Impaler

PlayStation 3 vs. XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

kazka sumaisei del tu zaidimu kurie yra paciu SCEA,daugumoj atveju SCEA yra tik leidejai,ne kurejai siaip tai.o ka mum tai sako ogi tai kad yra skirtumas tarpo zaidimu kurie yra kuriami tik del pinigu kalimo,ir zaidimu kurie yra kuriami butent zaidejam,kol kas visi nauji kurie yra tik ps3,visi yra tik geri ir labai geri,orginalus,nauji,tik keli yra geru zaidimu tesiniai.taciau entgi tos kompanijos kurios nieko nera kure anksciau sony konsolem beveik,kaip Bioware,dabar kalba kitaip ir ps3 konsolej nauju ,nepanaudotu galimybiu.kaip sakoma kas nori tas sugeba,jei stengiasi del to kad zaidimas butu tikrai geras,o ne kuria zaidima tik tam kad greiciau isleist nauja dali ir uzkalt daugiau pinigu,nes visi pirks zaidima kuriam nereikia daug mastyt,nereikia daug laiko ji pereit,ir nereikia jokio siuzeto gavot,tiesiog greitai losiami arba MP zaidimai.aciu dievui tokiu ant ps3 nelabai nusimato.

taip SCEA leidzia savo kureju zaidimus. kalbanta apie Bioware tai kadangi jie priklauso EA o EA multiplatforminis leidejas tai ir gaunas kad bioware kuria zaidimus ps3.

ir tik nereikia aiskinti kad kuriama ne del pinigu. kievienas nori uzkalti pinigo. konsoles kuriamos tam kad jas pirktu. jei perka reiskias pardavejas gauna pelno. su zaidimais tas pats. nori pinigu vadinasi sukurk produkta verta tu pinigu.

kaip matom realybe tokia kad exlusive'us leidzia tik pati sony

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Teisingai pasake Scalman,kad jus zaidziat zaidimus kad ju daugiau pazaist per ta laika kol kazka isleis bet kad jie isvis be jokios dvasios numire zaidimai eiliniai shuteriai ar kosmoso karai tai sori as geriau jau pazaisiu savo turimus kelis zaidimus ant ps3 bet gerus nei 100 nesamoningu :D pasikartosiu kam kiekybe kam kokybe :D Gali isleist xbox 20 zaidimu forzu gridu ir panasiai Bet Gran turismo nepralenks :D) manau sitas zaidimas amzinas ir nepralenkiamas bei neatsibostantis.Kai isleis GT5 manau atsiras daugiau palaikanciu ps3.Taip,kad jum sprest.

Jei Xbox 360 turetu geresnius zaidimus tai as ji ir buciau emes, o ne PS3.Man asmeniskai visai dzin koks ten kompas.As nezaidziu visa diena uzsedes, palosiu kokia valanda ir viskas.Man Killzone 2 uz visus ten X360 grajus sudejus geresnis.Gears of War zaidziau an PC ir man jis visiskai nepatiko.Mane domintu Fable 2, Halo 3, Forza 2 (pirmas Forza yra kur kas geresnis uz GT4), bet tai kaip ir viskas ka gali 360 pasiulyt.PS3 turi MGS4, Infamous, Resistance,Motorstorm,KZ,LBP.Man siek tiek labiau imponuoja pastarieji zaidimai, pridekime dar nemokama online, tai ir nulemia mano konsoles pasirinkima.

Redagavo defknight

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip SCEA leidzia savo kureju zaidimus. kalbanta apie Bioware tai kadangi jie priklauso EA o EA multiplatforminis leidejas tai ir gaunas kad bioware kuria zaidimus ps3.

ir tik nereikia aiskinti kad kuriama ne del pinigu. kievienas nori uzkalti pinigo. konsoles kuriamos tam kad jas pirktu. jei perka reiskias pardavejas gauna pelno. su zaidimais tas pats. nori pinigu vadinasi sukurk produkta verta tu pinigu.

