Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

abidvi konsoles S***s :pirate2: cia kaip kam pagal skoni .. geriau uzdarikite tema nes kas nors nususaus :)

Tai ismesk lauk ta xboxa jei š****, sudu niekas nelaiko namie.

Ne į temą

tave gal uzdaryt i beprotnami reikia, del to cia ir kariaujam kad xbox vs ps. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nenoriu keitis bet atsiranda durnu zmoniu .. sakau skonio reikalas gal man pc nepriesirdes nekaip tau sedi 24/7 priejo ir tau zb ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nenoriu keitis bet atsiranda durnu zmoniu .. sakau skonio reikalas gal man pc nepriesirdes nekaip tau sedi 24/7 priejo ir tau zb ...

Ne į temą

Su tokiu poziuriu valink isvis is sitos temos,nes tavo nuomone neturi nei argumentu nei naudos siai temai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jie neturejo kitos iseities, jeigu butu viska keite, tai tikriausiai butu sukure koki durna pulteli, kaip sis: Nuotrauka

Ir beje, toks mygtuku isdestymas jau kaip ir standartas darosi.

P.S. Nesupratau.

Ne į temą

Mano manimu GameCube joystikas tikrai ne kvailas...X ir Y (menciu migtukai) tikrai patogus. Tas didelis A irgi patogus,tik nelabai patogu turetu buti ta B maziuka spaust. Na gal analogai ir kvailoki bet seip pultelis neblogas nors ir isvaizda jo nepergeriausia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

taliz davai susidegink nes nevienos is konsoliu apie kurias diskutuojama neturi ir vis rasai sita tema

Jei pinigai neproblema butu tai rinkciaus konsoles pagal exclusivus, taciau dabar iseina kad xboxas pigiau ir geresni exclusyvai :thumbsup4: X360 - Win

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jie neturejo kitos iseities, jeigu butu viska keite, tai tikriausiai butu sukure koki durna pulteli, kaip sis: Nuotrauka

Ir beje, toks mygtuku isdestymas jau kaip ir standartas darosi.

P.S. Nesupratau.

ar bent laikei gc pulta rankoi??

jis netgi labai patogus. beto gc pulto trigeriai netgi patogesni nei dualschock3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man abi geros konsoles Ps3 gera todel kas psn ira nemokamas + , ps3 neatrisamas (pokalkas) -,nepatogu zaisti race game nes ps3 pultelio analogai nepatous -,ps3 patvarus +,ps3 skaito bluray+,Xbox 360 - xbl mokamas,xbox 360 atrisamas + nereikia game pirkti,xbox 360 - nelabai patikimas, xbox 360 joystikas labai patogus +, visems atrodo skirtingai nes pvz as turiu xbox ir ps tai man jie abudu geri visos konsoles turi savo - ir + ,bet atsiranda fanboju kur varo ant ps3 arba xbox 360 ... Bet abi konsoles kaip minejau geros tik turi savo - ir + .. :) :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man abi geros konsoles Ps3 gera todel kas psn ira nemokamas + , ps3 neatrisamas (pokalkas) -,nepatogu zaisti race game nes ps3 pultelio analogai nepatous -,ps3 patvarus +,ps3 skaito bluray+,Xbox 360 - xbl mokamas,xbox 360 atrisamas + nereikia game pirkti,xbox 360 - nelabai patikimas, xbox 360 joystikas labai patogus +, visems atrodo skirtingai nes pvz as turiu xbox ir ps tai man jie abudu geri visos konsoles turi savo - ir + ,bet atsiranda fanboju kur varo ant ps3 arba xbox 360 ... Bet abi konsoles kaip minejau geros tik turi savo - ir + .. :) :) :)

cia is metei savo mintis, beveik nieko nesupratau, tik viena dalyka supratau, kad abi konsoles turi - ir + ir tuo tau prtariu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia is metei savo mintis, beveik nieko nesupratau, tik viena dalyka supratau, kad abi konsoles turi - ir + ir tuo tau prtariu :)

gal ir padariau kelias klaidas ,bet ko cia nesuprasti ..Pasakiau konsoliu -ir+ pvz kad psn nemokamas jau didelis pliusas o xbl mokamas nedaug kas perka gold kad galetu pazaisti per xbl...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zodziu kiekvienam patinka kiekvienos konsoles pliusai :D nors man tas tavo minusas, kad ps3 nenulauztas , man jis pliusas (priezastys jau senai kitose temose isaiskintos :D )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal ir padariau kelias klaidas ,bet ko cia nesuprasti ..Pasakiau konsoliu -ir+ pvz kad psn nemokamas jau didelis pliusas o xbl mokamas nedaug kas perka gold kad galetu pazaisti per xbl...

taigi silver nemokamas, jei neklystu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi silver nemokamas, jei neklystu :)

ir ka su tuo silver daryt gali? beveik nieko, atisiust demo ir paziuret koki video apie zaidima - viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.