Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

... reikia ne vien fragintis, ir pn... ir i aplinka paziuret, jei nepastebejai pvz airport kur zudai civilius viskas po kojom dingsta vos ne iskarto primena segos laikus kai loshi "Contra" ir nusovus priesa jo lavonas sumirkseja ir dingsta... tik cia jis net nesumirksi :idea:

jo jo,tai pagal tave dabar x'as kaltas,nes per silpnas ir del to priesai dingsta nusauti ane? o tai kodel ant to galiuno, kaip tu sakai, tokio exclusivo kaip U2 lygiai taip pat nusauti priesai dingineja,tai kas dabar siuo atveju kaltas? rasai bile kad pastumt,matosi iskart kad fanboy'us...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

minimaliai zaidimam islaikomi kunai, pamenu hitmanai tik laikydavo kunus ilgokai bet ir tie dingdavo :idea:.

esme kad neapkraut kompo papildomam darbui, yra uzdeti laikai kiek kunas gali but, pvz kunas yra is 20k poliu tarkim max poliu renderinimo scenoj gali but hmm nu imkim grieztai 150k, tai ok pasiekus 150k poliu rendery tenka nuimt kazka, kunas nuimamas, kad stabiluma islaikyt ir nebutu nei frame drop nei lag. tokia dalia. nei ps3 nei xboxas nekaltas, bus prastesnes grafikos game bus ir kunai ;] visada sugalvoja kaip graziai panaikint juos nuo renderinimo screeno, ner cia ko varyt ant tiek boxo tiek ps3, pvz buna ragdoll'ai kunam bet tai istaskai tu juos gali pastumdyt bet ir tiem gal uz 1min uzdetas dingimas ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visus sumetu nuo pirmo technobuffalo roundus

3 more rounds remaining

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet round'u liko ne 3, o 2. Nes Jeigu butu 13 roundu, rezultatas galetu but 6:6... O uz 2&3 rounda konsole gavo viena bala. Beje 9 serijos sake, jog liko tik 3 roundai. 10,11,12.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet round'u liko ne 3, o 2. Nes Jeigu butu 13 roundu, rezultatas galetu but 6:6... O uz 2&3 rounda konsole gavo viena bala. Beje 9 serijos sake, jog liko tik 3 roundai. 10,11,12.

Tingiu dabar žėt bet man rodos kad kaip tik 13 roundu geriau nei 16 nes gali būt kaip sakai 6:6 tai 13 būtų paskutinis lemiamas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurau skatei kas antra zodi...

As tau sakau, jog yra 12 roundu, bet uz 2 ir 3 rounda dave viena taska, taigi gaunasi taip:

1=1

2,3=2

4=3

5=4

6=5

7=6

8=7

9=8

10=9

11=10

12=11..

Roundu=tasku.. Tikiuosi supratai, jog bus tik 12 roundu, nes jeigu butu 13, rezultatas gautusi 12, ir del to gali gautis lygiasios.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia sudejo roundus, kad butu lygi kova. O tik gale issaisketu kas laimes.

Man rodos tie raundai labai seni kai xboxas nebuvo patobulintas kaip snd .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne , cia viskas vyskta tiek su naujais ps3 tiek su naujais xboxais. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nei tie roundai seni nei ką, jie net nesibaigė.... beto WHAT THE FUCK IS THIS SHIT "kai xboxas nebuvo patobulintas kaip snd"??? Nuo kada xboxas patobulintas, aš kažką praleidau ar ką :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmas roundas berots 2009 rugseji buvo. Ir iki dabar eina, dar nesibaigia. Man atrodo 2009 rugseji jau buvo jasper :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jis turbut turi mintyse išspręstą perkaitimo problema ir nxe dashboarda

Tai gerai kad dar nepasakė, kad PS3 mažai game turi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.