kaip matom realybe tokia kad exlusive'us leidzia tik pati sony

na siaip GT5,Uncharted,GOW,Heavy Rain,Last Guardian,MAG,FF XIII versus, ne vienas is ju nera Sony zaidimas velgi. ir sitie zaidimai tikrai nera tokie zaidimai kuriuos pereini ir pamirsti.Smagu kad dar yra zaidimu kurie nebuna skirti didelem naujai keptu zaideju masem,o tokie kurie turi kazka tokio kas uzkabina ir privercia gyenti zaidimu,ir galbut tokie kurie maziau patinka eiliniu shooteriu megejam.visi aisku nori ir siekia kad zaidimas but usekmingas finansiskai,taciau siaip laikais,finansiskai sekmingas zaidimas visai neturi buti per daug gilus,orginalus,kas deje labai gaila is tikro,taciau dauguma rizikuoja vistiek isleisdami kazka naujo ar bent jau kazka rimto ir gilaus.Tokiu zaidimu aisku turi abi konsoles,bet kad ir tie patys x360 exclusivai yra dauguma shooteriai,action ir pan zaidimai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na siaip GT5,Uncharted,GOW,Heavy Rain,Last Guardian,MAG,FF XIII versus, ne vienas is ju nera Sony zaidimas velgi. ir sitie zaidimai tikrai nera tokie zaidimai kuriuos pereini ir pamirsti.Smagu kad dar yra zaidimu kurie nebuna skirti didelem naujai keptu zaideju masem,o tokie kurie turi kazka tokio kas uzkabina ir privercia gyenti zaidimu,ir galbut tokie kurie maziau patinka eiliniu shooteriu megejam.visi aisku nori ir siekia kad zaidimas but usekmingas finansiskai,taciau siaip laikais,finansiskai sekmingas zaidimas visai neturi buti per daug gilus,orginalus,kas deje labai gaila is tikro,taciau dauguma rizikuoja vistiek isleisdami kazka naujo ar bent jau kazka rimto ir gilaus.Tokiu zaidimu aisku turi abi konsoles,bet kad ir tie patys x360 exclusivai yra dauguma shooteriai,action ir pan zaidimai.

jeigu ka tai Polyphony Digital priklauso sony kompanijai.

naughty dog (Uncharted autoriai) 2001 metai buvo nupirkta sony

God Of War visiskas sony darbas

Heavy Rain: taip kuria quantic dream o sony tik leidejas

Last Gardian - visiskas sony kurinys

MAG - kuria Zipper Interactive, bet jie taipogi nupirkti ir priklauso sony

FF13 versus vienas is keliu 3rd party zaidimu

ir as puikiausiai suprantu kad konsoles renkames pagal tai kokie mum zaidimai patinka, bet nereikia aiskinti kad va ta kuria as turiu yra geriausia o visos aplinkui tai tik SH....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nuogų vištų pakuotojas kaip kirvis.Jei jau sugalvojo, kad taip yra tai jau nuomonės nepakeisi jokiais argumentais.Siūlau ignoruot jo postus ir neskaityt.Kaip mažvaikis elgiasi...
Redagavo dorklei

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nugirdau per radija idomu dalyka, pagal uzsienyj surengta konsoliu apklausa: "Kokia konsole turite? Ar jau pasitaike gedimu?". Tai rezultatai buvo tokie , 55% apklaustuju teige, jog turi X-BOX360 ir jau susidure su gedimai, 28% su PS3 ir 17% su Wii.

Hm, as asmeniska4 ne tik, kad nezinojau, bet ir nemaniau, jog X-BOX360 yra prastesnis uz PS3.

Redagavo ReiKaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nugirdau per radija idomu dalyka, pagal uzsienyj surengta konsoliu apklausa: "Kokia konsole turite? Ar jau pasitaike gedimu?". Tai rezultatai buvo tokie , 55% apklaustuju teige, jog turi X-BOX360 ir jau susidure su gedimai, 28% su PS3 ir 17% su Wii.

Hm, as asmeniska4 ne tik, kad nezinojau, bet ir nemaniau, jog X-BOX360 yra prastesnis uz PS3.

Nu xbox genda dažniau, bet ir PS3 neretai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kalbant apie geimus, tai visishka teisybe kad xbox360 dauguma geimu yra shooteriai ir mane tai knisa atsiprashant, nes man jau atsibodo tas pats per ta pati, na dzhiaugiuos kad ishejo Batman:archam asylum, nes jis nera toks kaip visokie Gears of war 1&2, bionic commando, gta4, saint's row ir far cry ir t.t aishku nieko nesakau, yra keli projektai, kurie yra kitokie negu tokios kategorijos geimu kur ishvardinau (aishku yra kelios ishimtys : Bioshock, Mirrors edge, MK vs DC, wolfenshtein ir dar kazkiek, bet ir tai ne per daugiausiai) manau kad pas Sony yra gal ne daugiau bet kokybishkiau ishbaigtu geimu (uzhtektu vien MGS4 ir jis aplenktu visus X360 zhaidimus kartu sudejus na ir aikshku God of war bei Yakuza ir Siren) :( gal yra ir daugiau.. :(

