Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

shaokan tu gausi bana X' live (kadanors) o isai zais toliau PSN ,va tau ir kaina,ir as nepalaikau nei Xbox nei PS3 tiesog man patinka ju zaidimai kai kurie Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

shaokan

Ne į temą

tu gausi bana X' live (kadanors) o isai zais toliau PSN

taip tu teisus,bet as ir nebandau irodyt jog x360 geriau nei ps3 o jis man priesingai bando...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as manau paprasciausiaijei xbox nebutu atristas, visi kalbetu kitaip ,o visi dabar vistiek raso tas geriau anas geriau ,bet vistiek gaunas kad kaskuris prabyla xbox atristas uztai ir geriau ,nes cia dauguma turi xbox ir vienetai kad ju konsole neatrista, aisku tas pats butu ir su PS3 jei butu atristas o xbox neatristas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

nu tai tavo pvz resident evil 5 uz tuos 200lt manai kazkuo geresnis nei mano uz 8lt ? :o beje,kazin kaip tu rudeni visus ps3 hitus susipirksi po 200lt ...

Ne į temą

beje galima bet koki nauja geima gaut max uz 160lt,kad per moki biski ziuriu :rolleyes:
Prie ko cia Resident Evil 5? Taigi jis nera PS3 hitas, jukgi eilinis multiplatforminis. Tu manai, kad pirkciau ta zaida uz 200lt?:o ir be to taigi sakiau pagal tipa kaina skiriasi, juk yra visokie collector's edition... Tad patarciau isiskaityt kita karta ka rasau. Redagavo VeriGud

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jūs čia be reikalo ginčijatės. Tie žmonės, kuriem pinigais lija, perka pigesnį variantą - xbox'ą. O kiti perka PS3. Ir tie ir tie sau patenkinti lošia.

Dėl xbox achievementų, jei xbox flashintas, dar nereiškia kad žmogus nebando tų achievementų rinkti. O dėl piratinių žaidimų - vieni mano kad gėda žaisti piratinius žaidimus, kiti ne. Tačiau pc visi žaidžia piratinius. Nemanau kad VeriGud ant pc žaisdavai originalius žaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prie ko cia Resident Evil 5? Taigi jis nera PS3 hitas, jukgi eilinis multiplatforminis. Tu manai, kad pirkciau ta zaida uz 200lt?:rolleyes: ir be to taigi sakiau pagal tipa kaina skiriasi, juk yra visokie collector's edition... Tad patarciau isiskaityt kita karta ka rasau.

Ne į temą

ir multiplatforminis zaidimas gali but hitas, siuo atveju su re5 taip ir yra.o kad tu nzn kokius zodzius tinkamiau parinkt savo mintim tai as nekaltas cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Lol, gavai ninja gaiden tai cia jau kaip po beta testo? :rolleyes: Kaip gi FF ir tekken kurie ir pas x`a atejo?

Nematau čia nieko nuostabaus, kad third party developeriai daro multiplatforminius žaidimus. Sony bent savų žaidimų begalę turi, ko nepasakysi apie keletą MS exliuzyvų.

Ne tik ninja gaiden, dar tales of vesperia, eternal sonata. Su star ocean irgi tas pats bus :o

Jūs čia be reikalo ginčijatės. Tie žmonės, kuriem pinigais lija, perka pigesnį variantą - xbox'ą. O kiti perka PS3. Ir tie ir tie sau patenkinti lošia.

Dėl xbox achievementų, jei xbox flashintas, dar nereiškia kad žmogus nebando tų achievementų rinkti. O dėl piratinių žaidimų - vieni mano kad gėda žaisti piratinius žaidimus, kiti ne. Tačiau pc visi žaidžia piratinius. Nemanau kad VeriGud ant pc žaisdavai originalius žaidimus.

Ne. Tie žmonės kuriem viskas p* vagia žaidimus, jų geimeriais vistiek vadint negalima, o tie kurie vertina kūrėjų darbą ir patį produktą - perka žaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne. Tie žmonės kuriem viskas p* vagia žaidimus, jų geimeriais vistiek vadint negalima

Nepalaikau piratu, bet tamstos mintyse neizvelgiu logikos. Kuo tai surishta?

Gameris tai liga ir tai visai nepriklauso nuo zaidimo source.

o tie kurie vertina kūrėjų darbą ir patį produktą - perka žaidimus.

Butum nusipirkes XBox360 vietoj PS3 ir jauciu kardinaliai prieshingai mintis destytum, ane? :rolleyes:

Ash uz legaluma. Tik vienas bet... zaidimo kaina turi buti atitinkama :o

Jei tai butu suderinta - pirataut nebeapsimoketu.

