Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

ekstrasensu musis :) o siaip as uz xbox 360 man jis geresnis kainos atzvilgiu ir kontroleris xboxo labiau prie sirdies :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Kodėl ekstrasensų mūšis? :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir viena ir kita konsole turi savo pliusiu ir minusu tik manau ps3 turi daugiau potencialo ateityje nors labai megstu x box 360 taciau tai yra tiesybe.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visiškai su tavim sutinku, Batista :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

MedLey, ką aš galiu apie tave pasakyti: Esi nesubrendėlis, kad ir kiek tau metų dabar yra, nes nesugebi pripažinti, kad Sony nevisur pirmauja, kad ir kaip aklai tu tuo tiki (šiuo atveju pultas) ir laikai mane ligoniu, nors aš tau garantuoju, kad sportuoju ~70 % daugiau nei tu.

O ,geras, dar sportininku turim, nežinojau, ką pasiekes ? Net nemates gyvenimo tu to medley, kokias dar garantijas teiki, aš pats lošes su abiejais pultais ir dabar su ps3, tai man tas pats ar xbox imt ar ps, jokio skirtumo nėra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Šiaip man skirtumas yra laikant rankose xbox pultą ir PS3 pultą. Pagal tave jei jau sportuoji tai jau turi kažko siekti? žinai, kad kai kurie žmonės sportuoja tik dėl malonumo? :D + Matosi neturi ką veikti, nes net su tavim kivirčas įvyko ir ką tik sėkmingai jį pratesei :).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kodėl ekstrasensų mūšis? :)

todel kad vienas zmogus kito zmogaus nepazinodamas sako kad jis uz ji 70 procentu daugiau sportuoja na tai gal jis ekstrasensas ir siaip kartais forume ekstrasensu pastebiu,liux taip ir toliau ekstrasensai :):D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

todel kad vienas zmogus kito zmogaus nepazinodamas sako kad jis uz ji 70 procentu daugiau sportuoja na tai gal jis ekstrasensas ir siaip kartais forume ekstrasensu pastebiu,liux taip ir toliau ekstrasensai :):)

Ne į temą

Patikėk, sportuoju tikrai daug :D ir šiaip manau per daug jau nuvarėm į offtopic, tad šioje temoje neberašysiu :) šia "offtopic" tema

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Per drąsiai pasakyta... Aš pvz. palyginus daug sportuoju manau, daug suprakaituoju, daug geriu ir pan, bet nedrįsčiau sakyti, kad už kažką daugiau sportuoju. Gal pvz. kitas iš vis koks rimtas sportininkas yra, tai čia labai drąsiai pasakyta..

Dėl pultelių... Šioje vietoje sutinku su XBOX šalininkais. Jo pultas didesnis, tuo jis ir patogesnis, o PlayStation labai jau mažas ir pradeda rankas skaudėti (pas mane dar rankos tokios nepasakyčiau, kad mažos labai. Turbūt krepšiniui kaip tik lošt. :D), o nykščius ypač. Kieno maža rankelė, tai nemanau, kad skauda ar nepatogumą jaučia. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau kaip jum paskausta rankos ar riesai (as siaip bandziau ysivaizduoti ka jus ten per akrobatinius triukus atliekat su tais pulteliais) as zaidziu parom(kaip turiu laiko) bet man ranku ar riesu nepaskausta :)

bet mano nuomone ps3 pultelis geresnis nu xbox nebandziau bet kas bandet butu ydomu suzinot . nu as tiek daug nesportuoju kaip ekstrasensai :) bet jegos turiu post-31729-0-97876800-1307034318_thumb.jpg stai taip atrodo mano pultelis po keliolikos metimu i siena(mesdamas jegos tikrai nekontroliuoju sveiciu is visu jegu ) i zeme kaip papuola vakar net teko isardyti kad istraukciau r2 mygtuka is vidaus bet susukus viska atgal veikia kuo puikiausiai butu ydomu suzinot kaip xbox pultelis .

Redagavo auksinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nafik tu tuos pultelius metai? :)

Ne į temą

As pulteliu nemetau, bet zaidziant koki DODS ar kazka tokio ant PC, tai tikrai kartais nervai sukyla, ir norisi ka nors mest :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.