Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

Kuri konsole geriau zaidimu puse jeigu isimtume fps ir lenktynes? Man labiausiai rpg, action/adventure ir platformeriai patinka.

action adventure isvis ant vienos rankos pirstu suskaiciuot eitu.beveik nieko nera. o adventure tai ...hmm PS3 Uncharted ,daugiau net nezinia ka cia tokio panasaus lost butu galima.

rpg dauguma yra multiplatformiai. ps3 turi daugiau japonisku rpg,keletas is ju buna ir anglakalbiu rinkai skirti tai tokius dar sulost butu galima .bet ner daug tikrai. dabar konsoles viska veza ant shooteriu,tiek pirmo tiek trecio asmens,bei racingams. netgi tie vadinami trecio asmens adventure beveik ne vieno nera tokio kad juose nebutu saudymo i visas puses su koverinimusi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dammit, belaukdamas kol atsius man retro konsoliu emule perzejau kruva zaidimu kuriuos ketinu zaisti, laukdamas pinigu nusipirkti ps2 perzejau ign top100 ir pamaciau kiek gerio yra. Liudna kad dabartines konsoles ne kazka turi. Turbut panasiai bus ir su naujos kartos konsolem, tad teks taupyt ant wii u :/

EDIT: pamirsau pamineti, dar megstu ir puzzle geimus, gal su sitais situacija geresne? Nustebau, kiek daug neblogai atrodanciu puzzle ps1 turi.

taip pat megstu muzikinius zaidimus, bet ne guitar hero tipo. Labiau visokie elite beat agent, gitarooo man, rhythm thief ir pan.

Redagavo nestas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turbut panasiai bus ir su naujos kartos konsolem, tad teks taupyt ant wii u :/

EDIT: pamirsau pamineti, dar megstu ir puzzle geimus, gal su sitais situacija geresne? Nustebau, kiek daug neblogai atrodanciu puzzle ps1 turi.

taip pat megstu muzikinius zaidimus, bet ne guitar hero tipo. Labiau visokie elite beat agent, gitarooo man, rhythm thief ir pan.

o kam ant to Wii U taupyt ? ka jis tures? mario su zeldom? na jei tokiu nori

puzzle zaidimai tai cia jau PC kiek nori.jei turi omeni puzzle tokius kaip point and click adventure.ten jau patys didziausi mastymo zaidimai kaip ir butu. konsoles tokiu isvis neturi.puzzle zaidimai nebent mazi atsisiunciami nepriklausomu kureju buna dabar jei ant konsoliu.ir begales tokiu ant pc. o pc visi turim ane.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas cia per nusistatymas kad nintendo turi tik mario ir zeldas(ir siaip zelda geris, mario kaip kada)?

Del puzzle zaidimu, turiu omeny tokius kaip professor layton ir ace attorney, kur trunka 20valandu kad pereitum istorija ir dar lieka ka daryt.

Arba wii puzzles, maisytus su adventure/action/platformer zanrais, kaip kad:

Zack & Wiki: Quest for Barbaros’ Treasure

Mercury Meltdown Revolution

Boom Blox

Abidvi Pikmin dalys.

Keletas kitu action/adventure/platformer zaidimu kurie man patinka ir lygtais yra wii exlusyvai(isemiau tokius kaip no more heroes, nors ir geri bet multiplatforminiai), taip pat stengiuosi nemineti nintendo kurtu zaidimu:

Sin and Punishment: Star Successor

Muramasa: The demon blade

Monster Hunter 3 Tri

MadWorld

Cursed Mountain Na sitas ir pc versija turi, bet pc ne konsole ir as nepripazystu zaidimo prie pc tad nesiskaito.

Ivy the Kiwi?

Disaster: Day of crisis

De Blob

Nenoriu issiplest, visgi tema ne apie wii.

Jeigu nei ps3 nei xbox360 nieko panasaus neturi tai nei viena is tu konsoliu man netinka, ir todel teks taupyt ant wii u.

Kai turejau psp perejau daxter ir jack and daxter, abu buvo geriausi losti geimai su psp(dar everybody's tennis su FF: dissidia), maciau ps2 irgi turi nemazai situ, plius ratchet & clank serija. Negi sony nuzude sy gery su ps3 taip kaip nuzude Crash su ps2? Nes jeigu toliau pletoja juos, pliust uncharted, little big planet ir galbut keletas kitu exlusyvu manau butu verta imti ps3. Gal ne dabar, bet kai kiek atpigs ps4 artejant.

Apie xbox zinau tik kad turi kazkoky lieva sci-fi fps shootery.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

puzzle zaidimuku aisku turi kaip arcade tipo ar kaip mini jei psn.nors yra ir pvz toks kaip From Dust, superinis pamastymo zaidimas. ir cia full game normalus. po to yra Insanely Twisted Shadow Planet , Bastion, po to tikrai superinis puzzle zaidimas Ilomilo,kuris lygtais tik ant xbla, ir aisku Limbo. bet cia del to konsoliu rinktis nelabai reikia,nes abi turi uztenkamai tokiu zaidimuku,jei sneka eina apie tokius.Wii neturi ne vieno is ju ir netures WiiU , jie turi savo, ir nelabai gaudavo ar gaus tu zaidimu ka gauna sony su MS. nebent WiiU taptu labai hardcorine,kas butu tik klaida.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku, tai turbut pirksiu po to kai jau metai bus isleista ps4 ir ps3 bus nebrangus, tada gal ir prigriebsiu.

Del wii u, nintendo suka link hardcore bet kartu islaiko ir casual, jiem tai puikiai sekasi su 3ds. Matei wii u announcintus geimus?

Assassin's Creed III

Aliens: Colonial Marines

Batman: Arkham City

Darksiders II

Untitled Battlefield

Untitled Dirt

Metro: Last Ligh

Project CARS

ir t.t.

Jeigu jie sugebes koja kojon zengti su sony ir ms kartu islaikydami tai del ko zmones myli nintendo plius unikalus pultelis tai manau wii u tikrai bus gera konsole, bet geriau palaukim E3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką man geriau rinktis jeigu aš norėčiau lošti žaidimus online , Battlefield 3 , mw 3 ir t.t .. Kur daugiau žaidėjų ir kur patogiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS3 žaisti internete nemokamai, XBOX 360 reikia pirkti Goldą, kad galėtum žaisti, tai finansiškai, PS3 daug pigiau. Koks patogumas, tai ką žn, pultas, čia kaip kam, žaidimo paleidimas žaidimo visur panašus.. :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką man geriau rinktis jeigu aš norėčiau lošti žaidimus online , Battlefield 3 , mw 3 ir t.t .. Kur daugiau žaidėjų ir kur patogiau

Jeigu nori būtent COD ar BF lošti aš imčiau Xbox.Beje dėl žaidėjų tai jų tikrai bus daugiau ant xbox ypač COD žaidėjų.Xbox goldas mokamas bet patikėk vertas savo kainos.Bet jeigu domina ps3 ekskliuzyvai kurių ps3 turi tikrai daug tada rinkis ps3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienas klausymas :D tu lausi konsole ar ne? Jei ne su ps3 online nepazaisi, o su xbox'u nusiflashines galetum zaisti, bet visgi atsiranda ban'o galimybe. Jei konsoles nezadi lauzti tada mano nuomone vistiek imk xbox'a, nes xbox live zaidzia tikrai daugiau zmoniu nei playstation network'e (ypac mw,mw2,mw3,bf3) ir beto tas xbox live gold'as nera jau toks brangus... 140 LTU i metus... matau tikrai tai nera jau labai didele suma, ir beto uz tuos 140 LTU gauni tikrai daugiau negu playstation network'e...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rinkis ta kur tavo draugai losia tuos zaidimus. jei tai nesvarbu tai is tikro nera skirtumo.zaideju daug abejose.cia velgi vieni losia tik xbox ,kiti tik ps3.vieni varys ant kitos cia tas nesibaigs.siaip rinkis pats kas tau atrodo geriau paciam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai pirkau xbox 360 del kinect sensoriaus mano manymu biski gerau negu PS3 move bet cia skonio reikalas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai pirkau xbox 360 del kinect sensoriaus mano manymu biski gerau negu PS3 move bet cia skonio reikalas.

