Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

Vaidai jau pamirsai kaip gyrei PS3 per Live? Oi Ps3 jega, nuflashins iskart mesiu xbox per langa ir losiu su savo ps3. Kokia fizika turi KZ2, niekada i siena nesulysi ir pns. O kiek exclusivu iseis.... Vajei, o jau playmanijoj, tai ps3 š****...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

halo vienitelis exl kuris sudomino mane is xbox natal man ir vaikiskas uzsiemimas vairuot ora arba vaiksciot po meniu ranka judinant kada galiu paprasciause paspaust knopke vien pirsto judesiu bet zaidimai po 8lt man labai praktiskas xboxo pliusas :):)

bet va 3d movies ant ps3 kur pasirodys tai tikrai nerealus dalykas ir aisq metal gear <3 <3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

halo vienitelis exl kuris sudomino mane is xbox natal man ir vaikiskas uzsiemimas vairuot ora arba vaiksciot po meniu ranka judinant kada galiu paprasciause paspaust knopke vien pirsto judesiu bet zaidimai po 8lt man labai praktiskas xboxo pliusas :D:D

bet va 3d movies ant ps3 kur pasirodys tai tikrai nerealus dalykas ir aisq metal gear <3 <3

Visas tas 3D ant PS3 aišku puiku, bet turėsi paklot apvalią sumelę už tai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu didziausia nesamone yra gicai kaip sis "Xbox geresnis, ne ps3 geresnis ir t. t." Kiekvieno zmogaus poreikiai, skonis yra skirtingi. As imsiu xbox 360 elite (jasper). (mielai pasiimciau abi konsoles bet finansai :doh: ) Taigi man xboxas geriau nes jo exliuzyvai mane labiau domina, kaip keletas veikeju cia rase " jau viskas xbox laikas baigesi paskutinis slamstas jis" cia tai ne velnio, juodai nusisnekejo, dabar kaina jau visiskai nebesvarbi nes kainos ju kaip ir vienodos (elektromarkte xbox 360 elite ~1100 ar 1050 nu kazkur virs 1000 o ps3 80 gb ~1050 nu zodziu kainos vienodos nebent prisksit is anglijos kokios) taigi gryztant prie temos filmu as neziuresiu, nes turiu dvd grotuva ir kompa, zodziu konsole man tik zaidimam, atsipalaiduot. Beje nors ir xbox galima chipuot, flashint ir kitaip ji bjaurot ir zagint visvien jis pas mane liks sveikas taigi tai kad ten ps3 nenulauztas (dabar lygtai jau nulauze :doh: ) o xbox nulauztas cia nera argumentai, tiesiog tipinis lietuvio mastymas kaip as pasiimsiu uz dyka bet uz darba nesumokesiu. Nu zodziu galeciau dar ilgai ir nuobodziai cia rasyti kaip kas ir kodel (MAN) yra geriau. :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu didziausia nesamone yra gicai kaip sis "Xbox geresnis, ne ps3 geresnis ir t. t." Kiekvieno zmogaus poreikiai, skonis yra skirtingi. As imsiu xbox 360 elite (jasper). (mielai pasiimciau abi konsoles bet finansai :D ) Taigi man xboxas geriau nes jo exliuzyvai mane labiau domina, kaip keletas veikeju cia rase " jau viskas xbox laikas baigesi paskutinis slamstas jis" cia tai ne velnio, juodai nusisnekejo, dabar kaina jau visiskai nebesvarbi nes kainos ju kaip ir vienodos (elektromarkte xbox 360 elite ~1100 ar 1050 nu kazkur virs 1000 o ps3 80 gb ~1050 nu zodziu kainos vienodos nebent prisksit is anglijos kokios) taigi gryztant prie temos filmu as neziuresiu, nes turiu dvd grotuva ir kompa, zodziu konsole man tik zaidimam, atsipalaiduot. Beje nors ir xbox galima chipuot, flashint ir kitaip ji bjaurot ir zagint visvien jis pas mane liks sveikas taigi tai kad ten ps3 nenulauztas (dabar lygtai jau nulauze :D ) o xbox nulauztas cia nera argumentai, tiesiog tipinis lietuvio mastymas kaip as pasiimsiu uz dyka bet uz darba nesumokesiu. Nu zodziu galeciau dar ilgai ir nuobodziai cia rasyti kaip kas ir kodel (MAN) yra geriau. :P

