Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

Nu va buvo cia daug kalbu, pliusai ir minusai

Bet visalaik budavo pasakoma kad x360 nulauztas ir jo cia didziauses pliusas budavo

Dabar kaip sakoma ligus konkurentai

Ps3 irgi nulauztas

Nes pastebejau dabar labai jau pirkt pradejo ps3

O ka jus dabar manot kas geriau (aisku neliginam kinect ir Move cia)

Ne į temą

Mano atsakyma ir taip zinote

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jo tikrai nieko naudingo nepasako cia kuris geriau. Dabar kainos xbox 360 ir ps3 slim panasios. Sunku issirinkti vienas is pagrindiniu dalyku man yra atrisimas, kiek paskambinu del xbox360 slim tai sako meistreilei sako reikia ardyt ziuret, tai reiskia kad neaisku ar atris ir kad su garantija atsisveikini. kitas variantas xbox 360 elite jasper kaip ir pigiai atrisamas ir pan, bet kaip su jo kokybe ? Kaip daznai genda sis aparatas? kaip daznai genda ps3 ? Kas zino, pasidalinkit savo ziniomis, nes kai kurie komentatai tikrai neatitinka to, del ko forumo lankytojai zubrina viska cia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu is mano puses as kai nenusilauzias tos konsole (ir visai net nesidomiu ir nesigilinu i nulauzimo pusia tik zinau) tai man viskas liko taip kaip ir seniau , Bet vat kaip del tu zmoniu, kurie butent perka konsoles, vien tik kad nusilauzia jos

Vat butent idomu paskaityti ka jie galvoja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu is mano puses as kai nenusilauzias tos konsole (ir visai net nesidomiu ir nesigilinu i nulauzimo pusia tik zinau) tai man viskas liko taip kaip ir seniau , Bet vat kaip del tu zmoniu, kurie butent perka konsoles, vien tik kad nusilauzia jos

Vat butent idomu paskaityti ka jie galvoja

Kaip aš ankščiau su xbox'u, prisirašiau virš ~40 žaidimu ir pastoviai 4 - 5 gal žaidžiau, po to bana gavau ir galvoju nereik čia kankytis, geriau su orgai's sedet, bet ramia galva, nebijant jokiu banu. Aišku nekalbu apie tuos kurie tik offline lošia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš už XBOX valdymą visom 4 esu, bet už PS3 dėl dabar išeinančių žaidimų, nemokamo online, naršyklės normalios galimybės. Dabar žaidžiu su X'u ir ieškau kas norėtų keisti į PS3... :) Ir belekaip noriu PS3. 100% suskirstyčiau 65% už PS3 ir 35% už X'ą. Ir dar kažkaip beveik visą gyvenimą už PlayStation buvau. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va buvo cia daug kalbu, pliusai ir minusai

Bet visalaik budavo pasakoma kad x360 nulauztas ir jo cia didziauses pliusas budavo

Dabar kaip sakoma ligus konkurentai

Ps3 irgi nulauztas

Nes pastebejau dabar labai jau pirkt pradejo ps3

O ka jus dabar manot kas geriau (aisku neliginam kinect ir Move cia)

Ne į temą

Mano atsakyma ir taip zinote
O as matyciau kad didziausias pliusas visada budavo nemokamas PSN, nes susimoki uz zaidima nemazus pinigus ir dar turi moket kad ji zaisti taip sakant

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2010 galo - 2011 exclusivai manau pasako daug. konsole vs konsole nesvarbu. zaidimas vs zaidimas , va kas laimi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as matyciau kad didziausias pliusas visada budavo nemokamas PSN, nes susimoki uz zaidima nemazus pinigus ir dar turi moket kad ji zaisti taip sakant

