Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

del xbox live sutinku su visais,mokamas live kvaila bet man asmeniskai mp nera pirmoj vietoj kai perku zaidima ir xbox as pirkau del to kad jis buvo pigesnis uz ps3 ir siaip nzn kodel bet buvau nusistates pries ps3 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na manau reiks vistiek likti prie xbox360 , nes tikrai į bankrotą išeičiau jeigu pirkčiau žaidimus

Rasai kad lenki prie ps3 bet paskui sakai kad lieki prie xbox? kaip ce suprast? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa sakai kad nežinau, matosi jum naujokai nepatinka.Ar aš sakiau kad jau visiškai pirksiu ps3, aš rašiau kad lenkiu ties tuo variantu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mum patinka viskas, bet kad tu pats su savim nelabai draugauji :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko nenoriu izeist, bet kurie siule likti prie PS3, tai jie visi PS3 savininkai (lyg ir nusistate pries Xbox). Keleta ju tureje Xbox, bet vis tiek nelabai draugiski su Xbo'xu... Tik neisizeiskit. :) O del zaidimu prisirasymu, tai nezinau kodel jus rasotes visus gamus is eiles, as isirasau pora, pereinu juos, tada prie kitu keliauju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai čia ne nedraugavimas, o neapsisprendžiu ką pirkti.Bet xbox manau yra geriau žaisti piratinius žaidimus

Redagavo 70cc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko nenoriu izeist, bet kurie siule likti prie PS3, tai jie visi PS3 savininkai (lyg ir nusistate pries Xbox). Keleta ju tureje Xbox, bet vis tiek nelabai draugiski su Xbo'xu... Tik neisizeiskit. :) O del zaidimu prisirasymu, tai nezinau kodel jus rasotes visus gamus is eiles, as isirasau pora, pereinu juos, tada prie kitu keliauju.

Kai nebelieka ką įrodinet, pradeda vadint "fanboy", mes dėl to ir pirkom ps3, nes jis mum labiau patiko, dėl to sunku pasakyt, kad xbox360 geresnis. Ant ps3 irgi gali žaidimus į hdd susikėlęs žaist, bet naują nusipirkęs xbox'ą ar ps3 vistiek neatriši, tai teks pirkt originalus, kolkas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats dabar pereinu nuo Xbox 360 į PS3, nes man PS3 dėl savo žaidimų ir funkcijų atrodo geresnis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai nebesigincysiu, kam kuri konsole labiau patinka, ta ir perka. Man Xbox'o meniu, pultelis ir daugelis kitu dalyku (ypac zaidimu isirasinejimas) patinka labiau nei PS3, tai ir pasiemiau ta konsole, kitiem patiks PS3'io dalykai, tai ji ir ima. Cia jau pagal skoni reikia rinktis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, tiesiog ps3 mum labiau patiko kaip sakė audriusvaldo, ir vertingesnis yra man. :)

Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kogero mes priejome atsakyma i klausima''kuri konsole geresne''geresne ta kuri labiau tau patinka ir jokio kito atsakymo manau negali buti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kuriai konsolei lengviau irasyti piratinius zaidimus? Pirksiu 12meciui, kad jis sugebetu pats.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su ps3 reik kazkaip ikelinet i hdd ir pns, bet kiek suprantu nauji zaidimai dar pasileidzia(TIKSLIAI NEZINAU) . Ant xboxo parsisiunti, pasijungi per imgburn ir palieki irasyt, daugiau nieko ten sunkaus nera, nebent koks perpatchinimas.

Redagavo Toxiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kuriai konsolei lengviau irasyti piratinius zaidimus? Pirksiu 12meciui, kad jis sugebetu pats.

na realiai tai dabar abi konsoles gana komplikuotos su naujais zaidimais. xbox reikia flashitn aisku tas kainuos,tada reikia spec rekorderio,ir pirkt diskus tuscius. PS3 kai kuriem naujiem zaidimam reikia specialaus "True Blue Dongle", kad pasileist, tai kaip ir su PS3 realiai butu paprasciau. tir PS3 nereikia zaidimu rasyt i diskus, xbox reikia. tiek vienai tiek kitai reikia ziniu kazkiek vistiek turet kad tokiu budu lost. be to patys zaidimai skiriasi , ps3 turi daugiau savo isskirtiniu zaidimu, xbox turi irgi bet ne tiek daug.

aisku visai atskiras dalykas del online losimo. su kuo noretu lost, ar turi draugu kurie losia su viena ar kita konsole labiau. jei pirkt naudotas tai galia pasimt jau pvz pilnai paruostas ir dar su kruva zaidimu konsoles ir nematyt vargo kuri laika kol neuzsinores lost nauju zaidimu.

kitas dalykas zaidimai...pvz man patiktu GT, Killzone, LBP, GOW... zaidimai, plius visi kiti ten shooteriai kurie ir taip multiplatforminiai, aisku as neimciau xbox tokiu atveju, nes negausiu tu kitu zaidimu kuriu noriu.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.