Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

Gerai pasistengsiu pagrysti.

Visu pirma noriu pasakyti, kad man nera teke zaisti su Xbox360 ir as cia nesiruosiu aiskinti, kad Xbox yra prastas, bet as noriu pasakyti, kad PS3 yra geriau.

Visu pirma grafika.Internete ir forumuose(iskaitant ir sita) raso, kad PS3 grafika yra geresne.1080p atrodo tikrai graziai.Ant Xbox tokios aukstos kokybes grafikos nera.

Taip pat ant PS3 iseina daug senu seriju exclusive(MGS,Killzone,FF,God of War).Ant Xbox taip pat yra nemazai exclusive tokiu kaip GoW ir Xbox flagmana's Halo, taciau paskutinis Halo zaidimas Halo Wars kritiku buvo prastai ivertintas.

Ir papildomos funkcijos.Tikrai nezinau visu Xbox ir PS funkciju, bet pasakysiu viena PS koziri.Tai Blu-Ray.Manau, kad zinot, kad neseniai vykusi "formatu kara" kuriame kovojo HD DVD pries Blu-Ray laimejo Blu-Ray.Dabar didziausios filmu kompanijos(jeigu dar nevisos) visus filmus kuria Blu-Ray formatu.Kol kas Blu-Ray Lietuvoje dar brangus ir nepaklausus, bet neuzilgo Blu-Ray visiskai isstums HD DVD is rinkos.

Manau uzteks :huh:

Ne į temą

"nezinau,nezaidziau,skaiciau" Taves prase faktu, o ne to ko youtubej prisiziurejai ar prisiskaitei.Pats tu ju neturi ir nepateiki.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visu pirma noriu pasakyti, kad man nera teke zaisti su Xbox360 ir as cia nesiruosiu aiskinti, kad Xbox yra prastas, bet as noriu pasakyti, kad PS3 yra geriau.

Visu pirma grafika.Internete ir forumuose(iskaitant ir sita) raso, kad PS3 grafika yra geresne.1080p atrodo tikrai graziai.Ant Xbox tokios aukstos kokybes grafikos nera.

Taip pat ant PS3 iseina daug senu seriju exclusive(MGS,Killzone,FF,God of War).Ant Xbox taip pat yra nemazai exclusive tokiu kaip GoW ir Xbox flagmana's Halo, taciau paskutinis Halo zaidimas Halo Wars kritiku buvo prastai ivertintas.

Ir papildomos funkcijos.Tikrai nezinau visu Xbox ir PS funkciju, bet pasakysiu viena PS koziri.Tai Blu-Ray.Manau, kad zinot, kad neseniai vykusi "formatu kara" kuriame kovojo HD DVD pries Blu-Ray laimejo Blu-Ray.Dabar didziausios filmu kompanijos(jeigu dar nevisos) visus filmus kuria Blu-Ray formatu.Kol kas Blu-Ray Lietuvoje dar brangus ir nepaklausus, bet neuzilgo Blu-Ray visiskai isstums HD DVD is rinkos.

Manau uzteks :lol:

po kol kas db LT is BD jokios naudos,zinoma tai laikina. del geresnes grafikos tai multiplatforminiai geimai DAUGUMA geriau atrodo ant x'o matosi kad mazai domejaisi apie tai. del excliusiv tai sutinku,ps3 turi daugiau ir grafiskai geresni jie. turiu x'a bet esu loses ir su ps3. vienareiksmiskai kad geresne kazkuri viena tikrai negalima sakyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

po kol kas db LT is BD jokios naudos,zinoma tai laikina. del geresnes grafikos tai multiplatforminiai geimai DAUGUMA geriau atrodo ant x'o matosi kad mazai domejaisi apie tai. del excliusiv tai sutinku,ps3 turi daugiau ir grafiskai geresni jie. turiu x'a bet esu loses ir su ps3. vienareiksmiskai kad geresne kazkuri viena tikrai negalima sakyt.

na taip multiplatforminiai geriau atrodo ant X. ir ju framerate geresnis.

o kas del exlusive. tai cia irgi x laimi. sony turi pagrinde tik savos gamybos ir dar kelis.

tiek ps3 tiek x abi konsoles panasios kokybes. ir mano manymu jei sony numestu kaina iki x lygio tai turetu didesni pasisekima nei dabar.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima. Tuo labiau dabar. PS3 gauna tikrai daug gerų žaidimų, o xbox nutilo kažkaip, bandė spaust iš halo dar kažką, bet ir ant to susimovė :lol: Be to xbox jau eina link pabaigos, o PS3 įsibėgėja ir nuo dabar kuo toliau tuo daugiau kūrėjų pradės žiūrėt rimčiau į PS3. Xbox ką turi, tai tik timed exlusives dabar, kurie po kiek laiko(kaip po beta testo :lol:) išleidžiami ant PS3 su papildomu turiniu ir ištaisytom klaidom.

O kad multiplatforminiai atrodo geriau ant x'o, tai žinoma, nes x'as yra lead platform daugumoj, nors dabar situacija keičiasi jau. be to tie grafikos skirtumai yra tokie menki, jog jie tiesiog nepastebimi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima. Tuo labiau dabar. PS3 gauna tikrai daug gerų žaidimų, o xbox nutilo kažkaip, bandė spaust iš halo dar kažką, bet ir ant to susimovė :lol: Be to xbox jau eina link pabaigos, o PS3 įsibėgėja ir nuo dabar kuo toliau tuo daugiau kūrėjų pradės žiūrėt rimčiau į PS3. Xbox ką turi, tai tik timed exlusives dabar, kurie po kiek laiko(kaip po beta testo :lol:) išleidžiami ant PS3 su papildomu turiniu ir ištaisytom klaidom.