shiaip ishvis man asmenishkai wii geresnis uzh x360 nes ten yra loginiu daug geru geimu bei Madworld ir No more heroes.. :) gavosi 2 peshasi 3 laimi :(:) :) :( bei jei i tema shita tai PS3 geriau uzh X360, tiek ir mazhesniu gedimo skaiciumi, tiek paciu zhaidimu kokybe, nesvarbu kad x360 turi daugiau geimu, nors ir turiu gal 40 ar 50, ish maishe lieka kokie 30 ne mazhiau :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu XBOX 360, nesu su PS3 dar žaidęs, bet jeigu sakai, kad shooter knisa, tai klysti. Jeigu žaidimas geras, beveik nesvarbu koks jo žanras. Kad ir RPG. Man jie nepatiko iš pradžių, be buvo tokių žaidimų, kurie įtraukė ir pakeitė nuomonę apie RPG žaidimus.

Ir MGS4 neaplenktų tų žaidimų pagal mane, nes man MGS3 nepatiko, kažkaip įdomiau filmukus žiūrėt, nei žaidimą žaisti. Gears of War 2 - labai patiko, grafikos išvis nemačiau, tuo labiau co-op split-screen, garso beveik nebuvo, nes žaidžiu ant senuko TV, visai teksto nesimato žaidime, nebent jis stambesnis ir džiaugiaus vien tik žaidimu.

Dėl kitų žaidimų... PS3 norėčiau dėl kokio God of War III, InFamous, MotorStorm ir kitų exlusive.

XBOX 360 dėl Forza 3, Halo 3: ODST, Gears of War 3 ir kitų.

Šiaip ar taip abi konsolės man yra vienodai geros, vienodai blogos. Pilna multiplatforminių žaidimų :(

XBOX 360 gedimai? Kolkas kaip tikimės iš Jasper - RROD nebus, bet čia dar mažas procentas yra, aišku ir kitų gedimų yra. Taigi PS3 susilygins procentais dėl gedimų, nes RROD pagrindinis.

Šiaip jeigu išgalėčiau, tai ir PS3 nusipirkčiau, tiksliau išgaliu, bet žaidimams nelabai - nebent lauki ilgiau ir nusiperki iš žmogaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kalbant apie geimus, tai visishka teisybe kad xbox360 dauguma geimu yra shooteriai ir mane tai knisa atsiprashant, nes man jau atsibodo tas pats per ta pati, na dzhiaugiuos kad ishejo Batman:archam asylum, nes jis nera toks kaip visokie Gears of war 1&2, bionic commando, gta4, saint's row ir far cry ir t.t aishku nieko nesakau, yra keli projektai, kurie yra kitokie negu tokios kategorijos geimu kur ishvardinau (aishku yra kelios ishimtys : Bioshock, Mirrors edge, MK vs DC, wolfenshtein ir dar kazkiek, bet ir tai ne per daugiausiai) manau kad pas Sony yra gal ne daugiau bet kokybishkiau ishbaigtu geimu (uzhtektu vien MGS4 ir jis aplenktu visus X360 zhaidimus kartu sudejus na ir aikshku God of war bei Yakuza ir Siren) :( gal yra ir daugiau.. :(

shiaip ishvis man asmenishkai wii geresnis uzh x360 nes ten yra loginiu daug geru geimu bei Madworld ir No more heroes.. :) gavosi 2 peshasi 3 laimi :(:) :) :( bei jei i tema shita tai PS3 geriau uzh X360, tiek ir mazhesniu gedimo skaiciumi, tiek paciu zhaidimu kokybe, nesvarbu kad x360 turi daugiau geimu, nors ir turiu gal 40 ar 50, ish maishe lieka kokie 30 ne mazhiau :P

Tai tu man dabar paaiskink kam tu pirkai X360 jeigu tave shooteriai knisa? Is durnumo? Man saudykles ziauriai patinka ir turiu beveik visus isejusius shooterius ant X360 ( Tokiu nesamoniu kaip Terminator ar dar koks nesirasau) ir todel as butent ji pirma ir emiau. Tai dabar tu man paaiskink kur tavo galva buvo kai pirkai?

