus tai dovanu ciuvas idejo biski pabraizyta bet puikiai nuskaitanty Forza 2 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox Live tikrai daugiau pazenges nei PSN, Sony viska kopina nuo live. O Microsoft jau su pirmu xbox turejo viska ka dabar turi psn.... Shame Sony, Shame...

O ko čia gėdytis - Sony yra hardware gamintojas, o Microsoft - software. Va ir pagrindiniai skirtumai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ko čia gėdytis - Sony yra hardware gamintojas, o Microsoft - software. Va ir pagrindiniai skirtumai :D

Bet kaip zinom hardwar'as be sotwar'o su*o verttas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

to pacio vertos yra sitos kalbos kurios nesibaigs niekada

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet kaip zinom hardwar'as be sotwar'o su*o verttas :D

kazkaip keistai tai skamba is tokio patyrusio vilko kaip tamsta,kaip pats sakot :D nes kazkaip na lygtai sony konsoles visad buvo geriausios, tiksliau sakant butu konsole be zaidimu sudo verta,ir butent zaidimai ir tik jie suteikia konsolei tokia verte,pati konsole nieko negali,absoliuciai,vat ka ant jos galima zaisti tai ir yra visa verte pacios konsoles,kiek kureju gali pritraukt savo pusen,sudomint,kiek jiem gali pasiulyt patogumo kuriant zaidimus,va cia ps3 ir pasiule visiem kosmosa,todel ir turim tokia padeti kokia turim,o visiskai ne del to del ko cia dauguma galvoja

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkaip keistai tai skamba is tokio patyrusio vilko kaip tamsta,kaip pats sakot :throw: nes kazkaip na lygtai sony konsoles visad buvo geriausios, tiksliau sakant butu konsole be zaidimu sudo verta,ir butent zaidimai ir tik jie suteikia konsolei tokia verte,pati konsole nieko negali,absoliuciai,vat ka ant jos galima zaisti tai ir yra visa verte pacios konsoles,kiek kureju gali pritraukt savo pusen,sudomint,kiek jiem gali pasiulyt patogumo kuriant zaidimus,va cia ps3 ir pasiule visiem kosmosa,todel ir turim tokia padeti kokia turim,o visiskai ne del to del ko cia dauguma galvoja

Nu mano specialybe yra programuotojas, todel nemanau kad turetu tave stebinti toks mano pasakymas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Oho :throw: koks pasipiktinimas - net putos eina.Nesprok tik is pykcio :D :D .Taip sakant tipine fanboysmo apraiska :)

Ne į temą

Sorry tada siulau sita paziuret .Nepamirsk nubraukt asaru pabaigoj
:)

Ne į temą

Tu cia prikolini ar rimtai taip mastai? :)

nes na tai, kad tu rasai nesamones, keli ne kazkokius faktus, nediskutuoji, o dedi nesamoningus video, tai ka apie tave manyt tada? kas tu per vienas, jei ne fanboy'us... :)

PS: nevaryk ant kitu, ok... ant konsoles jei varai tai tiek to, bent ant kitu zmoniu - ne... nes taip darai tik mentalitetus distrofikus ispudi...

Ne į temą

tegul video buna uz x'a ar uz ps3 - tai neturi reiksmes, tie tavo ir ispaans video yra gana beprasmiai, nes eina i viena puse ir jose issakoma saliska ir kvaila nuomone, tipo pvz. mano pagrindiniai zaidimai nera saudykles, tai as sukuriu video, koks xbox'as liewas, jo exclusivai (halo, gow) blogiausi zaidimai kokius esu mates (nors as taip nemanau, bet parasau tai dar karta, nes tuoj pradesi mano pavyzdi komentuoti lyg cia butu mano nuomone)... :)

Okay, jei dedat video, bent pasiulysiu kelis GERUS video, kuriuose rasite vieno zmogaus nuomone, kodel verta imti viena ar kita konsole arba kitaip kas turetu imti viena ar kita konsole (video nesaliskas, tad manau, ir nuomone paprasta, bet tikrai nebloga)...

*spauskit ant uzrasu ir busit nuvesti i video

Redagavo joniss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.