O kad multiplatforminiai atrodo geriau ant x'o, tai žinoma, nes x'as yra lead platform daugumoj, nors dabar situacija keičiasi jau. be to tie grafikos skirtumai yra tokie menki, jog jie tiesiog nepastebimi.

Ne į temą

Lol, gavai ninja gaiden tai cia jau kaip po beta testo? :) Kaip gi FF ir tekken kurie ir pas x`a atejo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau uzteks :lol:

Ka cia nusipezejai del 1080p rezoliucijos?

P.S tu perki BD filmus uz ~100lt, kai galima atsisiust BD Rip'a isimest i DVD ir sau laimingai ziureti!?

Redagavo eQuity

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BABUNAI jei nezaidei su Xbox'u tai kam irodineji, kad jis yra blogesnis. Beto kiek esu mates zaidimu lyginimu tarp x'360 ir ps3, tai x'360 netik nenusileisdavo grafiskai bet ir siektiek lenkdavo ps3...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BABUNAI jei nezaidei su Xbox'u tai kam irodineji, kad jis yra blogesnis. Beto kiek esu mates zaidimu lyginimu tarp x'360 ir ps3, tai x'360 netik nenusileisdavo grafiskai bet ir siektiek lenkdavo ps3...

Taip, tiesa. As dar nemaciau zaidimo kuriame PS3 grafika lenktu Xbox grafika. Dazniausiai grafika buna lygiai tokia pati.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

grafiskai jus turit omeny teksturas cia kaip suprantu ane,na tai ka pamatot video at screenuose,bet esme grafikoje ne vien tame siaip yra,o siaip gt5p tikrai lenkia boxo forza2 "grafiskai" jei jau taip kalbet

siaip man idomiau kai zaidimuose daugiau naudojama fizikos efektu,teksturos tai cia tik isoriniai blizguciai kuriais apvilktas zaidimas,nors aisku visi nori graziai kad butu,man tai noretusi daugiau oro,dienos-nakties keitimusi zaidimuose,daugiau fizikos efektu kurie butu tiesiogei susije su zaidimu o ne tik kad pasiziuret i tai,siaip kilzone 2 turi labai nebloga varikliuka tiek grafikos tiek fizikos,pasakyciau kad boxas geriau nelabai turi kol kas,nors vel gi kam kas labiau rupi,o siaip zaidimai kurie eina abiem konsolem tai nieks ju ir nesistengia vienai konsolei padaryt geriau nei kitai,tai ten skirtumu nelabai ir rasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

grafiskai jus turit omeny teksturas cia kaip suprantu ane,na tai ka pamatot video at screenuose,bet esme grafikoje ne vien tame siaip yra,o siaip gt5p tikrai lenkia boxo forza2 "grafiskai" jei jau taip kalbet

siaip man idomiau kai zaidimuose daugiau naudojama fizikos efektu,teksturos tai cia tik isoriniai blizguciai kuriais apvilktas zaidimas,nors aisku visi nori graziai kad butu,man tai noretusi daugiau oro,dienos-nakties keitimusi zaidimuose,daugiau fizikos efektu kurie butu tiesiogei susije su zaidimu o ne tik kad pasiziuret i tai,siaip kilzone 2 turi labai nebloga varikliuka tiek grafikos tiek fizikos,pasakyciau kad boxas geriau nelabai turi kol kas,nors vel gi kam kas labiau rupi,o siaip zaidimai kurie eina abiem konsolem tai nieks ju ir nesistengia vienai konsolei padaryt geriau nei kitai,tai ten skirtumu nelabai ir rasi

nieko nesuprtau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Man idomu,kuo mes tokie ypatingi,kad negalim MS siusti savo konsoliu? :lol:

Tai, kad cia visiskai skirtingi zaidimai, radai ka lyginti. Kalbama apie multiplatforminius zaidimus, kuriu dauguma xbox'as atvaizduoja geriau nei PS3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

negalima manau lygint forza 2 kuris ganetinai senstelejes ir gt5 kurio dar vis nera. forza 3 ir gt5 bus palyginimui.
Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai, kad cia visiskai skirtingi zaidimai, radai ka lyginti. Kalbama apie multiplatforminius zaidimus, kuriu dauguma xbox'as atvaizduoja geriau nei PS3.

dauguma senesniu zaidimu taip buvo,kuo toliau tuo ismoksta daugiau panaudot ps3 cell,ir jau nauji zaidimai jau tikrai neblogiau atrodo,o ir geriau,na cia reiktu kalbet tiem kas patys turi abi konsoles ir mate savo akim,o ne tiem kas ten video mate kokiu lievu ar screenu

p.s. fanboju komentaru nereikia

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima. Tuo labiau dabar. PS3 gauna tikrai daug gerų žaidimų, o xbox nutilo kažkaip, bandė spaust iš halo dar kažką, bet ir ant to susimovė :) Be to xbox jau eina link pabaigos, o PS3 įsibėgėja ir nuo dabar kuo toliau tuo daugiau kūrėjų pradės žiūrėt rimčiau į PS3. Xbox ką turi, tai tik timed exlusives dabar, kurie po kiek laiko(kaip po beta testo :lol:) išleidžiami ant PS3 su papildomu turiniu ir ištaisytom klaidom.

man tai juokas ima,tai ka tu galvoji ps3 gal dvigubai ar trigubai galingesnis pagal tave? jei taip tai pasitark su gydytoju ar vaistiniku :lol: arba daugiau apsisviesk, LoL...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.