Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

Tu jau tikrai vaikiškai elgiesi, tipo rupi kam tas fps skaičius? Ar tau rupi palošt žaidą, ar žiūrėt fps skaičių? Ir tuolabiau plika akimi tokio dalyko netgi nepamatysi ir nepajausi žaide lag'u, tai koks skirtumas dėt toki video? :D

kiek suprantu tema ir yra versus,tai ir kisam visas smulkmenas kokias randam.o tu noretum tik tokiu kur meto tik i xbox darza akmenis ane? ne tik fps,ten yra ir daugiau skirtumu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na ir ką tu tuo video parodai gero? Reikia pačiam imti ir lyginti o ne youtube kur įmetę video kažkoki Xboxo turėtojai kurie supaprastino PS3 kokybę. Nors čia gal ir tiesa kas žino, kaip ir sakiau reikia pačiam lyginti prie savo akių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau didziausiais skirtumas tai kad ir turedamas nulausta konsole tu turi vistiek moket uz online play, ko pasekoja gauni bana ir visi tavo sumoketi pinigai ir nuplaukia. pamirsot sita fakta? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir ką tu tuo video parodai gero? Reikia pačiam imti ir lyginti o ne youtube kur įmetę video kažkoki Xboxo turėtojai kurie supaprastino PS3 kokybę. Nors čia gal ir tiesa kas žino, kaip ir sakiau reikia pačiam lyginti prie savo akių.

o tu prie savo akiu matei gt5 ? as maciau re5, gta IV, ir dirt 2 savo akim.tad sutapo su palyginimais ir internete,todel tikiu. realiai aisku geimlejaus malonumo tokios smulkmenos nekeicia bet kad jus patys kalbat apie kazkoki potenciala kurio vis dar nesimato nuo 2006.

o del to bano tai man p*,ps3 owneriai nusipirks 3 orgus o as 1 xbox arcade uz ta pacia suma.

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek suprantu tema ir yra versus,tai ir kisam visas smulkmenas kokias randam.o tu noretum tik tokiu kur meto tik i xbox darza akmenis ane? ne tik fps,ten yra ir daugiau skirtumu...

Žinok tikri fanbojai iki tokiu smulkmenų gilinasi... Tai aš nesakau, kad PS3 savo darže neturi "akmenų", o tu lyg ta bandai man įrodyt... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinok tikri fanbojai iki tokiu smulkmenų gilinasi... Tai aš nesakau, kad PS3 savo darže neturi "akmenų", o tu lyg ta bandai man įrodyt... :D

nesu as fanbojus,nes visa laik losiau uz psone ir ps2.patiko konsole patiko excliuzyvai,bet sitoj kartoj mano skoniui xbox yra geriau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

man sita tema patinka tik todel kad galiu pasiskaityt kai varot vienas ant kito biliakaip :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ane? :D Kažkodėl LM visi rėkavo "jūs nusiperkat pora žaidimų o mes už tą patį xboxą galim nusipirkti" tačiau visi gavę banus nesukrapšto ant naujo xboxo kurio tikrai norėtų tad šitas tavo palyginimas mane vėl verčia iš kojų :D

GT5 nemačiau bet iš video sprendžiant atrodo nepakartojamai. Na ir koks mano pisalas kokia ta grafika man svarbiau story pačio žaidimo. Kas nori labai geros grafikos tegul eina ant PC ir kiša kas metus po 1000lt kad patemptų viską high... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ane? :D Kažkodėl LM visi rėkavo "jūs nusiperkat pora žaidimų o mes už tą patį xboxą galim nusipirkti" tačiau visi gavę banus nesukrapšto ant naujo xboxo kurio tikrai norėtų tad šitas tavo palyginimas mane vėl verčia iš kojų :D

GT5 nemačiau bet iš video sprendžiant atrodo nepakartojamai. Na ir koks mano pisalas kokia ta grafika man svarbiau story pačio žaidimo. Kas nori labai geros grafikos tegul eina ant PC ir kiša kas metus po 1000lt kad patemptų viską high... :D

nu tai gerai jei tu tiki tais video tai kodel situo kur imeciau jau kyla abejones? as ir prisiziurejes buvau video pvz is E3 2005m ir killzone 2 verte visus is koto bet ar galutinis rezultatas toks buvo? su Motorstorm ir tas pats. o del naujo xboxo tai man jis jau pakeliui,lm yra daug vaiku ir ju svajones ne visu pildosi,tikrai netikiu kad is ten visi i ps3 puse perbegs tiesiog raso bele ka...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As netikiu o rasau ka zinau kaip isbandysiu MW2 galesiu parasyti cia tiesa ar melas :D Be to mane KZ2 grafika yra gera as neatrkepiu demesio tarp filmuku ir real game grafikos. Tad man ta grafika bile svarbu zaidimas idomus butu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As netikiu o rasau ka zinau kaip isbandysiu MW2 galesiu parasyti cia tiesa ar melas :D Be to mane KZ2 grafika yra gera as neatrkepiu demesio tarp filmuku ir real game grafikos. Tad man ta grafika bile svarbu zaidimas idomus butu :D

na sorry bet jei tu nematai skirtumo tarp cinematic video ir gameplay tai abejoju tada ar pastebesi skirtuma mw2 konsolese :D

ir atkreipkit demesi mw2 koki ivertinima gauna atskirai tik grafinej pusej tiek ps3 tiek x360.

http://xbox360.ign.com/articles/104/1043366p3.html

o dabar KZ2

http://ps3.ign.com/articles/949/949161p4.html

visi reket kad KZ2 belekas ir xbox jo nepatemptu, o stai MW2 grafiskai vertinamas dar net geriau ir ant xbox yra...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ei, Bate, varai ant PS3 exclusivu, kodėl? Dėl to kad Xbox360 neturi kietų? Pavardyk man ką šiais metais gavai išskirtinai savo dėžiai? Nes mes savo dėžėi gavom pačius geriausius geimus šiais metais, pačia geriausia grafika... Paslaptingai KZ2 ir U2 bus abu nominuoti i geriausia grafika ir vienas is ju laimes, prižadu.

Aš galiu pasakyt kad Dragon Age Origins gavo daugiau ant PS3, nes Xbox360 versija atrodo praščiau... Bet tas grafikos skirtumas net nesimato kai žaidi, ten kad eina 3 freimais greiciau ar reikia papildomai pareguliuot TV dėl spalvų skirtumo nesudaro...

Redagavo paladinaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na sorry bet jei tu nematai skirtumo tarp cinematic video ir gameplay tai abejoju tada ar pastebesi skirtuma mw2 konsolese :D

ir atkreipkit demesi mw2 koki ivertinima gauna atskirai tik grafinej pusej tiek ps3 tiek x360.

http://xbox360.ign.com/articles/104/1043366p3.html

o dabar KZ2

http://ps3.ign.com/articles/949/949161p4.html

visi reket kad KZ2 belekas ir xbox jo nepatemptu, o stai MW2 grafiskai vertinamas dar net geriau ir ant xbox yra...

dėl to, kad IW nepagailėjo užmest litų review'eriams :D ,o Sony tiesiog to imtis nereikėjo tuo ir pasakyta... Redagavo VeriGud

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dėl to, kad IW nepagailėjo užmest litų review'eriams :D ,o Sony tiesiog to imtis nereikėjo tuo ir pasakyta...

tai sakai imanoma visus papirkt reviewerius? juk ju gan daug. kazin...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai sakai imanoma visus papirkt reviewerius? juk ju gan daug. kazin...

Visiem ir nereik pinigu, užtenka ir išankstiniu žaidimo kopijų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.