Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

Tas man ir nepatiko, kai turejau flashinta X360. Na faktiskai kazkada ir su PS2 taip buvo.

Su X360: Berods 10turejau ir visus vos ne is kart gavau (7 kokius per savaite, kitus kai nusiflashinau). O zaidziau tik... 2. Nes nebuvo noro imti ir pereiti viena, o tada eiti prie kito.

Su PS2 geimu turejau daug, apie 50. Irgi taspats kaip ir su X360. Is tu 50, perejas buvau tik 2 zaidimus, nors PS2 su 30-50 geimu turejau apie du metus.

Dabar turiu PS3 ir 4 zaidimus (visi vos ne kas 1-2savaites nuo PS3 isigijimo): MW3, BF3, GT5, NFS: The Run. BF3 gavau pirma, perejau iskarto. Zaidziau online kol gavau GT5. GT5 nepatiko kazkaip po forzos trecios. Tai likau prie BF3 online. Tada gavau MW3. Perejau, SP patiko bet MP laaaabai nepatiko. Likau prie BF3 online. Gavau NFS: The Run, perejau, patiko. Dabar sedziu su BF3 ir The Run multiplayer.

Ir ieskau ka dabar isigyti, galvoju pries pirkdamas ar noresiu zaisti. Skyrim? :)

Taip yra su PS3 manau jeigu pinigais labai nesprogsti. :)

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu su tais zaidimu prisirasymais as darydavau ,kai turejau PS2, bet kai dabar diskai kainuoja brangiau, tai turiu tik pora nepereitu zaidimu is 50 ( ir tu poros neperejau tik del to, kad buvo neidomus man). Pries rasantis pasiziuriu apzvalgas, gameplayeju ir tik tada rasausi, jei patinka. Nu bent jei i menesi ar du gali nusipirkti originalu zaidima, tai gal ir nekeist, bet jei nelabai ( kaip as, nes dar tik i mokykla einu), tai gal verciau XBOX 360 turet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pinigų turiu tiem org, easy nusiperku aš juos. Tik kaip sakė Agnusas, aš ir nespėju ps3 realiai žaist. tik pagalvojau į ateitį. Manau, kad ten taip ir yra su tais įrašinėjimais žaidimų, nes pats kai turėjau ps2, tai tikrai buvau prisirašęs. Pilnai pereidavau kelis žaidimus.

Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai ir vsio problema ispresta, nereikia tau xboxo, nes su ps3 nespeji losti:) iseis zaidimas, atsibusi po kiek laiko, nusipirksi pazaisi ir vel ramus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas nuspręsta, ps3 yra daug geresnis ir vertingesnis. - Tai mano nuomonė. Noriu paadėkoti visiems, o ypač Rolazz ir redcatui, kurie nesiliauja man daliję patarimus. Ačiū jums visiems. :D Lieku prie ps3 ir liksiu, nes jis geresnis manau. Su xboxu prisirašyčiau žaidimų, ir kaip sakė redcatas, dingtų stimulas juos žaisti. O ps3 orginalas, yra tas stimulas pereiti visą žaidimą, free live, trophies, blue- ray, ir daug visokių gerų dalykų. :) :)

Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xbox irgi gali neatsirisinet ir zaist org zaidimus ir juos pilnai pereit. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xbox irgi gali neatsirisinet ir zaist org zaidimus ir juos pilnai pereit. :D

Tai daryti pagal mane žymiai geriau ant PS3...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, jau jei perki orgus, tai isvis. Xboxe dar uz live moket, o Ps3 tik zaidimus ir perki. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

XBOX Live yra vienas didžiausių failų konsolių istorijoj. Nes tu nusiperki žaidimą, sumoki už jį pinigus ir dar turi mokėti, kad galėtum žaisti žaidimo už kurį sumokėjai MP, tai čia nesąmonė visiška (manęs tai aišku neliečia, nes MP nemėgstu). Skaitau, jei jau nusiperki žaidimą, tai turi mėgautis jo visom funkcijom ką PlayStationas padarė gerai. Bet XBOX nėra blogas sprendimas, kiek per daug nuvertinat jau jį. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po tavo pamastymų aš taip pat lenkiu ties ps3.

Jei org- Ps3, bet jei nori flashintis, rasytis zaidimus, tai xbox 360.

XBOX Live yra vienas didžiausių failų konsolių istorijoj. Nes tu nusiperki žaidimą, sumoki už jį pinigus ir dar turi mokėti, kad galėtum žaisti žaidimo už kurį sumokėjai MP, tai čia nesąmonė visiška (manęs tai aišku neliečia, nes MP nemėgstu). Skaitau, jei jau nusiperki žaidimą, tai turi mėgautis jo visom funkcijom ką PlayStationas padarė gerai. Bet XBOX nėra blogas sprendimas, kiek per daug nuvertinat jau jį. :)

Taip, net per console wars, best fail xbox LIVE mokamas. :D

Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad su tais flashinimais nesamonė, nusiperki skaityk naują slimą ir jo nuflashinti negali nes jis tarkim pagamintas po 2011 06 01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad su tais flashinimais nesamonė, nusiperki skaityk naują slimą ir jo nuflashinti negali nes jis tarkim pagamintas po 2011 06 01

Ne į temą

Kaip tai nesamone? Tai ka tu kaltini, kad neina flashinti naujo leidimo slimu? Microsoft? Zaidzia galima sakyti uz dyka, bet dar blogai..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gali siaip skelbimuose nusipirkt jau ir nuflashinta, bet siaip tai siulau ps3 jei pirksi orginalius žaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na manau reiks vistiek likti prie xbox360 , nes tikrai į bankrotą išeičiau jeigu pirkčiau žaidimus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.