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na galva jo vietoi kaip ir visu. pirko ta kas tulam lietuviu patrauklesnis dalykas. as net vienu metu buvau pradejas galvot apie x'a del(nors esu senas playstation fanas) tos pacios priezasties kaip ir kiti, bet dabar turiu sony produkta ir tikrai nesigailiu del zaidimu kainos ar pasirinkimo. vistiek ieskau per skelbimus, ir perku po 50-70 lt turiu 4 zaidimus, pereini, keitiesi ir tobula. ir i zaidima isijauti ir duokle uz ji atiduodi ir jai sugalvoji karta i menesi on-line palost, jami ir padarai tai, o nesuki galvos kad nesusimokejai. + jokiu nesamoniu su zaidimu siuntimais, patchinimais, tikrinimais ir dar kokiais velniais., jokiu konsoles flashinimu dvd romu keitimu key'u ieskojimo, baimes del bano ar perkaitimo. zodziu nebereikia ir nieko sakyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na galva jo vietoi kaip ir visu. pirko ta kas tulam lietuviu patrauklesnis dalykas. as net vienu metu buvau pradejas galvot apie x'a del(nors esu senas playstation fanas) tos pacios priezasties kaip ir kiti, bet dabar turiu sony produkta ir tikrai nesigailiu del zaidimu kainos ar pasirinkimo. vistiek ieskau per skelbimus, ir perku po 50-70 lt turiu 4 zaidimus, pereini, keitiesi ir tobula. ir i zaidima isijauti ir duokle uz ji atiduodi ir jai sugalvoji karta i menesi on-line palost, jami ir padarai tai, o nesuki galvos kad nesusimokejai. + jokiu nesamoniu su zaidimu siuntimais, patchinimais, tikrinimais ir dar kokiais velniais., jokiu konsoles flashinimu dvd romu keitimu key'u ieskojimo, baimes del bano ar perkaitimo. zodziu nebereikia ir nieko sakyt

Aš irgi tuo norėjau pasakyti, kad PS3 - nebrangus dalykas, jeigu perki iš žmonių per skelbimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vienintele priezhastis del ko pirkau x'a tai ir buvo ta kad piratiniai geimai, daugiau jokiu priezhasciu.. :) shiaip seniau megau shooterius dbr tik kai kuriuos pazhaidziu, ne taip kaip seniau.. dabar labai patinka platformeriai.. :) [jej super mario galaxy! :)]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai pritariu del patikimumo tai jau cia 10%,as pvz jei turecia utik viena konsole,tai manau jau verksciau kad pasirinkau tik boxa,nes hie yra tikri FAIL.del gedimu,del viso to shhh...jei jau mano boxas sugalvojo pasigaut RROD po keliu metu,tai ka kalbet apie tuos kurie pasigauna po keliu menesiu.. :) . po to verkia tiesiog,arba meta lauk ir perka vel kita boxa,ir vel verkia.boxas tik kaip tokia na gera konsole kol ji veikia,kai neveikia tai visus tuos isirasytus zaidimus gali i viena vieta susikist ir dziaugtis.pvz uz killzone2 mokejau 40 svaru ,i r ar buvo gaila,o gi ne kiek..jauciausi labai gerai sumokejas pinigus uz tai..nesvarbu kad buciau nusipirkes apie 40 dvd dl disku uz ta kaina.kas is to.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai pritariu del patikimumo tai jau cia 10%,as pvz jei turecia utik viena konsole,tai manau jau verksciau kad pasirinkau tik boxa,nes hie yra tikri FAIL.del gedimu,del viso to shhh...jei jau mano boxas sugalvojo pasigaut RROD po keliu metu,tai ka kalbet apie tuos kurie pasigauna po keliu menesiu.. :) . po to verkia tiesiog,arba meta lauk ir perka vel kita boxa,ir vel verkia.boxas tik kaip tokia na gera konsole kol ji veikia,kai neveikia tai visus tuos isirasytus zaidimus gali i viena vieta susikist ir dziaugtis.pvz uz killzone2 mokejau 40 svaru ,i r ar buvo gaila,o gi ne kiek..jauciausi labai gerai sumokejas pinigus uz tai..nesvarbu kad buciau nusipirkes apie 40 dvd dl disku uz ta kaina.kas is to.

na juk vistiek xbox microsoft'o gamybos. taip kad pirkdamas jau zinai ka perki :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.