Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

ne mane siaip domina ne nulauzimas nes nuo jo tik bedos , pradeda originalus lievai eit, as nei vieno nei kito nelausiu. mane domina ar yra grafikos skirtumas? online kokie skirtumai? ir ar jie isvis turi wireless? mano akirati xbox elite 120 gb (1250 lt jei idomu kainos norgeij o ps3 80gb 1700lt) arba ps3 nenoriu prasimest. be to turiu full hd ar bus skirtumas? be to i lietuva griztu labai retai griztu tai ir nulauzimas ir zaidimai man neaktualu, nes ps2 nulauztas dirba nestebuklingai

DEKUJ

ir be to norvegijoj tiek skirtumu nera abu sakykim visko po vienodai tiek zaidimu tiek iskabu, ir dar maciau kad yra tas bateriju pakrovejas power kit ar kazkaip ten .

Grafikos skirtumas iš esmės nėra ,bet iš tikrų nežymus gali būti Ps3 naudai ,bet speju ir jo plika akimi neinžiūrėsi...

Xbox live mano manymu ir daug kieno kito yra geresnis negu Playstation store. JO xbox pulteliui reikėtų dar nusipirkti play and charg kitą ,kad krautusi batareikos ,o ps3 jai neklystu toks daikčiukas jau būna :) Tad tavo pačio valia ką pirkti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš dabar pasakysiu taip kuris geresnis atsakyma pasirinksit patys Playstation 3 jis geresnis tuo atveju jai turi dideli full hd tv ir stora pinigine kuri tau leidižia mėgautis originalais. Bet ps3 yra gan naujas daiktas ir vis dar išlenda kokiu nors nesklandumu gedimu ar pan. Xbox 360 neturi daug pinigu tada jis tikrai tau skirtas ir jis tau geriausias dar jai turi hdready tv ir gali sau leisti tik piratinius žaidimus nuostabu. Bet rrod gali laukti už kampo. Tai dabar rinkis kuri konsolė geresnė aš pats nepalaikau nei vienos pusės nes tai ir tas turi man nepatinkančiu minusu. Taip aš xbxo pusėj nes neturiu tiek pinigu kad galėčiau org lošti :). Bet norėčiau ps3 jai leistu piniginė :).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nors ps3 ir naujas, bet su juo tikrai maziau problemu negu su x'u, microsoftas nieko dorai padaryt nemoka (patyriau savo kailiu (su xboxu(dukart)))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nors ps3 ir naujas, bet su juo tikrai maziau problemu negu su x'u, microsoftas nieko dorai padaryt nemoka (patyriau savo kailiu (su xboxu(dukart)))

jeigu pas tave problemos su x`u tai nereiskia kad ir kitiem problemos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ne kazkas vel prikele sita tema :D . na gerai parasykim "i tema" tada: kaip ir pasakyta pries tai xbox - taupantiems. PS3 - technologijos manjakams :D . geras dalykas kad pvz psp gali suderint su ps3 ir pan. smulkmenos. nors mazi bet mieli dalykai. internetines sistemos: na taip abi turi paradvimo sistemas. gal live geresne.. bet kad moket 200-250LT uzmetini gold mokesti tai velniop tai. kad visam gyvenimui toks butu tai dar pakenciama.. kontroleriai: na pripazystu dabar zaidziant su PSP jau ipratau prie PS stiliaus pultu bet palosus su xboxo kazkoks intuityvus nujautimas ka ir kur spaust.. ta prasme shoulder buttons paryskinti ir iskelti, netai kaip ps: jie tik yra. asimetrija labai idomiai isreiksta. pvz wienas analogas vaiksciot, kitas ten kokiam combo ar pan. o D-pad ginklam keist ar jei kitas grajus tai tarkim kamerom ir t.t. gerai.. dar sako kad atseit perkaista ir t.t na reikia priziuret savo daikta.. net ir geriausiems dalykams reikai siek tiek pagalbos kad geriau veiktu. pvz siuo atveju fenai.. na tikrai nedaug kainuoja papildomi fenai beto turint tiesias rankas galima patiem uzmodint konsole. na zodziu sakau taip: jeigu PS3 butu siektiek pigesnis ir nulaustas, nedvejodamas imciau ps bet kadangi taip nera taigi liksiu xbox salininku (iki kol pasikeis ps3 situacija :D )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane nei kart jokiu problemu nebuvo. Dirba kaip bite.

EDIT: O dėl XBL Gold membershipo tai killer nusišnekėjai. Už ~100LT gali nusipirkt metams Goldą. Va čia saitas.