Reikia ne kovoti su pasekmem, o keisti/adaptuoti atitinkamai shaliai ir zaidimu sistema/kaina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Teisingai pastebėta, aš tai tikrai ant pc originalu niekados nepirkdavau ir tūrbut nepirksiu (Išskyrus Blizzard naujus žaidus artėjančius, jeigu bus verti pinigu. :thumbsup4:)

Ne į temą

ir multiplatforminis zaidimas gali but hitas, siuo atveju su re5 taip ir yra.o kad tu nzn kokius zodzius tinkamiau parinkt savo mintim tai as nekaltas cia
Nu tai žinok aš tikrai nepirkčiau to re5 ant ps3, nebent iškeisčiau... O tu pats sugebėk kadanors sudėt mintis normaliai, nes tenka skaityti tavo rašliava dažnai netgi du/trys kartus, kad galutinai suprasčiau ką norėjai pasakyti. Redagavo VeriGud

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepalaikau piratu, bet tamstos mintyse neizvelgiu logikos. Kuo tai surishta?

Gameris tai liga ir tai visai nepriklauso nuo zaidimo source.

Butum nusipirkes XBox360 vietoj PS3 ir jauciu kardinaliai prieshingai mintis destytum, ane? ;)

Ash uz legaluma. Tik vienas bet... zaidimo kaina turi buti atitinkama ;)

Jei tai butu suderinta - pirataut nebeapsimoketu.

Reikia ne kovoti su pasekmem, o keisti/adaptuoti atitinkamai shaliai ir zaidimu sistema/kaina.

O tai nemanai, kad jei nenorėčiau mokėt už žaidimus, tai ir būčiau pirkęs xbox? :thumbsup4: Dėl tokių pasisakymų toks jausmas, kad PS3 turėtojus kažkas privertė juos įsigyt ir dabar jie turi graužtis ;) Ne, tikrai neflashinčiau.

Kainos atitinkamos, tik lietuviškos algos per mažos ;)

Teisingai pastebėta, aš tai tikrai ant pc originalu niekados nepirkdavau ir tūrbut nepirksiu (Išskyrus Blizzard naujus žaidus artėjančius, jeigu bus verti pinigu. :))

Nu tai žinok aš tikrai nepirkčiau to re5 ant ps3, nebent iškeisčiau... O tu pats sugebėk kadanors sudėt mintis normaliai, nes tenka skaityti tavo rašliava dažnai netgi du/trys kartus, kad galutinai suprasčiau ką norėjai pasakyti.

Nu aš nusiperku ir ant PC vieną kitą, jei žaidimas geras ir normaliai sukasi ant maniškio kompo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai nemanai, kad jei nenorėčiau mokėt už žaidimus, tai ir būčiau pirkęs xbox? :thumbsup4: Dėl tokių pasisakymų toks jausmas, kad PS3 turėtojus kažkas privertė juos įsigyt ir dabar jie turi graužtis ;) Ne, tikrai neflashinčiau.

Tai, kad vel logikos 0 ;)

Kodel pvz negali pirkt XBox360 ir zaisti tik orginalius zaidimus? Kas trukdo? Tau labiau patinka kai nera pasirinkimo laisves?

Kainos atitinkamos, tik lietuviškos algos per mažos ;)

Teiginys prieshtarauja pats sau ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai, kad vel logikos 0 :doh:

Kodel pvz negali pirkt XBox360 ir zaisti tik orginalius zaidimus? Kas trukdo? Tau labiau patinka kai nera pasirinkimo laisves?

Teiginys prieshtarauja pats sau :D

PS3 pirkau, nes ant jo daugiau gerų žaidimų ir jis ilgiau gyvuos, tai pagrindinis apsiprendimas buvo.

Kaip prieštarauja? Tai kūrėjai gal nekalti dėl to, kad mūsų šalis degradavus ir algos per mažos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS3 pirkau, nes ant jo daugiau gerų žaidimų ir jis ilgiau gyvuos, tai pagrindinis apsiprendimas buvo.

Kaip prieštarauja? Tai kūrėjai gal nekalti dėl to, kad mūsų šalis degradavus ir algos per mažos?

Kur parasyta, kad PS3 gyvuos ilgiau ? :doh:

O zaidimai tai cia individualus reikalas. Nes exclusyvai ir vienos, ir kitos konsoles tikrai neblogi.

Redagavo eQuity

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl exklusivų sutinku. O dėl kad ilgiau gyvuos čia ir be įrodymų aišku. Ateitis tai Blu-Ray be kurio Xbox'as 360 negalės gyvuoti. Aišku čia tik mano nuomonė neimkit Xbox 360 savininkai giliai į širdį. :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.