Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

Perziurejau visus 8 roundus. Dar 4 liko. Paziuresim kuria konsole priprazins geresne technobuffalo :whistling:

faktas tas kad dideles persvaros neturi nei viena. nebent wii,nes pardavimais tai gerai lenkia abi :thumbup:

o seip yra ir 9 raundas jau,tik reikia pacioj technobuffalo svetainei ziuret.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

faktas tas kad dideles persvaros neturi nei viena. nebent wii,nes pardavimais tai gerai lenkia abi :D

o seip yra ir 9 raundas jau,tik reikia pacioj technobuffalo svetainei ziuret.

Jau yra? Reikia perziuret.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox laimejo ant multiplatforminiu zaidimu. Tai as poto video susipainiojau visai kas yra tie multiplatforminiai zaidimai :D Gal kas pasakytu ?

P.S. rezultatas 4:4.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox laimejo ant multiplatforminiu zaidimu. Tai as poto video susipainiojau visai kas yra tie multiplatforminiai zaidimai :D Gal kas pasakytu ?

P.S. rezultatas 4:4.

Tai zaidimai kurie yra ir ant PS3 ir ant XBOX360. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

sveiki,taigi turiu labai labai sunku klausima ka pirkti xbox 360 jasper arba ps3?

neseniai turejau xbox 360 elite falcona kuris po 1 menesio 1 dienos gavo e74,po ylgo jo taisimo supratau kad jsi ira vissikas plasmases gabalas ir jame padaryta pylna klaidu.taigi ji ismeciau ir pradejau mastyti apie naujos konsoles pirkima.dabar turiu du variantus arba pirkti xbox 360 jasperi tik deze uz 400lt arba pirkti naudota ps3 uz mazdaug 500lt.riktis gal ir butu visai paprasta jei ne kelios mano dvejones

1.siuo metu jauciu lyg xbox 360 butu dominuojanti konsole ir jos ateitis man atrodo sviesiausia

2.del piratavimo man jiokio skirtumo nera.pilnai galeciau sau leisti nusipirkti zaidima

3.2ps3 pultelis man atrodo nepatogus,bet kaip ira istikruju?

4.ar ps3 daznai gauna yloda?

taigi ka patartumete man pirkti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

sveiki,taigi turiu labai labai sunku klausima ka pirkti xbox 360 jasper arba ps3?

neseniai turejau xbox 360 elite falcona kuris po 1 menesio 1 dienos gavo e74,po ylgo jo taisimo supratau kad jsi ira vissikas plasmases gabalas ir jame padaryta pylna klaidu.taigi ji ismeciau ir pradejau mastyti apie naujos konsoles pirkima.dabar turiu du variantus arba pirkti xbox 360 jasperi tik deze uz 400lt arba pirkti naudota ps3 uz mazdaug 500lt.riktis gal ir butu visai paprasta jei ne kelios mano dvejones

1.siuo metu jauciu lyg xbox 360 butu dominuojanti konsole ir jos ateitis man atrodo sviesiausia

2.del piratavimo man jiokio skirtumo nera.pilnai galeciau sau leisti nusipirkti zaidima

pirk ka nori jei igali geimus nusipirkt, nueik i koki gametrailers ir paskirk vakara geimu review paziurek kuriuos labiau noretum losti ir imk :)

1.del xbox360 konsoles ateities tai nznau... losiau mw2 ant xboxo tai toks fail... :) bet cia portinimas ant konsoles gal lievas

2.o del geimu pirkimo tai naudoti ps3 realiai ne tiek ir brangiai kainuoja pagalvojant kad tai blue-ray

3. pultelis tai lengvesnis uz xboxo tai patogiau bent jau man :) tik pasiilgstu kartais xboxo left thumb stick, nes ps3 jis kitoj vietoj biski :)

4. no idea :) kolkas dar negavau

Redagavo MasterSUN

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

rinkis zaidimus o ne konsole,nes matosi kad tau isvis viskas vienodai.labai daug cia klausimu gali kilti ir atsakymu daug bus.ziurek i exclusivus abieju ir galvok ka noretum losti.kitas klausimas.jei mano kaimynai visi losia XBL ,tai ir as noriu.jei nori tai nere klausimu ka imti.dauguma zmoniu renkasi konsole vien tik del online losimo,ir renkasi pagal tai su kokiom konsolem ju draugai ar kaimynai losia.del x360 ateities.. na jei tau HD filmai nieko nesako,tai kita sneka.