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne mane siaip domina ne nulauzimas nes nuo jo tik bedos , pradeda originalus lievai eit, as nei vieno nei kito nelausiu. mane domina ar yra grafikos skirtumas? online kokie skirtumai? ir ar jie isvis turi wireless? mano akirati xbox elite 120 gb (1250 lt jei idomu kainos norgeij o ps3 80gb 1700lt) arba ps3 nenoriu prasimest. be to turiu full hd ar bus skirtumas? be to i lietuva griztu labai retai griztu tai ir nulauzimas ir zaidimai man neaktualu, nes ps2 nulauztas dirba nestebuklingai

DEKUJ

ir be to norvegijoj tiek skirtumu nera abu sakykim visko po vienodai tiek zaidimu tiek iskabu, ir dar maciau kad yra tas bateriju pakrovejas power kit ar kazkaip ten .

Na pagrindinis skirtumas yra perdarimas, butent tik jis, nes is jo jau eina kiti xbox360 privalumai: galimybe tureti daug zaidimu uz maza kaina ir pan...

As asmeniskai pasirinkau PS3, kodel? isties prie keleta savaiciu parasiau post'a kuriame isdesciau nuomone koks turetu buti PS3 ir koks XBOX360 savininkas.... Taigi siek tiek priminsiu:

Be abejo krenta i akis kainu skirtumas (o ziuriu pas tave jis tikrai didelis, kai kur PS3 kainuoja kur kas pigiau, ~1400lt), is tiesu pirkejas turetu ivertinti susidariusia situacija: galimybe pirkti (t.y. naudotas-pigiai ar akcija ar kazkas panasaus) ir kainu skirtumas (t.y. jei matai PS3 uz 1000 ir zinai, kad nauja xbox360 gali gauti uz 900 iskart gali prideti 350lt (uz perdarima, LITE_ON) ir ~150lt (online metams, tik metams, net neskaiciuoju daugiau)... Taigi gaunasi taip, jog prie xbox360 kainos reiktu prideti ~500lt, jei noresi naudotis visais jo privalumais (kas iseis taip pat kaip PS3 ar net dazniausiai brangiau). Visgi reikia pamineti po to galesi xbox'o disku siustis ir rasyti uz ~10lt, o PS3 pirkti po ~60-160lt (is internetiniu parduotuviu), na zinoma cia atsiskleidzia perdarimo pliusas, bet...

Isties jei neturi siu bruozu:

- Reikia daug zaidimu (neuztenka keliu, nes esi neprieraisus ar siaip nori visalaik isbandyti visus naujausius zaidimus, nepaisant to ar geri ar blogi).

- Perki konsole pagrinde zaidimams.

- Internetas, jo narsymas - ne preoritetas.

- Megiamiausi zaidimai - rpg, fps.

O turi analogiskai siuos:

- Uztenka keliu zaidimu, zinai ko nori.

- Perki konsole zaidimams ir ne tik.

- Internetas, jo narsymas - prioritetas.

Be abejo tu bruozu galima rasyti ir rasyti, taciau pagrindiniai paryskinti, jei I variantas - XBOX360, II variantas - PS3. Tikriausiai mano nuomone gan saliska, nes pasirinkau butent PS3, bet pvz galiu pateikti savo pavyzdi: man uztenka keliu zaidimu (net ir vieno beveik - NBA 2k9), pirkau ir zaidimam ir filmam ir internetui (narsyti po ji taipogi galima su PS3, gal nepatogiausiai, bet galima)...

Net sakyti tai, jog PS3 gali leisti ne visi yra is dalies netiesa, nes pats tas didysis kainu skirtumas atsiranda tik del zaidimu, na pvz norint turetu tuo paciu metu 50 xbox360 zaidimu, tai kainuos tau net maziau nei 500lt, o norint tureti 50 zaidimu PS3 platformoje vienu metu, tai kainuos vos ~5000 litu (zinoma imanoma net dar brangiau, jei zaidimai tiesiogiai is kokio supermarketo ar panasiai, bet visgi neuzmirsk, kad PS3 zaidimus perejes ar siaip atsibodus gali parduoti prarasdamas mazai ar isvis nieko, o gal net gaudamas, na jei norisi tureti 50 zaidimu vienu metu tai nepatartina, bet 5-10

laisvai, o pvz xbox360 zaidimus ar parduosi? jei pasirodys nieko vertas, galima sakyti, kad turesi mesti zaidima laukan, prarasdamas disko verte), taigi cia dar viena isvada, jog PS3 savininkas turetu zinoti ko nori.

Trumpiau:.

XBOX360 - daugybe zaidimu (nuflashinamas, taciau galimas banas is live, bei mokestis uz live).

