Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

Nu b***** as nesuprantu jusu zmoniu... Ps3 Ownerei reiskia tik 3 dalykus: Cell, Exclusive, Blue-Ray. Xbox 360 kad tipo flashinamas. Nu as nesuprantu kodel jus nesakot kokiu kitu dalyku pvz.: kaina? Kodel ps3 ownerei nenorei kalba apie Zaidimus Online? Jug vienintelis geras MP yra tik KZ2. Turiu Xbox Live drauga kuris turi xbox ir nera nei flashines nei ka perka org. zaidimus ir laimingas gyvena? Kodel PS3 Turetojai visus xboxo turetojus vadina hakereis ir pns.? Jei nuflashintu ps3 kaip PSP buvo tai xboxo flashintojai iskarto sulauktu po 50 lankytoju kas diena is visos lietuvos ir pasaulio.... PS3 Amerikoj yra visiskai pamirstas, Jis gyvena tik is Japonijos. Sukure MGS4, tai viena menesi laimejo pries xbox, kitus 20menesiu pralaimi, maziau ar daugiau bet pralaimi. Nu gana cia man rasyt. Bet nemanykit kad esu Fanboyus. Esu mates ta ps3. Dirba tikrai tylei bet man tikrai nepatiko zaidimu kainos. Draugas nusipirko 2 zaidus ir sumokejo beveik 200lt. O nusipirko 2 xboxo zaidus (GTA4 ir NBA 08),(pries pora metu) ir sumokejo ~100lt....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Kad GTA4 prieš metus išleistas buvo... :D

P.S nesvaik kad KZ2 yra tik vienintelis geras MP ant PS3. Neturi PS3 tai ir nešnekėk nesąmonių...

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

;)

Nu b***** as nesuprantu jusu zmoniu... Ps3 Ownerei reiskia tik 3 dalykus: Cell, Exclusive, Blue-Ray. Xbox 360 kad tipo flashinamas. Nu as nesuprantu kodel jus nesakot kokiu kitu dalyku pvz.: kaina? Kodel ps3 ownerei nenorei kalba apie Zaidimus Online? Jug vienintelis geras MP yra tik KZ2. Turiu Xbox Live drauga kuris turi xbox ir nera nei flashines nei ka perka org. zaidimus ir laimingas gyvena? Kodel PS3 Turetojai visus xboxo turetojus vadina hakereis ir pns.? Jei nuflashintu ps3 kaip PSP buvo tai xboxo flashintojai iskarto sulauktu po 50 lankytoju kas diena is visos lietuvos ir pasaulio.... PS3 Amerikoj yra visiskai pamirstas, Jis gyvena tik is Japonijos. Sukure MGS4, tai viena menesi laimejo pries xbox, kitus 20menesiu pralaimi, maziau ar daugiau bet pralaimi. Nu gana cia man rasyt. Bet nemanykit kad esu Fanboyus. Esu mates ta ps3. Dirba tikrai tylei bet man tikrai nepatiko zaidimu kainos. Draugas nusipirko 2 zaidus ir sumokejo beveik 200lt. O nusipirko 2 xboxo zaidus (GTA4 ir NBA 08),(pries pora metu) ir sumokejo ~100lt....

Ne į temą

Kazkaip man idomu:ar GTA 4 buvo isejes tuo paciu metu kaip ir NBA 08(pries pora metu)? :D Beto paziurek kainas kad ir shopto.net ir PS3 kainos tokios pat kaip ir Xbox
Ir neasaiskink kad PS3 neturi geru MP game.Jis turi Resistance 2, LBP ir dar daug kuriu as dabar neprisimenu... :D Redagavo BABUANAS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai ką akcentuot? Blu ray pliusas, daugiau exliuzyvų irgi, cell irgi. Kaina panaši kaip xbox(kai jam susiperki visus priedus ir už live susimoki). Žaidimų kainos tokios pačios, skiedi tu čia kažką.

Online žaidimų pilna, žaisk tu kokį nori.

Dar kas juokina, tai kad atsiranda vis tokių, kurie sako, jog PS3 miršta bla bla bla :D čia tai topas :D Galiausiai juk vistiek bus parduota daugiau už xboxą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai ką akcentuot? Blu ray pliusas, daugiau exliuzyvų irgi, cell irgi. Kaina panaši kaip xbox(kai jam susiperki visus priedus ir už live susimoki). Žaidimų kainos tokios pačios, skiedi tu čia kažką.

Dar kas juokina, tai kad atsiranda vis tokių, kurie sako, jog PS3 miršta bla bla bla :D čia tai topas :D Galiausiai juk vistiek bus parduota daugiau už xboxą.

Bet tu parasei ta pati apie ka as ir raseu. Visiskas Fanboyizmas. Xbox 360 jau parduota 2x daugiau nei ms mane todel bando dar labiau si skaiciu iskelt. Kai pirmas xbox vijosi ps2 tai dabar ps3 vijasi xbox360. Sakykit jus ka norit pykit nepykit bet taip yra. (nerekit del kableliu ir etc. nes rasau greitai ir neturedamas laiko). O kainos tikrai netokios pacios. Nekalbu apie lietuva ar pns. Pazek ebay kainas ps3 ir xbox. Vien del DVD kaina krenta kokia 20-30$ tai yra apie 50 LT. Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galiausiai bus, bet dar nedabar. Krize net amerikonams, sake ekonomikos mokytoja, kad amerikonams alga nukrito nuo ~8k $ iki 6+k$ ir jie jau verkia....so sad...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BD-ROM 1× at 36 Mbit/s (4.5 Mbyte/s)

DVD-ROM 1x at 10.5 Mbit/s (1.3125 Mbytes/s)

Tai jeigu parasyti kokiu greiciu skaito duomenis viena konsole ir kita tai butu

Playstation 3 BD-ROM 9MB/s

Xbox 360 DVD-ROM 15,75MB/s

Na skirtumas yra, bet ne labai didelis.

skirtumas net nera toks koki cia raso 15,75MB/s cia yra max 12x dvd romo skaitymo greitis,bet tai yra max,o realiai jis skaito 9.25MB/S-15.85MB/s ,taigi vidurkis gaunasi kazkur apie 12,jei ir toks buna,

kitas dalykas del flashinimo ,kaip ir sakiau kad geriau skaitytu zaidimus boxa geriau flashint mazesniu greiciu,na kad tyliau dirbtu ir geriau skaitytu flashina boxus 4x ar 8x greiciu,tai skaitymo greitis dar mazeja per puse,bet patikimiau skaito uztat,bet tas greitis skaitymo didelio skirtumo juk neduoda,svarbu kad zaidimas geras butu

beje dvdromo 12x cia jau max koki galima pasiekti beveik,o bd tik pradeda dar suktis ,cia juk tik 2x greitis,todel ir taip tyliai dirba juk

Ne į temą

del krizes amerikonam tai is tikro ten yra ziauru,bankai neturi pinigu bet vistiek zmones ima paskolas milzinskom sumom,patiem bankam tenka skolintis pinigus,su darbais irgi visur sunku,na turbut viskas ok tik azijieciam,jiem visad buna ok,jie dirba daug ir uz maza alga ir nesiskundzia,ir maza valgo - tobula
Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

skirtumas net nera toks koki cia raso 15,75MB/s cia yra max 12x dvd romo skaitymo greitis,bet tai yra max,o realiai jis skaito 9.25MB/S-15.85MB/s ,taigi vidurkis gaunasi kazkur apie 12,jei ir toks buna,

kitas dalykas del flashinimo ,kaip ir sakiau kad geriau skaitytu zaidimus boxa geriau flashint mazesniu greiciu,na kad tyliau dirbtu ir geriau skaitytu flashina boxus 4x ar 8x greiciu,tai skaitymo greitis dar mazeja per puse,bet patikimiau skaito uztat,bet tas greitis skaitymo didelio skirtumo juk neduoda,svarbu kad zaidimas geras butu

beje dvdromo 12x cia jau max koki galima pasiekti beveik,o bd tik pradeda dar suktis ,cia juk tik 2x greitis,todel ir taip tyliai dirba juk

Ne į temą

del krizes amerikonam tai is tikro ten yra ziauru,bankai neturi pinigu bet vistiek zmones ima paskolas milzinskom sumom,patiem bankam tenka skolintis pinigus,su darbais irgi visur sunku,na turbut viskas ok tik azijieciam,jiem visad buna ok,jie dirba daug ir uz maza alga ir nesiskundzia,ir maza valgo - tobula

Negirdejau, kad kazkas flasina xbox'us 4x greiciu nes tai neapsimoketu, o kas turi 60gb HDD tai nebeda palaukt 4min kol zaidima irasis ir jei nebera vietos ji istrinti per pora sec ir vel isirasyti nauja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negirdejau, kad kazkas flasina xbox'us 4x greiciu nes tai neapsimoketu, o kas turi 60gb HDD tai nebeda palaukt 4min kol zaidima irasis ir jei nebera vietos ji istrinti per pora sec ir vel isirasyti nauja.

tai jei nzn tai geriau nerasyk,flashint mazu greiciu apsimoka nes geriau skaito zaidimus jei buna nors kiek ibrezti ar siaip buna kad net naujai iskepto zaidimo neskaito kai kurie dvdromai boxo,tam dauguma flashina mazu greiciu,jei pats neflashini tai juk net nezinai kaip tau nuflashina ten,bet tiesa ta kad 4x daug patikimiau,dirba tyliai,na krauna ilgiau bet del patikimumo jau geriau palaukt,nuflashintas 12x greiciu boxas dirba kaip traktorius,na tikrai skirtumas triuksmo pastacius du boxus yra labai didelis,taip kad geriau nerekt del to 12x jei pats turi 4x greiti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tu parasei ta pati apie ka as ir raseu. Visiskas Fanboyizmas. Xbox 360 jau parduota 2x daugiau nei ms mane todel bando dar labiau si skaiciu iskelt. Kai pirmas xbox vijosi ps2 tai dabar ps3 vijasi xbox360. Sakykit jus ka norit pykit nepykit bet taip yra. (nerekit del kableliu ir etc. nes rasau greitai ir neturedamas laiko). O kainos tikrai netokios pacios. Nekalbu apie lietuva ar pns. Pazek ebay kainas ps3 ir xbox. Vien del DVD kaina krenta kokia 20-30$ tai yra apie 50 LT.

Ne nu ebt tu aklas :D Tu pasižiūrėk kainas iš pradžių po to sakyk. JOS TOKIOS PAČIOS! Dar dabar specialiai pasižiūrėjau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tai tu gal skelbimuose ziuri,todel tau ir panasios
Redagavo Klubas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip tik vakar buvau kauno Elektromarkt: Xbox360 Konsole (60gb) 1200LT PS3 (80GB) 1400LT

Ne į temą

Nusisneki nebent ten halo wars edition,elektromarkte kainos kosmines,oseip 60 gb galima nupirkt uz 850-900 lt
Redagavo Maddness

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ta diena kada nufleshins ps3 iskarto paduodu savo xboxa ir perku ps3

neysivaizduoju net ka cia diskutuot kas geriau kada tai yra akivaizdu

1 kas bus kaip prades netilpti y DL diskus zaidimai visi turesim pirktu blu ray skaitytuvus prie xboxu uz kuriuos plosim puse tiek kainos kiek kainuoja x`as

2,kaip del gedimu pasiziurekit forumuos kiek ps3 pasitaiko gedimu ? vienetai ir gerantiniai net netaiso o keicia naujom koncolem. o kaip xbox ? rrod error gal3 rusys ir panasiai pats turiu x`a ir jauciuosi kaip su parako statine kad kekvienas (krepst ar vaizdo sufreezinimas ar seip ekrano sumirksejimas ne toks) gali but paskutinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.