Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

Nu nezinau ar verta ps3 imt tik del exclusive geimu...jei imi ps3 netenki gears of war,alan wake,halo,fable,forzos ,jei imi xbox netenki uncharted,killzone,lbp ,mgs,gt...man seip idomu butu tik lbp ir mgs pabandyt.Na del pultu tai kai pas draugeli su ps3 losiu labai greit pavargsta rankos ,nes tie ps3 pultai azijieciu rankoms daryti ir tesiog per mazi.Kainos ir kokybes santykiu imciau xbox.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jis nlb ten ir lygino. Pasake, kad vien del exliusyvu vertas pirkt tik dabar neturi pinigu ir viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as matau, tai kaip jis gali lyginti, abu patogus bent jau man.

gal ne taip ji suopratai, jis norejo visada ps3 pirkt, bet taip gavos kad pigiai isejo nusipirkt xbox ir del to jis nesigaili. tik kad neis ps3 exliuzyvu palost.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kodel taip skiriasi ps3 ir x360 kainos? :)

Blu-Ray, todėl gali žiūrėt geros kokybes filmus iš blu-ray diskų, nemokamas live - gali lošt nemokamai žaidimus online, pradėję eit exkliuzyvai neleidžia PS3 kainų, ir taip kiek skaičiau į PS3 dauk vilčių dedama. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blu-Ray, todėl gali žiūrėt geros kokybes filmus iš blu-ray diskų, nemokamas live - gali lošt nemokamai žaidimus online, pradėję eit exkliuzyvai neleidžia PS3 kainų, ir taip kiek skaičiau į PS3 dauk vilčių dedama. :)

dar manau HDD talpos itakoja tai, tik nesenai gi pradejo eiti boksai su 250gb ar 320 o ju kainos jau prisigretino prie ps3 kainu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nezinau ar verta ps3 imt tik del exclusive geimu...jei imi ps3 netenki gears of war,alan wake,halo,fable,forzos ,jei imi xbox netenki uncharted,killzone,lbp ,mgs,gt...man seip idomu butu tik lbp ir mgs pabandyt.Na del pultu tai kai pas draugeli su ps3 losiu labai greit pavargsta rankos ,nes tie ps3 pultai azijieciu rankoms daryti ir tesiog per mazi.Kainos ir kokybes santykiu imciau xbox.

nu as tai pavizdziui nesuprantu tokiu kaip tu. kaip gali rankos paskausti? nu pas mane plastaka nemaza ir pirstai ilgi ir niekad tokiu problemu nebuvo. kad netgi draugam kurie beveik su konsolem nezaidzia (tik vaikystej pagrinde zaide) ateje pas mane jokiu problemu neturi su dziostikais prazaide nemazai laiko... nu nebent tu kazkaip mandriai ji pasiemes zaidi. uz nugaros uzsikises ar panasiai. krc xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as tai pavizdziui nesuprantu tokiu kaip tu. kaip gali rankos paskausti? nu pas mane plastaka nemaza ir pirstai ilgi ir niekad tokiu problemu nebuvo. kad netgi draugam kurie beveik su konsolem nezaidzia (tik vaikystej pagrinde zaide) ateje pas mane jokiu problemu neturi su dziostikais prazaide nemazai laiko... nu nebent tu kazkaip mandriai ji pasiemes zaidi. uz nugaros uzsikises ar panasiai. krc xD

Aš jam irgi pritariu. Turiu PlayStation 2 ir draugas turi PlayStation 3. Praktiškai jų pulteliai identiški (dydis, forma) ir aš kai pvz per atostogas būnu pažaidžiu be pauzes ~5h ir pradeda nykščius skaudėti. Pas draugą ant PS3 tas pats. Labiausiai atkera nykščius man kai sporto žaidimus žaidžiu (kašį, fulę) ant kitų dar nieko. Su XBOX'u reikalai kitokie, nes pultelis yra didesnis ir didžiausias man pliusas, kad ant analogų ne iškilimai kaip ant PS, o įdubimai, todėl galiu ilgiau jais žaisti. Na čia kitiems gal taip nebūna, nežinau. Čia tik kaip man yra. XBOX'o pultelis pagal mane laimi. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš jam irgi pritariu. Turiu PlayStation 2 ir draugas turi PlayStation 3. Praktiškai jų pulteliai identiški (dydis, forma) ir aš kai pvz per atostogas būnu pažaidžiu be pauzes ~5h ir pradeda nykščius skaudėti. Pas draugą ant PS3 tas pats. Labiausiai atkera nykščius man kai sporto žaidimus žaidžiu (kašį, fulę) ant kitų dar nieko. Su XBOX'u reikalai kitokie, nes pultelis yra didesnis ir didžiausias man pliusas, kad ant analogų ne iškilimai kaip ant PS, o įdubimai, todėl galiu ilgiau jais žaisti. Na čia kitiems gal taip nebūna, nežinau. Čia tik kaip man yra. XBOX'o pultelis pagal mane laimi. :)