kad cia ne skonio reikalas , o visai kitoks pritaikymas siu dvieju dalyku.kinect tai daugiau kaip PS2 eye toy kas buvo, ore mosuot. o PS3 move tai kaip Wii pulteliai tik tikslesni. butent Move skirti nauji zaidimai Sorcery , Datura puikiai parodo kam Move is tikro skirtas gali but.tai hardcore dalykas. pats losiau su Move Heavy Rain,Killzone 3 ,tai na valdyt geriau nei su pulteliais. bent jau idomiau tai tikrai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As su move losiau Infamous 2 ir Child of Eden, tikrai puikus pritaikymas, man asmeniskai labiau priimtina kai su pulteliu i visas puses galiu mosikuot, Eye Toy atsimenu irgi buvo uzkabines, bet ne taip anksciau.

As asmeniskai ps3 rinkaus del nemokamo online, online zaideju tipo ir exclusive zaidimu:

Xbox live populeresnis su sporto zaidimais ir fps'ais (nba, fifa, mbl, cod ir pns), o ps3 labiau prie racing zaidimu ir visko kito kas atlieka. Del exclusives - tai GoW, Heavy Rain, Uncharted ir svarbiausia - labai daug JRPG's, pagrindinis dalykas ka konsolej dazniausiai naudoju:)

Ir siaip pastebejimas - Ps3 daugiau losia Bf3, o x360 - mw3.

Vienas is mano taip pat megstamiausiu zaidimu online - motorstorm.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad cia ne skonio reikalas , o visai kitoks pritaikymas siu dvieju dalyku.kinect tai daugiau kaip PS2 eye toy kas buvo, ore mosuot. o PS3 move tai kaip Wii pulteliai tik tikslesni. butent Move skirti nauji zaidimai Sorcery , Datura puikiai parodo kam Move is tikro skirtas gali but.tai hardcore dalykas. pats losiau su Move Heavy Rain,Killzone 3 ,tai na valdyt geriau nei su pulteliais. bent jau idomiau tai tikrai.

techniskai jie nera tikslesni uz motion plus, del nintendo patentuotos tech reikejo jiem atrast kitka, bet labai panasiai viskas dirba nors move visai kita technologija. nu neesme.

o ps3 tai:

-japoniska kokybe, visos smulkios detales apgalvotos

konsole pati savim pasirupina, self clean, system repair

pats ps3 geresnio pagaminimo nei boxas

turi daugiau ekskliuzyvu ir siaip labiau ziuri i bendra rinka, vaikai, suaugusieji, paaugliai.

bd yra geris nes perleisti geimai turi savyje jau visa dlc o ne kodus pridedamus

nemokamas online

xbox'as

gan pinigais paremtas

daug zada mazai ms'as padaro

online mokamas, bet nelyginsiu minusu su pliusais

boxas labiau fps geimam priimtinas

kinect smagu seimai, hebrai

pats live turi daugybe visokiu geru niuancu, app'ai, searchai, dabar tik browseri ides, bet viska zlugdo mokejimas uz gold ir dar uz paslaugas papildomas

siaip nelabai as skirstau kur grafika geresne, kuri konsole galingesne, mano manymu jei nori lost labai tai geriausia abi turet ir vargo nematyt.

del grafikos: tai 360 dev'am yra patogesnis nes portint geimus ir kurt paprasciau nes remias direct'x'u

o ps3, wii, mac'as jie visi opengl nu neesme

Bet geriausias ps3 niuansas HDD, nereik pirkt org hdd, nereik jo pririsinet prie konsoles ar hddhackint, sony nusispjaut ka tu viduj laikysi cia tavo reikalas ir jie priims viska, microsoftas kisa tik savo brangius pigius hdd ;/

bet kaip ir sakiau tu niuansu daug ir cia vardint be galo galima todel nesu megejas skirstyt konsoliu tos pacios kartos su panasiom galimybem.

PS: xbox'as rockina del multi tasko vieno GALI PASILEIST FUCKING MUZIKA KAI ZAIDI :thumbsup4:

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.