Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

xboxe lb gera funkcija yra tai jog tu losdamas bet koki game gali pasileist savo muzika is hdd. tai pravartu losiant koki RTS ar racing zaidima. ps3 to neturi. ir siaip sony daug ka kopijuoja is x'o pvz achievements. pasidare kazkoki ale trofejus. po to kaip kazkas rase party db galvoja kazka panasaus. net xbox guide mygtuka pavoge,ale PS. ;)

na del tos muzikos klausymo tai cia kaip kam geriau,pvz man visada geriausia zaidimo muzika,tai zaidimo dalis,prasto zaidimo neisgelbes ir gera muzika,o geram zaidime buna ir muzika gera,ir kad pasileisti savo ir klausytis tai nzn,sakai rts turi bloga muzika? na kiek zaidziau tai ji ten tikrai gera,viskas dera prie zaidimo

del to kopijavimo tai nesutikciau,bet jei kazkam taip atrodo tai i sveikata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na ir kas cia tokio, kad PS3 kaika nukopijavo is Xbox.Juk nepavoge.Ar tau gaila?

na xboxas atsirado anksciau ir turejo head start su xbox live, todel jie ir priesaki. sony belieka ligiuotis ir naujas idejas kazkaip pritaikyti sau, juk negalima sakyt kad sony nukopijavo LIVE, nes tai vadinas playstation network, nors ideja ta pati. ar ten su chatais kazka pan daro, na jie bande kurti ir savo, bet kadangi MS toliau ant to pazenge, kam pradeti nuo pradziu jei galima is kart persokti iki ju lygio. cia turbut nera uzpatentuota ir jie laisvai gali kazkokias mintis pasiskolinti, ta pati gali ir MS padaryti.

Gal jie xboxas ir turi kazka pasiskoline is PS3, nu db nesugalvoju kas cia galetu buti, bet gal tokiu dalyku yra ;)

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man tai psn visai kitoks nei tas xbl,na kitokie dalykai ten yra,kitokiem siek tiek poreikiam,bent jau mano skoniui tai skaniau psn,o butent jp o ne usa ar eu,siaip man asmeniskai tie xbl tiek psn niekas beveik nedomina be geru zaidimu demo,ir be dlc,na kazkaip kaip geimeriui tai tik tas ir rupi juk,o kaip media centrui,tai media centras yra pc,na filmai,muzika,foto ir pan dalykai tikrai ne konsolej laikoma pas maneir na galima skyti kiek ten visko daug yra xbl ar psn,bet kazi ar ten viskas mus taip jau domina,o vien del to ten daug ko yra nereiskia dar kad tai geriau

del tu party,chatu,draugu sarasu ir pan dalyku tai ne visiem tas irgi aktualu,ne visi buriasi ir losia drauge su kitais, yra kas lose ir los tik sp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir kas cia tokio, kad PS3 kaika nukopijavo is Xbox.Juk nepavoge.Ar tau gaila?

tai vadinama konkurencija, kas ka pirmiau, kas ka nuo kito ir t.t....

jei PS3 nebutu kai kuriu dalyku tokiu paciu, tai jis nebutu toks koks yra, t.y. nebutu toks geras...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man tai psn visai kitoks nei tas xbl,na kitokie dalykai ten yra,kitokiem siek tiek poreikiam,bent jau mano skoniui tai skaniau psn,o butent jp o ne usa ar eu,siaip man asmeniskai tie xbl tiek psn niekas beveik nedomina be geru zaidimu demo,ir be dlc,na kazkaip kaip geimeriui tai tik tas ir rupi juk,o kaip media centrui,tai media centras yra pc,na filmai,muzika,foto ir pan dalykai tikrai ne konsolej laikoma pas maneir na galima skyti kiek ten visko daug yra xbl ar psn,bet kazi ar ten viskas mus taip jau domina,o vien del to ten daug ko yra nereiskia dar kad tai geriau

del tu party,chatu,draugu sarasu ir pan dalyku tai ne visiem tas irgi aktualu,ne visi buriasi ir losia drauge su kitais, yra kas lose ir los tik sp

Ne į temą

SP lost vienam atsiskyrus jei tuo metu leidzia galimybes ir galetum lost MP,na ka as zinau... daug db zaidimu galima co-op varyt ir tai zymiai idomiau nei vienam,kad ir ta pati RE5, GOW2 ar L4D. na nz man tai keista kaip gali kazkam nepatikti MP....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

SP lost vienam atsiskyrus jei tuo metu leidzia galimybes ir galetum lost MP,na ka as zinau... daug db zaidimu galima co-op varyt ir tai zymiai idomiau nei vienam,kad ir ta pati RE5, GOW2 ar L4D. na nz man tai keista kaip gali kazkam nepatikti MP....

del coop taip tas gerai nes gali zaisti tas pacias misijas tik su kazkuo,o siaip tai del mp,manau jis patinka visiem pc'sninkam,juk is zaidimo norim istorijos,suzeto,norim personazu ir ju gyvenimo,kaip ir iki siol buvo konsolese visi zaidimai,ir mano manymu del ko zaidimai ir yra kuriami,del gero sp,o mp tai davei keleta mapu ir pirmyn,cia juk tik fps ir shooteriam,o siaip tai ne visi juk losia situs zaidimus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del coop taip tas gerai nes gali zaisti tas pacias misijas tik su kazkuo,o siaip tai del mp,manau jis patinka visiem pc'sninkam,juk is zaidimo norim istorijos,suzeto,norim personazu ir ju gyvenimo,kaip ir iki siol buvo konsolese visi zaidimai,ir mano manymu del ko zaidimai ir yra kuriami,del gero sp,o mp tai davei keleta mapu ir pirmyn,cia juk tik fps ir shooteriam,o siaip tai ne visi juk losia situs zaidimus :)

Nu pvz.: Gow2 jug MP yra puikus, kaip ir SP tiesiog jis padarytas tam kad pabaigus SP nemestum iskart i sali o dar pasibovintum Online, Taip ir Cod4 Jame MP geresnis nei SP, Nors ir SP visais aspektais Puikus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

diiiiiidele RPG itaka

jeigu jau kalbant apie zaidimus tai CO-op manau geras dalykas daug idomiau pereit zaidima su draugu negu vienam, MP irgi gan reikalingas.. kad galetum parodyt savo igudzius draugams ir galiausiai tiesiog girtis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

asmeniskai as tai nesu turejes PC zaidimam,net nesu bandes su PC MP kazka lost,pirma karta pabandziau su x360 GOW2 ir man visai patiko. visada ir as skiriu didziausia demesi istorijai,bet jei geras ir MP tai zaidimas nuo to tikrai neprasteja,ypac tai aktualu kas losia orgais. juk esme ne vien pasisaudyti,bet partyje ir padiskutuot apie kazka gali, buna kad party susijunge zmones visi skirtingus game losia,bet bendrauja viena tema. xbl ir dar GOLD tikrai geras dalykas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu jau kalbant apie zaidimus tai CO-op manau geras dalykas daug idomiau pereit zaidima su draugu negu vienam, MP irgi gan reikalingas.. kad galetum parodyt savo igudzius draugams ir galiausiai tiesiog girtis :)

Ne į temą

na kolkas nelabai turi del ko girtis :) nors turiu pasakyt igudziu tikrai igauni :)

zaidzaint SP skillai nelabai pakyla, o zaidzaint SP co-op dar lengviau, na aisq ant didziausio sudetingumo kitaip ir neiseina.

Zmogus nulipes nuo SP ant MP turi per nauja mokyitis losti, nes botu cia jau nera ir pasidaro daug sunkiau ir idomiau, nes yra vietos patobuleti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

ir vel cia viskas tik tiem kam patinka 1 ir 3 asmens shooteriai,na as losiu dauguma fps irgi vienus pereinu,kitus ne,bet na visiskai neidomu tas mp ir tiek,jokio idomumo saudytis su kitais,pries kitus ir rodyt savo meistriskuma,kur cia tas idomumas buna lakstyt po mazus zemelapius ir saudytis,cia kas nuo CS nulipes tai jo,yra juk kas visa laika tik fps ir losia,yra kas metais CS losia ir kitu zaidimu net nezino,yra visokiu zmoniu,tegul ir buna visokiu,bet kas padejo losti nuo pirmo ps,po to ps2,tai tikrai ne mp rezimas jiem rupi zaidimuose,ir ne shooteriai pagrindiniai zaidimai yra

kas man patiko tai gt5p palost online,va cia tai idomu kai zinai kad lenktyniauji pries kitus realius zmones ir kad juos aplenkt gali tik vairavimo meistriskumo deka o ne arklio galiu,is kitos puses ziurint vel gaunasi,kad vieni gal ta zaidima jau losia metais,kasdiena gal kala prisede,jau valdyma taip atkale kad mintinai zino viska ir visur,o kitas tik atejas palost savo malonumui gal nori,o ne taskus ten rinkt ar pan,cia irgi negalima lygint tokiu zaideju vienodai

dar idomu lbp sulost su kitais zaidejais,siaip nedaug tokiu zaidimu yra kad butu ne shooteris ir turetu galimybe palost ne vienam,na bet ps3 tokiu turi daugiau bent jau