Na tas mokejimas tai nera labai brangus , po 40 ct gal i diena gaunas tai manau , kad nera labai jau didelis cia ir minusas. Taciau bent jau kai teko ziuret technobuffalo lyginimus, tai xbl lenkia psn kokybe. O seip mane pati ps3 labai traukia pamegint jo ekskliuzyvus, nes jie atrodo tikrai ispudingai ir atsiliepimai dazniausiai buna geri :thumbsup4: (Na bet nezinau gal taip pat jei tureciau ps3 tai noreciau xboxo zaidimus pamegint) :lol: O jei del multiplatforminiu zaidimu tai xboxas geriau.( Apie multiplatforminius sprendziu pagal technobuffalo ir kai kuriu rewiews.)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tas mokejimas tai nera labai brangus , po 40 ct gal i diena gaunas tai manau , kad nera labai jau didelis cia ir minusas. Taciau bent jau kai teko ziuret technobuffalo lyginimus, tai xbl lenkia psn kokybe. O seip mane pati ps3 labai traukia pamegint jo ekskliuzyvus, nes jie atrodo tikrai ispudingai ir atsiliepimai dazniausiai buna geri :thumbsup4: (Na bet nezinau gal taip pat jei tureciau ps3 tai noreciau xboxo zaidimus pamegint) :lol: O jei del multiplatforminiu zaidimu tai xboxas geriau.( Apie multiplatforminius sprendziu pagal technobuffalo ir kai kuriu rewiews.)

Na ir tai moki nepriklausomai zaidi ar ne.... jei reiketu moketi 40ct uz tai kada nori zaisti online atrodytu pigu bet dabar... perki menesi o losi tik savaitgaliais... aisku galima sakyti tai kas kaltas kad nezaidi tai kad nera kito varianto o online zaidimams prideda MANO NUOMONE tikrai daug galimybiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kodėl nelygina ps3 slim ir x360 slim?

Nes visi supranta, kad PS3 palyginus su X360 pilnos komplektacijos neatsilaikys :thumbsup4: Man vienintelis dalykas geresnis ant PS3 nei ant XBOX tai, kad nereikia pirkt pvz vairo skirto būtinai PS3 ir pan :lol:

(istrinkit posta nemaciau, kad toks senas parasymas buvo :) )

Redagavo RB89

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ilgai sukau galva ar x ar ps3 bet maniskiai prioritetai buvo kad atsirist ir zaidimus isirasynet del to laimejo xbox360 bet PS3 vien del GT5 imciau jei kas isnuomotu porai menesiu :) dabar manau kad tikrai neprasoviau nes pultelis super patogus,kaina tikrai mazesne,pabandzau koki zaidima ir man jis nepatinak tai paimu ir kita isirasau o vat kas butu jei ji pirkciau uz 150lt ir taaip kokiu 10 tai nusisauciau. Na aisku man LIVE neaktualu tad del bano nesijaudinu. Dabar kai PS3 atsiriso ir pilni torrentai zaidimu jam as tikrai vistiek labai gerai pagalvociau ar imt PS3-kaina daro savo.... As uz xbox360 nes nusipirkau,turiu,zaidziu ir nei kart negalvojau kad suklydau ir ieskoti ps3 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats irgi ieškojausi sau PS3, bet gavos taip, kad papuolė geras variantas x360 ir paėmiau. Visiškai nesigailiu, pultelis patogus, viskas yra ko man reik. Live taip pat nesinaudoju. Tačiau, jeigu atsirastų koks geras PS3 variantas, būtinai paimčiau (jeigu litų būtų tuo metu), vien dėl exclusyvų :blink:.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats irgi ieškojausi sau PS3, bet gavos taip, kad papuolė geras variantas x360 ir paėmiau. Visiškai nesigailiu, pultelis patogus, viskas yra ko man reik. Live taip pat nesinaudoju. Tačiau, jeigu atsirastų koks geras PS3 variantas, būtinai paimčiau (jeigu litų būtų tuo metu), vien dėl exclusyvų :innocent:.

O tai PS3 pultelis nepatogus ? tik del eksliuzyvu geras ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai PS3 pultelis nepatogus ? tik del eksliuzyvu geras ?

na jis pasake kad nusipirko xboxa o ne ps3 ir pultelis labai patogus jam. bet jei turesi ps3 ir neturesi su kuo palygint, tai nepajusi jokiu nepatogumu. be to xboxo pulteli gali ir prie ps3 pajungti reikalui esant.

o exliuzyvai cia jau kita kalba, ant ps3 jie tikrai geri.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jis pasake kad nusipirko xboxa o ne ps3 ir pultelis labai patogus jam. bet jei turesi ps3 ir neturesi su kuo palygint, tai nepajusi jokiu nepatogumu. be to xboxo pulteli gali ir prie ps3 pajungti reikalui esant.

o exliuzyvai cia jau kita kalba, ant ps3 jie tikrai geri.

Na as matau, tai kaip jis gali lyginti, abu patogus bent jau man.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.