del piratavimo tikrai yra didelis skirtumas ar tu nori lost online ar nori piratau,nes cia dabar jau pasidare nesuderinami dalykai kaip ir ant x360.ps3 kol kas nemokamas vis dar online losimas jei ka.bet ka is to jei draugeliai visi prie x360 sedi o palost nori butent su jais.dauguma zmoniu keite ps3 i x360 vien del del to kad draugeliai sedi su x360 .tai cia ziurint ka tu nori lost.kokius geimus,kokiu geimu nori ateiti.dabar kai viskas beveik yra zinoma is qanksto ,taigi zinai ka turim siai dienai ir kokius zaidimus turesim ateiti,gali sprest pagal tai ka imt.

nes zaidimai yra svarbiausias pasirinkimas,ne konsole.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

pirk ka nori jei igali geimus nusipirkt, nueik i koki gametrailers ir paskirk vakara geimu review paziurek kuriuos labiau noretum losti ir imk :)

1.del xbox360 konsoles ateities tai nznau... losiau mw2 ant xboxo tai toks fail... :) bet cia portinimas ant konsoles gal lievas

2.o del geimu pirkimo tai naudoti ps3 realiai ne tiek ir brangiai kainuoja pagalvojant kad tai blue-ray

3. pultelis tai lengvesnis uz xboxo tai patogiau bent jau man :) tik pasiilgstu kartais xboxo left thumb stick, nes ps3 jis kitoj vietoj biski :)

4. no idea :) kolkas dar negavau

O koks failas ant to xbox mw2?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O koks failas ant to xbox mw2?

nors cia mano poziuris, bet kai lavonai ir visa kita dingsta tiesiog po kojom, tiesiogiai dingsta tai jau cia lievai :) jei nepritariat mano poziuriui ar pritariat nerasykit...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

nors cia mano poziuris, bet kai lavonai ir visa kita dingsta tiesiog po kojom, tiesiogiai dingsta tai jau cia lievai :) jei nepritariat mano poziuriui ar pritariat nerasykit...

Pats tu fail, mw2 kure grynai ant X360, o visos kitos versijos yra portai, manai jie is niekur sumaste iw.net? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pats tu fail, mw2 kure grynai ant X360, o visos kitos versijos yra portai, manai jie is niekur sumaste iw.net? :)

Is anksto dekui uz minusa, pastebejau kad raudona spalva postus geriau isryskina nei zalia. o del MW2 tai sakau nesigincyjam kita tema yra ir cia offtopic biski. jei apskritai ant XBOX360 losei geima... reikia ne vien fragintis, ir pn... ir i aplinka paziuret, jei nepastebejai pvz airport kur zudai civilius viskas po kojom dingsta vos ne iskarto primena segos laikus kai loshi "Contra" ir nusovus priesa jo lavonas sumirkseja ir dingsta... tik cia jis net nesumirksi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

prasom, bet tu matau tik ant jo ir losei, lygiai tas pats yra ir ant PC!!! Ant to garsiojo PC!! Visagalio ir t.t. Tas pats meslas, MW2 yra gryna seniena, naujai apvilkta. Ten nieko nera, vien del to neydomu lost. Nesvarbu ar ant PC, ar x360, ar PS, ar WII. Tas pats meslas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

kad meslas tai gal ir jo nznau, kam patinka tam. esme buvo pasakyti kad del to kad XBOX360 biski silpnesnis uz PS3, bet is kitos puses senesni geimai nedaug PS3 galimybiu utilizuoja :) buvo kazkur pranesimas kad God of War 3 apie 50-60% PS3 galimybiu tik panaudoja :) Kitaip sakant naujiem upcomming titles dar yra kur plestis su tom paciom techninem galimybem

prasom, bet tu matau tik ant jo ir losei, lygiai tas pats yra ir ant PC!!! Ant to garsiojo PC!! Visagalio ir t.t. Tas pats meslas, MW2 yra gryna seniena, naujai apvilkta. Ten nieko nera, vien del to neydomu lost. Nesvarbu ar ant PC, ar x360, ar PS, ar WII. Tas pats meslas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu matai ps3 zaidimai gali turet geresne grafika uz xbox ,bet tik jei tie zaidimai buna specialiai (per)kuriami ant ps3 ,bet taip terliojamasi tik su zaidimais skirtais vien tik ps3 , o dabar beveik visi game yra multiplatforminiai ,ir apskritai ps3 tik pcu yra galingesnis uz xbox 360 , bet uztai xbox turi gerokai galingesne gpu ,taip kad galimybiu isnaudojimas ateiti ps3 manau bus galimas tik su ekskliuzyvais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.