PS3 - originalus zaidimai, ju mazai, bet jie tokie, kokiu tu nori, o viskas kita - nemokama.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu jus idomi mano nuomone kuo geriau PS3 uz Xbox360 ir Xbox360 uz PS3 tai manau taip:

1.Xbox kaina mazesne negu PS3 tai sioks toks pranasumas nes konsoles beveik vienodu galimybiu o kainos skirtumas nemazas :badmood:

2.Trukumas Xbox yra del pulto baterijas grauze kaip nevalges zmogus :D

3.Kolkas Xbox zaidimu maciau Airijoje pilna visur o PS3 tai tokia kukli lentyna bet nekuklia kaina :D Tai tiek ir tesugalvojau jeigu pamanysit kad mano zinute netinka tai trinkit bet perspejimo nedekit as tik zmonems patariu :D

Jei tau tos batarkes yra minusas tai gali pirtk laidini pulta, bet dar geriau dasiperki play & charge arba seip kraunamas baterjas ir vargo nematai :D

DEKUJ

Manau jeigu jau nusilausi tai originaliu zaidimu nebezaisi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as prie boxo kainos dar prideciau play&charge priedo kaina ir wlan,ka ps3 jau turi,aisku kad x360 nulauztas tai gerai is pradziu,ir kai kuriem zaidejam,o as jau ziuriu i p3 puse,na cia nieko naujo,taip ir turejo buti siaip anksciau ar veliau,nes kai p3 orgai pasidaro ne problema,ir dar norisi BD filmu paziuret,tai ps3 labai netgi patrauklus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki noreciau pirkti per kaledas X-box 360 arba PS3, taciau nezinau kuris geriau ir del x-box bijau kad rrod atsiras :D bet jis nulauziamas, o ps3 - ne :D ka patartumet imt? Ar isvis gal geriau koki pc nusipirkt ~4000 LT? :P

Ne į temą

Nuotrauka
Redagavo Karbonas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sunku siuo metu tau kanors patarti kadangi durnas laikas tos kaledos...

Pirmiausia RroD per daug ispustas burbulas , mazai sansu kad su nauju x360 tu ji gausi , nebent laikysi kurnors stalcui ir dar apvyniota ranksluosciu. Jei priziuresi normaliai rrod isvengsi...

Antra , durnas laikas kaledos kodel? Uztai kad atsidare ban sezonas, negana to dar ir jei pirksi nauja, turesi kaskaip atsikratyti Lite-on dvd-rom.Tai reiskia papildomas islaidos, o ir nera garantijos kad naujas dvd nebus isbanintas po kiek laiko (Aisku jei tau online yra aktualu)

Ps3 , na nesu fanas, todel visi cia apsiputos. Bet faktas tas, kad pinigu isleisti visdelto reikes daugiau, tiek ant ps3 tiek ant zaidimu...

Aisku yra daug kas lietuvoi keiciasi tai zaidimais ir su priemokom, Bet jei tau prie sirdies piratavimas xbox iseitis.. O ir zaidimu x360 turi daugiau

Yra ir pliusu , pvz Online ps3 yra nemokamas (Jei tau aktualu) ir b* playery turesi , na zodziu parasysk kam tu labiausiai naudosi sia apratura, nes gal tau isvis wii reikia :D

Pc ner kalbu , jei geiminsi neapsimoka. Reiks ir atnaujint kas puse metu, o ir zaidimai pirmiausia iseina konsolems arba isvis neiseina ant PC...

Bet kaip ir sakiau labai priklauso kam tu pirmiausia duodi kelia, jei tau ir darbui ar mokyklai reikia PC ir negeiminsiu tiek jau daug aisku PC ftw!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dekui, kad apraminai del rrod :D nu siaip naudosiu zaidimams pagrinde, paziuresiu kartais filmuka koki :D klausiau ar pc ar konsole nes jei konsole imsiu tai kartu ir tv: http://www.gerakaina.lt/new/product_info.p...cts_id=10029349 <--- jis tiks x`ui?

P.S. Gal zinot kas kur Vilniuj galima normalu nulauzta xbox360 premium arba elite nusipirkt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aj as manau cia turi ziuret kokius pats zaidimus labiau noretum pc neapsimoka nes pc turi daug funkciju nu aisku ir zaidimu ir pan ... bet pc nera kurtas tam kad zaisti zaidimus o x ir ps3 kurti zaisti zaidimams pagrinde ir tiek :D o kuris is situ dvieju geresnis tjgi vel ziurek kur tau fainesni zaidimai ziurek aisku ir i kaina xbox butu pigiau del to kad pirataut galima o seip mazdaug tas pats beveik iseitu bet vistiek siuo metu linkstu prie xbox nors noreciau ps3 :D bet xbox gerai tai kad jis nulauztas o ps3 dar nea tj tik va galimas dalykas kad nusipirksi xbox o wa paims ir ant kaledu kasnors ps3 nulaust :P tada bus abydna bet jauciu lb brangej nulauzimas kainuotu :P visvien geriau manau xbox :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

joo , su ps3 pinigu nepasitaupysi..*

Seip tikrai del to RROD yra ispustas labai didelis burbulas, +1 , tik kad kas man labai patinka , kad ps3 networkas yra nemokamas , o xboxui turi pirkti..

*Nebent pirksi geimus is el, parduotuviu (game.co.uk) arba ebay , dar nebent is skelbimu , bet visur kainos tai su antkainiais lietuvoj..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.