:) amm, jooo, neturiu zodziu... Na zinoma, xbox pultelis patogesnis vien del savo dydzio ir analogu, bet as nesuprantu, kodel nuo ps pulto turi pradet skaudeti pirstai ? :) Man asmeniskai ner skirtumo su kokiu pultu losiu, su abiejais vienodai gerai sekas :) Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:unsure: amm, jooo, neturiu zodziu... Na zinoma, xbox pultelis patogesnis vien del savo dydzio ir analogu, bet as nesuprantu, kodel nuo ps pulto turi pradet skaudeti pirstai ? :) Man asmeniskai ner skirtumo su kokiu pultu losiu, su abiejais vienodai gerai sekas :)

Aš kai žaidžiu ir reikia naudoti analogus, tai iš įpročio stipriai spaudžiu analogus ir po kiek laiko man nykščius skaudėt pradeda. Todėl ir sakau taip. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kodel taip skiriasi ps3 ir x360 kainos? :unsure:

todel kad taip buvo visada , ir bus. xbox vos ne uz dyka, jei dar patrintas tai isvis, o patrintas PS3 kainuoja kaip naujas XBOX 360. bent jau UK kaina vos ne 2x. ziurint kur ieskot. naudoti tai tikrai laisvai gali siekt 2x skirtuma kainoje.xbox 360 kainuoja tiek ,kiek DS naudotas ar PSP cia. Wii daugiau kainuoja uz ji . kodel ? todel kad taip yra. bluray taip prideda savo, HDD tikrai neitakoja nieko beveik.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai kaip ir linkstu prie tos pusės, kad PS3 pirkti ir piratauti, bet kažkaip atbaido mane tai, kad ant PS3 reikia palaukti kol galėsi žaisti naujiausius žaidimus, tokius kaip DiRT3, Portal2, nes reikia laukti eboot fixų (Žinau, kad PS3 turi ir daug senesnių, idomių žaidimų, bet vistiek noriu išbandyti naujus žaidimus pirmiau). O iš kitos pusės norėčiau pirkti Xbox360, nes yra pigesnis ir jį atrišus, visi naujiausi žaidimai pasileidžia. Dar ant Xbox pultelis yra patogus kiek girdejau, nors man ir PS3 pultelis patogus, bet RETKARČIAIS pirštus paskausta. PS3 žaidimus galima žaisti online nemokamai, o už Xbox reikia mokėti, nors bendrai apėmus, kas čia yra 10 litų per mėnesį. Aš nelabai noriu pirkti senesnį xbox, nes kiek skaičiau jie dažnai genda, nors ant naujesnių xbox versijų gedimo šansas mažas. PS3 pliusas tame, kad užtenka tik vieno originalaus žaidimo ir piratinius diskus gali žaisti iš HDD, o ant xbox juos reikia įsirašinėti į diskus (taip žinau ~7 litai labai daug ;) ). Na lyg ir viską pasakiau, ką galvoju apie šias dvi konsoles, bet vistiek manau pirksiu PS3, nes su Sony konsolėm žaidžiu nuo mažų dienų. Jei kur klydau išsakydamas savo nuomonę, isitikinimus sakykit. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As esu us ps3, pirkau jy vien del GT5 bet paskui pamaciau ir kito gerio kury jis turi, ir nusipirkes tikrai nesigailejau, nes kaskaip visa gyvenima loses su playstationais, tik karta teko pirma xbox turetu, bet ir jy iskeiciau y ps2 :) o dabar turiu ps3 ir laimingas esu :)o ten kas minejo kad skauda rankos nuo ps3 pultelio tai manau ligoti esat, nes kad ir kiek prasedziu kartais laiko, nejauciu jokio diskomforto apart uzpakalio :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad PS3 pultelis yra nepatogus ir kartais ima ilgiau pažaidus skaudėt riešus, tai čia faktas, jei tavo riešai yra didesni, vyriški, kitaip tariant :) . Šiuo atžvilgiu Xbox360 pultelis tikrai yra pranašensis, nes pasižymi ergonomiškesnėm savybėm. Žaidžiau ir su vienu, ir su kitu pulteliu. Xbox'o kontroleris, asmeniškai man, labiau patiko nors žaidžiu su PS3 konsole.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MedLey, ką aš galiu apie tave pasakyti: Esi nesubrendėlis, kad ir kiek tau metų dabar yra, nes nesugebi pripažinti, kad Sony nevisur pirmauja, kad ir kaip aklai tu tuo tiki (šiuo atveju pultas) ir laikai mane ligoniu, nors aš tau garantuoju, kad sportuoju ~70 % daugiau nei tu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.