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

ir vel cia viskas tik tiem kam patinka 1 ir 3 asmens shooteriai,na as losiu dauguma fps irgi vienus pereinu,kitus ne,bet na visiskai neidomu tas mp ir tiek,jokio idomumo saudytis su kitais,pries kitus ir rodyt savo meistriskuma,kur cia tas idomumas buna lakstyt po mazus zemelapius ir saudytis,cia kas nuo CS nulipes tai jo,yra juk kas visa laika tik fps ir losia,yra kas metais CS losia ir kitu zaidimu net nezino,yra visokiu zmoniu,tegul ir buna visokiu,bet kas padejo losti nuo pirmo ps,po to ps2,tai tikrai ne mp rezimas jiem rupi zaidimuose,ir ne shooteriai pagrindiniai zaidimai yra

kas man patiko tai gt5p palost online,va cia tai idomu kai zinai kad lenktyniauji pries kitus realius zmones ir kad juos aplenkt gali tik vairavimo meistriskumo deka o ne arklio galiu,is kitos puses ziurint vel gaunasi,kad vieni gal ta zaidima jau losia metais,kasdiena gal kala prisede,jau valdyma taip atkale kad mintinai zino viska ir visur,o kitas tik atejas palost savo malonumui gal nori,o ne taskus ten rinkt ar pan,cia irgi negalima lygint tokiu zaideju vienodai

dar idomu lbp sulost su kitais zaidejais,siaip nedaug tokiu zaidimu yra kad butu ne shooteris ir turetu galimybe palost ne vienam,na bet ps3 tokiu turi daugiau bent jau

Ne į temą

turejau 8 bit,jau net nebepamenu kaip jis vadinos,turejau sega mega drive2, turejau ps, ps2 ir db x360 ir tik su x isbandziau MP. tu rasai kiek pastebiu ne vien uz save,bet kartu teigi kad ir kitiem kas pradejo nuo konsoliu MP nepatinka. kaip tu tai zinai? sutinku kad su uzsienieciais gal nelabai veza,bet su tautieciais tikrai smagu. turiu 40 lt draugu xbl'e ir su jais palakstyt palost MP visai smagu. susidaro ispudis jog gal nebandei tu :) arba gal sunku bendraut naturaliai kad taip neigiamai nusistates.

P.S. sorry,izeist nebandau,tiesiog nesuprantu kaip gali but tokia priesiska nuomone tam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai vat kur scalman beda: jam visi FPS MP linksniuojasi kartu su CS, na galiu pasakyt as asmeniskai tai apkest negaliu jo, bet kitu zaidimu MP man patinka ant pc COD: MW, ant xboxo GOW, o jei tureciau PS3 tai turbut ressistance ir killzone :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

man nesilinksniuoja,tiesiog mp linksniuojasi su fps ir tiek,na man mp idomu visa kita kas nera shooteriai

tikrai nesu kategoriskas,man tiesiog tose masinese saudynese nera prasmes, sakot bendraujat losdami?kad lietuviu tikrai nedaug kur sutiksi losiant,aisku cia ne problema bendraut angliskai,bet ir tai manes netraukia,man zaisti tai yra zaisti o ne bendrauti

visos fps saudykles kurias visi taip losia,visos garsios serijos atejo nuo pc,arba gime next gen konsolese,del to jie su praeitom konsolem niekaip nesirisa

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bendravimas gan idomu, beto nemazai saudykliu turi ir taktines puses o ne tai kad isirauni i viduri arenos ir laikai uzspaudes fire mygtuka... pvz kai einam su kitais per leafa gears of war, tai vienas viper labai sunkiai paemu tai reikia derint su komandos nariais kad kol tarkim as duodu suppressing fire, jie apibegtu aplinkui is nugaros and so on...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.