tik viena argumenta nurodei kodel tau geriau- ekskliuzyvai, o pabaigoj sakai kad gali vardint ir vardint:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Playstation dominavo anksciau ir dominuos toliau snekant aplamai apie jo egzistavima konsoliu rate. Tik laikas ir zmoniu kantrybe ir viskas pasikartos kaip ankstesnysis ps2 vs xbox " fanu karas" :D juk konsoliu egzistavimas priklauso nuo musu :D

Redagavo JinFix

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As asmeniskai visom keturiom uz xbox, vien del, kad jis flashinamas. Moket uz zaidimus po 200 pinigu man per didele prabanga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As asmeniskai visom keturiom uz xbox, vien del, kad jis flashinamas. Moket uz zaidimus po 200 pinigu man per didele prabanga.

O tada visom keturio drebi, nes bijai gauti rrod, arba live bana, arba hdd bana arba dar ka nors :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tada visom keturio drebi, nes bijai gauti rrod, arba live bana, arba hdd bana arba dar ka nors :D

na live man neaktuolu, o del rrod nebaisu. Nes jau tiek sutaupiau kad ir naujas x iseitu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebutina uz zaidimus moket tokias sumas. galima ir pigiau isigyti ir beto atsibodus zaidimui jei tu moki saugot kompakta tai gali uz panasia kaina uz kokia pirkai parduot kamnors per kokius skelbimus ir t.t. geriau negu vis naujas xdezes pirkinet...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebutina uz zaidimus moket tokias sumas. galima ir pigiau isigyti ir beto atsibodus zaidimui jei tu moki saugot kompakta tai gali uz panasia kaina uz kokia pirkai parduot kamnors per kokius skelbimus ir t.t. geriau negu vis naujas xdezes pirkinet...

tai ir XBOX galima saugot taip pat kaip tuos diskus,nes matau,kad jau tau su galva truputi blogai,kad suvirškintu tokią informaciją...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ir XBOX galima saugot taip pat kaip tuos diskus,nes matau,kad jau tau su galva truputi blogai,kad suvirškintu tokią informaciją...

Kad ir kiek saugosi savo XBOX'a tai nereiškia, kad apsisaugosi nuo gamybos defekto (nešneku apie jasper, nes rrod lygi mažam procentui).

Ne į temą

O tu rink savo žodžius žmogus išsako savo nuomonė, o tu užsipuoli iš niekur nieko.(Fanboy :-( )
Redagavo VeriGud

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nezinau kaip kitiem atrodo bet tai butu mano tokia nuomone: manau kad xBOX360 turi daugiau mazesnio amziaus vartotojai nei ps3 , lyginant amziaus vidurki, nes kakzaip ps3 atrodo tokia labiau rimtesne konsole lyginant su x360...butu idomu suzinot kokia statistika pagal amziu lyginant sias konsoles... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nezinau kaip kitiem atrodo bet tai butu mano tokia nuomone: manau kad xBOX360 turi daugiau mazesnio amziaus vartotojai nei ps3 , lyginant amziaus vidurki, nes kakzaip ps3 atrodo tokia labiau rimtesne konsole lyginant su x360...butu idomu suzinot kokia statistika pagal amziu lyginant sias konsoles... :D

tai aiskus kad daugelis jaunesniu turi xdezes360. is kur nedirbantis paaugliai gaus pinigu ant originaliu zaidimu. nu nebent turtingi tevai. nesugeba ps3 nusipirkti ir garbina vien tik xbox360 ir paskiau puldineja tuos kurie pasako kad ps3 geras daigtas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos