Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

Turėjau PS3 fat'ą, dabar išsikeičiau į X360. Tiesą pasakius, visada galvojau, kad PS3 yra aukščiau (turbūt taip ir yra), tačiau man X360 pasirodė žymiai malonesnis. Turbūt didžiausias pliusas lietuviui (tarp jų ir man), tas kad X360 yra "pirate friendly". T.y. nusilauži, nusiperki Live metam ir žaidi negalvodamas (ka pats ir padariau), juo labiau, kad banų jau kuris laikas nebuvo, live taip pat metam tik 130lt, tas pats kas vienas PS3 žaidimas (verta pagalvoti?).

O čia kažkas rašė, kad dėl GT5 pirko PS3 :D Dundukai atsiprašant, ką ten gero pamatėt? Buvo įdomu man turbūt pirmas 2h, daugiau tokia nuobodybė, kad ir pats mario senasis žymiai daugiau adrenalino suteikia, nei GT5. PS3 verta imti dėl GOW3 bei HeavyRain. Daugiau nieko realaus nematau, neskaitant dar sakykim MGS4.

P.S. Tai mano nuomonė

Nu tikrai yra daugiau zaidimu ,uncharted , kilzone, little big planet,resistence,infamous,yakuza ir cia tikrai ne viskas nors as esu xbox 360 turetojas bet tikrai zinau ,kad ps3 turi puikiu zaidimu. O kas del gt5 jei tau reikia action stiliaus lenktyniu zaisk senesnes nfs dalis ,nes GT yra Racing Simulator ir mano nuomone vienas is geriausiu racing zaidimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu tikrai yra daugiau zaidimu ,uncharted , kilzone, little big planet,resistence,infamous,yakuza ir cia tikrai ne viskas nors as esu xbox 360 turetojas bet tikrai zinau ,kad ps3 turi puikiu zaidimu. O kas del gt5 jei tau reikia action stiliaus lenktyniu zaisk senesnes nfs dalis ,nes GT yra Racing Simulator ir mano nuomone vienas is geriausiu racing zaidimu.

Čia jau aišku kaip kam. Pasakiau savo nuomonę, o dėl tų žaidimų, man asmeniškai gal vienintelis Uncharted geresnis. Killzone eilinė šaudyklė, resistance šiaip netraukia, dėl savo stiliaus tokio. GT5 tik valdymas ir tebuvo įdomus, daugiau nieko.

Redagavo alpino

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man šitie ginčai beprasmiški atrodo.. Žaidimai jau kam kokie patinka, gal tai ir renkasi. Nežinau. Abi konsolės turi ką pasiūlyti ir jos abi yra tikrai geros. Tiek iš manęs. -_-

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išties tvirto pasirinkimo tarp abiejų konsoliu nematau.

Xbox`u esu žaidęs vos 3 kartus.

PS3 labai dažnai.

Kol žaidžiau nei pas viena konsole neradau jokių trukumų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kad naujesni modeliai tai aisku taciau as turiu omeny kainas :whistling: kai atsiras nauji modeliai tai gal situ kainos nukris ir idomu ar xbox720 pavis kaina ps4 :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as manau kad vien del kainos labiau apsimoka imti xbox nei ps3 taciau neaisku kaip bus ateityja :whistling:

O kuo čia ta kaina labai jau skiriasi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na boxa uz 800lt jau turi su atrisimu o jei dar kinect tai gaunasi kaina apie 1200lt o lygiai tokia pat ir ps3kaina bet ten dar nera nei atrisimo nieko ir dar reik dasipirkt viska tai ir gausis apie 1500lt jei nedaugiau, srr uz rasyba bet tikuosi supratai :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na boxa uz 800lt jau turi su atrisimu o jei dar kinect tai gaunasi kaina apie 1200lt o lygiai tokia pat ir ps3kaina bet ten dar nera nei atrisimo nieko ir dar reik dasipirkt viska tai ir gausis apie 1500lt jei nedaugiau, srr uz rasyba bet tikuosi supratai :thumbsup4:

Iš kur čia trauki tokias kainas :whistling:

PLM parduotuvės:

X360 250GB + atrišimas+ 1 pultelis + HDMI laidas = 1011lt

PS3 Slim 320GB + 1 pultelis + HDMI laidas = 1130lt.\

*prie PS3 atrišimo nepridėjau, nes pats gali lengvai atsirišt

Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Asmeniškai man xbox 360 labiau patinka, bet PS3 toks santūresnis atrodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, esu naujokas, svarstau ka isigyti ar PlayStation 3 ar Xbox360. turiu namie PSP, tad sony mano simpatiju turi daugiau. .Skaitydamas forume susidariau vaizda, kad Xbox360 lengviau nulauziamas, bet reikia daugiau kompo ziniu, jei nori isnaudoti visas galimybes, o suPlayStation pasistatei ir zaidi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, esu naujokas, svarstau ka isigyti ar PlayStation 3 ar Xbox360. turiu namie PSP, tad sony mano simpatiju turi daugiau. .Skaitydamas forume susidariau vaizda, kad Xbox360 lengviau nulauziamas, bet reikia daugiau kompo ziniu, jei nori isnaudoti visas galimybes, o suPlayStation pasistatei ir zaidi.

PS3 atsirišt lengviau, bet naujų žaidimų neis paleist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.